-
[QUOTE=7410;167215]kücük iken dereboyu caddesinin sonunda otururdum pazar kurulurdu oraya..taa bizim evden duyulurdu gemilerin vut vutları...
jerfin yok mu jerfin :) kısalardan iyi kazandın mı jerfin[/QUOTE]
Vaay forumda eski de olsa bir ortaköy lünün olması ne hoş. .lelele
-
Hoşbulduk.
Somalide açıklanması beklenen veriler, Somalide yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle dünya kamuoyuyla paylaşılamadı. Bloomberg TV TSI 09:00 da verileri bantdan yayınlayacak. Verileri Somali'de bulunan arkadaşım Muhittin telefon ile bildirdi, veriler oldukça olumlu. Uzun olanlar yarın +4000 Gap'i kaptı.
-
H1N1 den 20 kişi daha hayatını kaybetmiş...
[URL]http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/11/19/olenlerin_sayisi_93e_yukseldi[/URL]
-
[QUOTE=SEYYAH;167231]H1N1 den 20 kişi daha hayatını kaybetmiş...
[URL]http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/11/19/olenlerin_sayisi_93e_yukseldi[/URL][/QUOTE]
iyice gözümüzü korkuttular, sosyal hayatımızı bitirdiler resmen.. mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum, kalabalık insanların olduğu ortamlara gitmiyorum.. insanlarla bırak yanyana oturmayı, sarılıp kucaklaşmayı tokalaşmaya bile korkar oldum..resmen eve tıkıldık..:( elimden gelse oğlumu da okula, dersaneye göndermeyeceğim..:..:
acaba ben mi abartıyorum olayı diyordum ama en az benim kadar sende takmışsın bu gribe seyyah..:))) hadi itiraf et, sende evden çıkamıyorsun dimi..:..::..:
her kış yeni bi ölümcül grip virüsü çıkıyor piyasaya, nasıl devam edeceğiz sosyal yaşantımıza yaa..üüüüüü
-
hadi shortçular yine iyisiniz.. fdow yukarda kapattığı için sabah büyük ihtimal 0.30 eksilerde olur..:)
-
he valla..dow düşse zaten iyiyiz...az düşse fdow düşer yine iyiyiz...güzel iş vallah..
pambık? yeğenler nasıl...:)
-
[quote=Astatin;167234]he valla..dow düşse zaten iyiyiz...az düşse fdow düşer yine iyiyiz...güzel iş vallah..
[B]pambık? yeğenler nasıl...[/B]:)[/quote]
bankamatik yeğenle ilişiği kestim asti.itibarımı zedeliyor :::
benim kutuptaki kuzenleri diyorsan onnarnan bugün haberleştim.bi denesi yine içmiş zıbarmış, ötekisi MP3 dinliyordu avanak:D benim kafadan olan penguş peşinde koşuyormuş annesiynen konuştum.ava çıktı diyor hahahaha psiko kuzenim benim :D
-
[quote=jerfin;167232]...acaba ben mi abartıyorum olayı diyordum ama en az benim kadar sende takmışsın bu gribe seyyah..:))) hadi itiraf et, sende evden çıkamıyorsun dimi..:..::..:[/quote]
evet feci taktım...şunun için korkuyorum bana veya annesine bişey olursa oğlum ne yapar? ona bişey olsa biz ne yaparız?bekar olsam aman dersin nasılsa ölcez dersin.ama çocuk varken insan başka şeyler düşünüyor.
pek dışarı çıkmıyorum evin ihtiyaçlarını kapıcıya aldırıyorum çoğunlukla artık.markete gidişi azaltmak için.ama hiç çıkmıyorda değiliz tabii...bugün çıktım mesela :D
şimdi tabbi hassas olduk herşeye dikkat eder olduk aslında hep olan bişey beni son derece rahatsız etti pos makinalarını tuşlamaya bile tırsar oldum.
dikkat ettim millet markette kasada eşyasını poşete koymadan evvel poşet alırken ve poşetin ağzını açarken önce parmaklarını yalıyor iğrenç bir şekilde,sonrada o parmakla pos makinasında şifre tuşluyor.arkasından sen ben diğerleri aynı tuşlara basıyoruz.bu yeni bişey değil ama zaten iyice paranoyak yaptılar milleti birde bunları görünce 2 kere kafayı sıyırıyoruk...
dikkat edin sizde göreceksiniz.ve artık sizde tırsacaksınız hahahahahaha :::
iğrenç ama ya olacak iş mi arkadaş koskoca insanlar parmak yalayıp poşet açıyor,pos makinası tuşluyor v.s.pislik be...
-
sabah bari yatay açılış olsa da hemen shortlasam diye hayal kuruyorum.. yawf bu ayuluk ne başa bela bir hastalık..:D:o:oüüüüüü
-
asti lem sende çok hassasmışsın H1N1 konusunda.virüsü alkolün öldürdüğünü araştırıp öğrenmişsin.o nedenle kökten çözüm deyip ağızdan içeri alkol boşaltıyormuşsun.burun boğaz temizliği önemli asti.haklısın...
marka ne abi? :..:
J&B mi yoksa ABSOLUTE CITRONE mu? hahahahaha:D
-
biraz graf inceledim de xu100 de 38.000 e kadar düşüş banko... orada oturup karar verecekler işte, tamam mıııı devam mııı deyü..
-
Sayın seyyah snagit i indiriyorum şu anda, fx sin linkinide hatta foruma birde üye oldum, denedim rapid çıktı,