-
[QUOTE=Astatin;167166]fiyat 750 ye deptiğinde en son APSD sıfırlandı hatta eksiye geçti : bana göre anlamı baya bi şort doğradılar
sonra tek barda aşağı küskülerken APSD yine artmaya başladı...tek bar küsküsü olduğu için, bu adamımız palaydı bence.. yani yarın sıkı eksi gap olmalı...
ama en iyi apsd ci TOKOBA dır..o yorumlasın..butik bir yorum alalım[/QUOTE]
evet evet bende aynı şekilde düşünüyorum.. efg fiyatı yukarı çekip çekip bastı.. bence geceye shortlar daha avantajlı..
-
Uzlaşma 58,45den olmuş... OBOnun hali nice olur şimdi :( ?
-
[quote=fikrisent;167178]Uzlaşma 58,45den olmuş... OBOnun hali nice olur şimdi :( ?[/quote]
BO olur
-
[QUOTE=QUEEN;167173]geceye long..faiz indirimi için..[/QUOTE]
iyi de gız faiz indirimi bu akşam.. yani beklenti bitti..:..:
-
[quote=jerfin;167177]evet evet bende aynı şekilde düşünüyorum.. efg fiyatı yukarı çekip çekip bastı.. bence geceye shortlar daha avantajlı..[/quote]
maradona,
sen ne pozda girdin geceye
-
bugün palam 1500 point verdi bana.. trendde neymiş, gözünü seveyim al-satın.. peehhh..:)
-
[quote=Astatin;167169]patron seni bir iki gündür FIFA gözlemcisi gördüm..işlem yapmıyormusun[/quote]
shortingen vardı bugün flatinggen oldu daha yukardan shortlamaya fırsat verirse bakacaz.58250 destek kırılırsada.:)
-
[quote=jerfin;167181]iyi de gız faiz indirimi bu akşam.. yani beklenti bitti..:..:[/quote]
walla o faiz indirimini en son geçen hafta 5 kere alıp sattılar bugüne yada yarına etkisi kaldığını sanmıyorum GUINNN...balıklar acaip ucuzlamış... biliinmi..dün hamsi 2 liraydı, barbun 3,5, istavrit 2, lüfer yoktu... rakının fiyatı ise hala aynı:..:
-
[QUOTE=Astatin;167182]maradona,
sen ne pozda girdin geceye[/QUOTE]
ben flat girdim.. son 20 dk. shortlamamak için kendimle nasıl mücadele verdim bilemezsin.. :)))hele fiyatlar 700 e çıktığın da kendime çok zor hakim oldum..:..:
şu bir haftadır her gece pozda girdim ve çok stres yaşadım.. o yüzden flat tercih ettim.. ama pozda girecek olsam kesin short olurdu asticim..
-
[IMG]http://i47.tinypic.com/jpe7h1.jpg[/IMG]
-
[quote=jerfin;167181]iyi de gız faiz indirimi bu akşam.. yani beklenti bitti..:..:[/quote]
Benden çok yaşayacaksın....:D
-
benim beklentim 050 normal 025..indirim..dow teper..