[QUOTE=ASTATİN;74386]:) du bakalım forumda ünvanlarıma neler eklenecek...daha...:..:[/QUOTE]
yok yok sen kesin pysin..... py astatin .. :)
Printable View
[QUOTE=ASTATİN;74386]:) du bakalım forumda ünvanlarıma neler eklenecek...daha...:..:[/QUOTE]
yok yok sen kesin pysin..... py astatin .. :)
Merhaba arkadaşlar,
Sol üstte de yazdığı üzere ben yeniyim.:)
Bir süredir sadece izleyici olarak takip ettim forumu.
Gerçekten çok hoş ve samimi bir ortam.
Özveriyle emek veren herkese teşekkür etmek istedim.
[quote=ASTATİN;74379]Kimler geceye DJI bedduası istiyor? ve hatta full short duası isteyenler kimler?[/quote]
Bende isterem...:..:
Saygılar...
uzun çok riskli ama,
dünkü facia dow kapanıştan sonra, sabah ufak facia, akşamada yukarı, şov bi kapanış
yaparlarsa çok klass olur, hatta first klass olur.
yapmadıkları şey değil yani:)
[quote=selçuklu;74387]yok yok sen kesin pysin..... py astatin .. :)[/quote]
yok..doğrusu şu... PYY Astatin ....bilmem anlatabiliormuyum
arkadaşlar güniçinde metastock a online veri aktarılması oluyor mu?ben de matriks MS aktarım programı var,herseferinde verileri yükle tuşuna basarak işlemi gerçekleştiriyorum.ondan sonrada MS de refresh tuşuna basarak MS verileri güncelleniyor.
Bunun başka kolay bir yolu var mıdır?
[QUOTE=ASTATİN;74391]yok..doğrusu şu... PYY Astatin ....bilmem anlatabiliormuyum[/QUOTE]
anladım piyasa yapım yönetim ..
[quote=poyraz;74389]Merhaba arkadaşlar,
Sol üstte de yazdığı üzere ben yeniyim.:)
Bir süredir sadece izleyici olarak takip ettim forumu.
Gerçekten çok hoş ve samimi bir ortam.
Özveriyle emek veren herkese teşekkür etmek istedim.
Bende isterem...:..:
Saygılar...[/quote]
evet sıcak bir forumdur burası..hele gece geyik topiğine gel :) 37.5 :)
[quote=ASTATİN;74386]:) du bakalım forumda ünvanlarıma neler eklenecek...daha...:..:[/quote]
bizi denek olarak kullanma ayıp :eek:
[quote=neremy;74395]bizi denek olarak kullanma ayıp :eek:[/quote]
çok pardon;)
[quote=selçuklu;74393]anladım piyasa yapım yönetim ..[/quote]
cık değil :)
systems
5 dakk long amma sınırda
15 dakk short
gun short
teknik 31100 yeresinin üstesinde shorts dikat olsun diyor... 31100 üstesi 15 dakk system dirence gitme potans olur..
yenilerın pozısyonu ne yonde astatın:)
[QUOTE=hexen;74398]systems
5 dakk long amma sınırda
15 dakk short
gun short
teknik 31100 yeresinin üstesinde shorts dikat olsun diyor... 31100 üstesi 15 dakk system dirence gitme potans olur..[/QUOTE]
abi direk soruyorum pek bakamıyorum ekrana falanda en son baktıgımda 30600-30300 sonrsaında ise 30000 görüyordum senin yoruma göre 30000 görmemiz için 30750 altımı gerek ??
[QUOTE=ASTATİN;74397]cık değil :)[/QUOTE]
piyasa yapıcının yardımcısı ...
[QUOTE=Ardasu;74392]arkadaşlar güniçinde metastock a online veri aktarılması oluyor mu?ben de matriks MS aktarım programı var,herseferinde verileri yükle tuşuna basarak işlemi gerçekleştiriyorum.ondan sonrada MS de refresh tuşuna basarak MS verileri güncelleniyor.
Bunun başka kolay bir yolu var mıdır?[/QUOTE]
Aynı dert bende de var. Metastock EOD kendi refresh yapmıyor. Zaten MSDownloader da kendi yüklemiyor. Sanırım Real time MetaStock alıp matrikse de abone olmak lazım, Matriks Gold 'dan real time data alınabiliyor dışarı.
[quote=selçuklu;74401]piyasa yapıcının yardımcısı ...[/quote]
dostum ikinci Y nin farklı bir kelimeyi temsil ettiğini nerden çıkardın...
.dng.dngayıp ayıp..şunu da sölettin ya bana..çok pardon arkadaşlar.. vebali selçuklunun başına
[QUOTE=sentinus;74403]Aynı dert bende de var. Metastock EOD kendi refresh yapmıyor. Zaten MSDownloader da kendi yüklemiyor. Sanırım Real time MetaStock alıp matrikse de abone olmak lazım, Matriks Gold 'dan real time data alınabiliyor dışarı.[/QUOTE]
bunun tutarı hakkında bir bilginiz varmı ?
[QUOTE=ASTATİN;74404]dostum ikinci Y nin farklı bir kelimeyi temsil ettiğini nerden çıkardın...
