[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216771[/url]
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216782[/url]
Printable View
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216771[/url]
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216782[/url]
sabah ilk çarpılış -200 puan.. aga şeref yoksunusnu dombilisin vs vs.. vergimi verdim mutluyum .dng
[QUOTE=Kennym;167287]sabah ilk çarpılış -200 puan.. aga şeref yoksunusnu dombilisin vs vs.. vergimi verdim mutluyum .dng[/QUOTE]
Kennym, çok kıpraşıyosun. Sanıyorum günlük komisyonun zararından fazladır.
Tamam ağa şeref yoksunu ama bizde biraz sabır yoksunuyuz.
Doğru veya yanlış pozisyonda olsan dahi gün içinde % 80 olasılıkla bir yerde kara geçersin. Bunu her zaman söylerim. Koy 58200 e zarar kes bir bekle bakalım.
Sazan 525'den long yapar. (SW)
abd de aşı sırası var..tv de görmüşünüzdür..bizim eski yağ sırası gibi 300 metre uzunluğunda sıra var..
aşıların kesin yan etkisi 10 yılda geçse belli olmaz..hatta 10 kere yan etki yapmayan ilaç 11. kere götürebiliyor...
ama ilk sonuçlar hemen ortaya çıkar...
boş konuşmuyorum..
aşını temel mantığı nedir...bizzat mikrop verirsiniz..ama zayıflatılmış mikroptur..vucut bu mikroba karşı asker üretir..dolayısıyla gercek hastalık bulaşınca askerler hazırdır....
ama abd de aktif mikrop verilir..burundan..gercek hastalık bulaşma riski yüksektir..ama daha hızlı asker üretilir...
58700 üzerinde tutunabilirsek gunici 59500leri muhtemelen görürüz
[quote=parderi;167290]Kennym, çok kıpraşıyosun. Sanıyorum günlük komisyonun zararından fazladır.
Doğru veya yanlış pozisyonda olsan dahi gün içinde % 80 olasılıkla bir yerde kara geçersin. Bunu her zaman söylerim. Koy 58200 e zarar kes bir bekle bakalım.[/quote]
Ben de bunu sonunda dün anladım. Burada da yazmıştım. Neredeyse sadece stop-loss kullandığım için para kaybediyorum. En kötü girişten sonra bile fiyat eninde sonunda geri gelip beni kara sokacak noktaya geliyor. Ama stop-loss kullandığım için ilk ters harekette ben çoktan çıkmış oluyorum.
Eski bir Çin atasözü şunu der: "Stop-loss kullanmayan bir gün ölür, stop-loss kullanan her gün ölür."
(Yeni başlayan çok kişi okuyor geyiğimi yanlış anlamasınlar, stop-loss mutlak şarttır, ama yakına değil mümkün olduğu kadar uzağa koymak gerekir)
[quote=Strategist;167294]Ben de bunu sonunda dün anladım. Burada da yazmıştım. Neredeyse sadece stop-loss kullandığım için para kaybediyorum. En kötü girişten sonra bile fiyat eninde sonunda geri gelip beni kara sokacak noktaya geliyor. Ama stop-loss kullandığım için ilk ters harekette ben çoktan çıkmış oluyorum.
Eski bir Çin atasözü şunu der: "Stop-loss kullanmayan bir gün ölür, stop-loss kullanan her gün ölür."
(Yeni başlayan çok kişi okuyor geyiğimi yanlış anlamasınlar, stop-loss mutlak şarttır, ama yakına değil mümkün olduğu kadar uzağa koymak gerekir)[/quote]
uzağa konulan stop loss stop loss değildir paylaşılan şifre şifre değildir....bu sadece tekerleme tutsun diye :) yoksa stop-loss/kaldıraç/rsik algılamanıza bağlı olarak herkes kendi bacağından asılır...
[quote=Astatin;167263]YAhu ben bunu nasıl düşünemedim... Hulem PAMBIK, grip aşısı satışına başladın dimi sen..Milleti korkutup korkutp müşteri kitlesi yaratıyosun dimi..baktın kafe mafe işi uğraşmak istiyo vakit istiyo, başında durmak gerekiyor ve o yüzden VOB dan uzak kalma ihtimalin var..boşverdin onu... uzaktan satış olayına girdin :):::::: vay tilki bambık vay[/quote]
asti yok lem grip aşısı satmıyorum.cafe işinden vazgeçtim lem...aktar tükkanı açıcam son günlerin favori bitkisi ekinezyayı kg sunu 10 TL ye alıp 100 TL ye kitlemeyi düşünüyorum hahahahah :D
forumdan potansiyel müşteri avlamaya çalışıyorum :::::::::
VOB u bırakmam zor gibi görünüyor...
Ziestems;
1-15-30 alda
5-20-60-gun satta
[quote=parderi;167290]Kennym, çok kıpraşıyosun. Sanıyorum günlük komisyonun zararından fazladır.
Doğru veya yanlış pozisyonda olsan dahi gün içinde % 80 olasılıkla bir yerde kara geçersin. Bunu her zaman söylerim. Koy 58200 e zarar kes bir bekle bakalım.[/quote]
aynen katılıyorum kardeşim. ben de çok işlem yapıyordum bi aşağı bi yukarı sonunda dayanamadım altın söz. aldım ramazanın ortasında sabrımı denemek için uzlaşmaya kadar taşıdım tam bi buçuk ay tek işlem yapmadan uzlaşmaya gittim para kazandım mı? 100 puan kom. hariç. sözleşmeyi yenileseydim ve 2,3 gün daha saklasaydım köşe olacaktım ama nasip değilmiş ne yapayım, şimdi 2 işlem bile zor yapıyorum ve fiyatın illa ki alabileceğim veya satabileceğim yerlere gelmesini bekliyorum. sabır kazandırması açısından altın sözleşmesini tavsiye edebilirim.
[quote=SEYYAH;167296]asti yok lem grip aşısı satmıyorum.cafe işinden vazgeçtim lem...aktar tükkanı açıcam son günlerin favori bitkisi ekinezyayı kg sunu 10 TL ye alıp 100 TL ye kitlemeyi düşünüyorum hahahahah :D
forumdan potansiyel müşteri avlamaya çalışıyorum :::::::::
VOB u bırakmam zor gibi görünüyor...[/quote]
la sen kendini kızıldereli mi sandın...15 gün üst üste ekinezya iç de gör dünyanın kaç bucak olduğunu.......boks.
eğer 150,000 YTL n varsa, sana çok daha ballı ve müşterisi hazır üstelik koyduğun kadar 5 yıl ödemesiz kredide alabileceğin bir iş önerebilirim..150,000 de ben koyacağım:cool: kabul?