MS canavarlarına soru:
MS de, farklı periyotlu graflardan veya indiklerden değer çağırmak mümkünmü?
şşş TOKOBA? (Mtx de mümkün deel galibada o yüzden soruyorum)
Printable View
MS canavarlarına soru:
MS de, farklı periyotlu graflardan veya indiklerden değer çağırmak mümkünmü?
şşş TOKOBA? (Mtx de mümkün deel galibada o yüzden soruyorum)
Buradan hiçbir yukarı tepki gelmeden aşağı inebileceğimize inanmıyorum bir türlü... Distribution yapıyorlar bence... Ellerindeki short'ları ky'ye kakaladıktan sonra topuklayacaklar gibime geliyor.... 58,100 stop'lu long'larla devam...
Günaydın arkadaşlar,
[quote=Strategist;167301]Buradan hiçbir yukarı tepki gelmeden aşağı inebileceğimize inanmıyorum bir türlü... Distribution yapıyorlar bence... Ellerindeki short'ları ky'ye kakaladıktan sonra topuklayacaklar gibime geliyor.... 58,100 stop'lu long'larla devam...[/quote]
no way and on the way
[quote=Astatin;167299]la sen kendini kızıldereli mi sandın...[B]15 gün üst üste ekinezya iç de gör dünyanın kaç bucak olduğunu.[/B]......boks.
eğer 150,000 YTL n varsa, sana çok daha ballı ve müşterisi hazır üstelik koyduğun kadar 5 yıl ödemesiz kredide alabileceğin bir iş önerebilirim..150,000 de ben koyacağım:cool: kabul?[/quote]
ne yapıyormuş?
yok la hiç içmedim ama millet dolamış diline aktarlar yok satıyormuş bu mereti.la nasıl bir iştir bu resmen bir mania yaşanıyor...
ekinezyamania hahaha :::
yok abi senle ticaret işine girilmez.2 dk ofisi,tükkanı,mağazayı her neyse sana bırakıp gitsem muhtemelen döndüğümde herşeyi hortumlayıp sıvışmış olursun :D
sana güven olmaz bana hiç olmaz hahahhaa :D
[quote=security;167302]Günaydın arkadaşlar,[/quote]
+89 dakika:D
[QUOTE=parderi;167290]Kennym, çok kıpraşıyosun. Sanıyorum günlük komisyonun zararından fazladır.
Tamam ağa şeref yoksunu ama bizde biraz sabır yoksunuyuz.
Doğru veya yanlış pozisyonda olsan dahi gün içinde % 80 olasılıkla bir yerde kara geçersin. Bunu her zaman söylerim. Koy 58200 e zarar kes bir bekle bakalım.[/QUOTE]
haklısın.. cok kıprasıyorum zaten bunu engellemıs olsaydım suan portfoyu 3 e katlamıstım :) ama duramıyorum yerımde.. kazanmam gereken disiplinlerden biri bu kendimi durdurmaya calısıyorum lakin ekran basında olmadıgım ıcın anı hamlelerden min zararda olsada ayrılmam gerekiyor. bu yuzden ya herro ya merro modundayım.. bunu dıngınlemıs olsam 65200 shortları kapatmayacagımı soyledıgıgım halde kapatmamıs olurdum ama maalesef kapattım aynı seyı 62500 shortlarda da yasadım.. 54600 longlarda da aynı durum olmustu.. bakalım ogrenıcem ıns. ama ekran basında olmam gerekıyor bu durum ıcın.. zaman cok sey ogretıyor mumkun oldugunaca fazla sey ogrenmeye calısıyorum ama deneyımle oluyo maalsefer bazı seyler :))
[quote=Astatin;167303]no way and on the way[/quote]
Keşke öyle olsa. Anında stop'lar full short girerim ama ne oraya gidiyo ne buraya gidiyo cibiliyetsiz endeks... :..:
Bulundugum ulkede 73 kisiye yapilan domuz gribi asisinin 280 yan etkisi goruldu. soz konusu 73 kisi yan etkilerinden dolayi tekrar dokdorlara basvurdular. NoT: yan etkilerin % 25 i agir tehlike icerdigi bildirildi. ayrica burada 5 yas alti cocuklara asi yapilmiyor.
[quote=SEYYAH;167304]ne yapıyormuş?
yok la hiç içmedim ama millet dolamış diline aktarlar yok satıyormuş bu mereti.la nasıl bir iştir bu resmen bir mania yaşanıyor...
ekinezyamania hahaha :::
yok abi senle ticaret işine girilmez.2 dk ofisi,tükkanı,mağazayı her neyse sana bırakıp gitsem muhtemelen döndüğümde herşeyi hortumlayıp sıvışmış olursun :D
sana güven olmaz bana hiç olmaz hahahhaa :D[/quote]
cooorttt yapıyormuş.. satılanların çoğu saf değil zaten bir sürü başka şey karıştırıyorlar...kızıldereliler saf olanını 3-4 avuç içip, günlerce karda bayırda ava giderlermiş...düşün yani adamı hormonlu dana gibi yapan bir şey bu ve işin enteresanı yüksek bağışıklık ve direnç sağlamasının nedeninin henüz bilim çözmüş değil..sadece tahminler var...
iş kurma olayına gelince; ortaklığı red etmen hayatında yaptığın ikinci büyük hata oldu bambık..ilkinin ne olduğunu biliyosun zati.lelele
[quote=security;167302]Günaydın arkadaşlar,[/quote]
ne günaydın ı security öğle oldu asti den geç kaıdını al öle otur ekran başına ::: daha senin afyonun da patlamamıştır derin derin 10 dk nefes alıp vermeden ve kaveni içmeden işlem yapma:..:
VOB 10:51 itibari ile %0,00. Böyle yapacaklarsa seansı hiç açmasalardı keşke...