.dng.dngayıp ayıp..şunu da sölettin ya bana..çok pardon arkadaşlar.. vebali selçuklunun başına[/QUOTE]
neyse ya fazla uzatmayım .. anladım ama ..
tepkilere longa geçmek çok tehlikeli.. yavaş yavaş mal vere vere iniyorlar..
spot piyasa için söylüyorum tabii.. vadelide kimin eli kimin cebinde belli değil..
Bir bilgim yok maalesef.
[QUOTE=sentinus;74409]Bir bilgim yok maalesef.[/QUOTE]
matriks real data çekme önemli değilde
metastock için linke bakarsanız anlarsınız ne kadar tuzlu olduğunu....
[url]http://www.equis.com/products/realtime/metastockpro/?overview[/url]
[quote=traderx;74410]matriks real data çekme önemli değilde
metastock için linke bakarsanız anlarsınız ne kadar tuzlu olduğunu....
[URL]http://www.equis.com/products/realtime/metastockpro/?overview[/URL][/quote]
[URL]http://www.mininova.org/search/?search=metastock+pro[/URL]
Ben burdan yükledim çalışıyo beleş...
MS 9.0 PRO
[QUOTE=sentinus;74403]Aynı dert bende de var. Metastock EOD kendi refresh yapmıyor. Zaten MSDownloader da kendi yüklemiyor. Sanırım Real time MetaStock alıp matrikse de abone olmak lazım, Matriks Gold 'dan real time data alınabiliyor dışarı.[/QUOTE]
sn.sentinus bende MS 9 prof.var.Buna uygulanabiliyor mu acaba?bilginiz var mı?teşekkürler
[QUOTE=cırcır;74411][URL]http://www.mininova.org/search/?search=metastock+pro[/URL]
Ben burdan yükledim çalışıyo beleş...[/QUOTE]
normaline kimse para vermiyor zaten, ben bilen bilir alsancak sevgi yolundan korsancılardan aldım ilk kaçsene önce hey gidi günler:D
bu bahsettiğim real time çalışan sürüm bildiğim kadarıyla bunun çakması olmuyor
ama vakit eski vakit değil dersin artık oluyor dersin orasını bilmem:)
bugun 15:30 datası varmı önemli ?
teşekkürler
[QUOTE=oğuzt;74414]bugun 15:30 datası varmı önemli ?
teşekkürler[/QUOTE]
sayın nunu var demişti sanki bakim
çok fazla şortcu var çooookkk!!!!!
cad- toptan satış verisi var başka yok, çok önemli olmasa gerek:D
fiyatlar 15:30 a kadar b usekilde olursa tam 15:30 da al verecek :(
30,975 short cover ve uzun poz açtım .. 5 dk long sinyal geldi .. stoploss 5 dk short sinyal olacak .. 5 alda 15 satta 60 satta günlük satta ...
[QUOTE=ASTATİN;74416]çok fazla şortcu var çooookkk!!!!![/QUOTE]
şimdi 31,500 e çekip halledeler o şortçuları:D
[quote=traderx;74413]normaline kimse para vermiyor zaten, ben bilen bilir alsancak sevgi yolundan korsancılardan aldım ilk kaçsene önce hey gidi günler:D
bu bahsettiğim real time çalışan sürüm bildiğim kadarıyla bunun çakması olmuyor
ama vakit eski vakit değil dersin artık oluyor dersin orasını bilmem:)[/quote]
interneti iyi araştırın, hepsi beleşinden mevcuttur, end of day değil realtime hemde :D
[quote=traderx;74417]cad- toptan satış verisi var başka yok, çok önemli olmasa gerek:D[/quote]
toptan ne satıldığına bağlı:..::..:
[QUOTE=Ardasu;74412]sn.sentinus bende MS 9 prof.var.Buna uygulanabiliyor mu acaba?bilginiz var mı?teşekkürler[/QUOTE]
Real time ise uygulanabilir nasıl yapılır bilmiyorum. Real time için Matriks Gold daha mantıklı.
31050 long
150-200 puan buldummu affetmem malı bırakırım ortaya:)
[QUOTE=cırcır;74411][URL]http://www.mininova.org/search/?search=metastock+pro[/URL]
Ben burdan yükledim çalışıyo beleş...
MS 9.0 PRO[/QUOTE]
sn.cırcır bendeki pro 9 102 mb civarında.sizin verdiğiniz linkteki 287 mb.farkı nedir acaba açıklayabilir misiniz?
31200 ilk direnç,ikincisi ve daha kuvvetlisi 31400...
[quote=Ardasu;74425]sn.cırcır bendeki pro 9 102 mb civarında.sizin verdiğiniz linkteki 287 mb.farkı nedir acaba açıklayabilir misiniz?[/quote]
Bende bilmiyorum ki onu buldum indirdim.
rusya kadar ters işleyen piyasa yoktur heralde
"[B]reklamlar[/B]"
analizim kaybolmasın ne yazmıstım ben ya tekrar kontrol edebileyim diyenler için bu topik tam size gore.. teknikler - analizler - deposu voborsa tuafiyecilik karsısı 3. katta hizmetinizde :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/teknikler-analizler-deposu-t5188.html?t=5188[/url]