-
[quote=juliano;167272]aşti bazen senin burda bizim gibi küçük yatırımcının arasına girmiş palalardan biri olduğunu düşünüyorum. araya bi konu atıp ortalığı bulandırıyosun ondan sonra millet vob u bırakıp konuyla uraşınca aradan malı götürüyosun seni uyanık seni.[/quote]
pes yani...domuz gribi konusunun sponsoru pambık dı ben değil:..::..:
-
[quote=parderi;167271]Haftaya bayram. Akşam kendime şöyle bir saat ayırıp, dostlara bayram e-maili için bir liste hazırladım. E bide Şükran günü var bizim bayramla çakışan, üç beş yabancı dostumuzuda listeye dahil ettik.
Demek istediğim şort aşkı yaşayan dostlara; bu adamlar genelde şükran gününe coşarak girerler. Ayrıca hedge fonlarda hesap kesimi 30 kasıma çekildiğine göre haftaya ben aşağıları hiç düşünmüyorum. Ama bayram sonrası hep beraber açarız paraşütleri,
Herkese rasgelsin.[/quote]
onlar şükran gününe öyle girer de, biz bayramı hep öyle gireriz diye bir şey varmı acep:::::: pağdon pağdeği patğon :)...bakalım bana da atacakmısın bayram tepriği
-
el insaf yaf bunlar niyeti bozmus anlasılan ya cok feci göçecez hakkaten yada pala saglam ayak yapıyo fiyatı baskı altına alıp.. bu adamların kefereliğinden kusasım geldi artık...
-
[quote=Astatin;167273]pes yani...domuz gribi konusunun sponsoru pambık dı ben değil:..::..:[/quote]
dediğin gibi dayım da bu konuda sonradan sponsorluk almış olabilir. o da durup durup vuruyor.:::
-
İçimdeki Long aşkı PALAzlandı yine... Buradan yakın stop'lu bir deneme yapayım bakalım... Hep böyle çarpılıyoruz zaten ama neyse...
-
[QUOTE=Astatin;167274]onlar şükran gününe öyle girer de, biz bayramı hep öyle gireriz diye bir şey varmı acep:::::: pağdon pağdeği patğon :)...bakalım bana da atacakmısın bayram tepriği[/QUOTE]
Ver e-mail'ini hem kurbanını hem Şükranını kutlayayım.:D
-
[QUOTE=Strategist;167277]İçimdeki Long aşkı PALAzlandı yine... Buradan yakın stop'lu bir deneme yapayım bakalım... Hep böyle çarpılıyoruz zaten ama neyse...[/QUOTE]
ben girdim elimde patladı.. 600 long birazdan kapatıp agaya gunluk vergimi odemıs olurum...
-
[quote=parderi;167278]Ver e-mail'ini hem kurbanını hem Şükranını kutlayayım.:D[/quote]
melez olduğumu nerden çıkardın.dng
-
Bu defa ayrım yok. Kurban etini yiyip, şükran duygularını belirteceksin.
-
nouuu diskrimineyşın !!! doğrumu lem bambıkkk...
ben de bayramda ne yapsam acaba..hala kararsızım..üwwww
-
aaa unutmadan bugün CUMA..bakalım APKA nın felaket olasılığı senaryosu tutacak mı...
-
[quote=abka;167264]türkiyede 20 günde [B]300.000 kişi [/B]aşı oldu..bir tek ciddi yan etki yok..ha başağrısı,tansiyon dümesi vs. birkaç gün olabilir...
peki trafikte ölme ihtimaliniz kaç acaba...
hergün trafikte ölen kişi sayısı 60-70 ..
20 günde 1400 kişi...
yani 20 günde trafikte ölme ihtimaliniz (140.000/70 milyon) [B]50.000 de [/B]birdir...[/quote]
Bir ilaç yada aşı geliştirilirken, yan etkilerin görülmesi için ne kadar beklenmesi gerektiğini biliyormusunuz. (Bakınız : internet)
Konuyu kendi açımdan kapatıyorum. Söylemeye çalıştığm, sistem geliştirmeye harcadığımız 1 haftadaki zamanın 10'da 1'i ile bu konudaki belirsizliği azaltabilirsiniz, demek istiyorum.
Herkesin kararı kendine...:)