-
[quote=Astatin;167268]Bütün yan etkilerin 2-3 gün içinde kendini göstereceğini garanti eden bir bilgin var mı :)[/quote]
işte beni rahatsız edende bu.aşıyı olursun veya çocuğuna yaptırırsın 3 ay 5 ay belki 1-2 sene bişey olmaz sonra şak ALLAH korusun felç, v.s...
bilemiyorum ama bana çok sakat geliyor...akademisyenler karşı karşıya gelmiş.kimi prof aslam olmam kimseyede olmasını tavsiye etmem diyor kimisi WHO onaylamış ben olurum,millete de olun derim diyor...
iki ucu b_ _ lu değnek resmen...
-
[quote=Strategist;167312]VOB 10:51 itibari ile %0,00. Böyle yapacaklarsa seansı hiç açmasalardı keşke...[/quote]
duyduğum en enteresan yaklaşım. :D
-
525 longlar tekrar 500den kapanır. Triangle oluşuyor sanırım.
-
[QUOTE=tutku;167308]Bulundugum ulkede 73 kisiye yapilan domuz gribi asisinin 280 yan etkisi goruldu. soz konusu 73 kisi yan etkilerinden dolayi tekrar dokdorlara basvurdular. NoT: yan etkilerin % 25 i agir tehlike icerdigi bildirildi. ayrica burada 5 yas alti cocuklara asi yapilmiyor.[/QUOTE]
Hangi ülke?
-
[quote=enorton;167318]Hangi ülke?[/quote]
Danimarka
-
Herkese günaydın bugün baya kafa karıştırıcı bi seans olşacak gibi herşeye gebe galiba.. Ama muhtemelen bir düşüşten sonra long gelir.
Enerton senin sistem baya elverişli görünüyordu.Senin Yorumlarınıda alsak baya faydalı oalcak. Bizi mahrum bırakma :)
-
soz konusu kisiler risk grubunda olupda asi olanlar.
-
[quote=mlk1;167320]Herkese günaydın bugün baya kafa karıştırıcı bi seans olşacak gibi herşeye gebe galiba.. Ama muhtemelen bir düşüşten sonra long gelir.
[COLOR=red]Enerton[/COLOR] senin sistem baya elverişli görünüyordu.Senin Yorumlarınıda alsak baya faydalı oalcak. Bizi mahrum bırakma :)[/quote]
Emortım senin nick de virüs gibi ha..ha bire değişim geçiriyo..:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;167323]Emortım senin nick de virüs gibi ha..ha bire değişim geçiriyo..:..::..:[/QUOTE]
:D Pardınnnn
-
[QUOTE=tutku;167319]Danimarka[/QUOTE]
Benim de Danimarkada yaşayan akrabalarım var :) Orada mı ikamet ediyorsunuz yoksa geçici olarak görev icabı mı oradasınız?
-
[quote=juliano;167276]dediğin gibi dayım da bu konuda sonradan sponsorluk almış olabilir. o da durup durup vuruyor.:::[/quote]
jun-juli-august seni çok seviyorum o nedenle bu spekülasyon (aslında manipülasyon hahahaa :D ) sırasında sesini soluvunu çıkartma diye sana beleş franchising vercem.:D
aktar tükkanı franchisingi...taam mı? beleş senden isim hakkıda almıycam...:p
-
[quote=mlk1;167325]:D Pardınnnn[/quote]
pağdeği :::