Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...
Printable View
Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...
[quote=jerfin;167345]dax 5800 görene kadar 300-400 puana sıkıştırıp sonra da güümmm 2000 point verecekler gibi..[B] ama bugüne yetişir mi bilmem[/B]... nasıl yorum ama..:::[/quote]
Hiç merak etmiyorum....:::
[quote=SEYYAH;167341]forumun en miskini security adam hergün 11:00 de geliyor günaydın diyor :::
la bi günde voborsa tükkanını sen aç,kepengi sen kaldır forumu temizle süsle,geyiğe,analize,kavgaya dövüşe hazır hale sen getir :D[/quote]
Güvenliği sağlıyıp arkadaşlara zarar olmasın diye çok geç yatıyorum ondan, culcuki patron güvenliğimizi security mizi sağla dedi, sorumluluk aldık hemen o anda,
[QUOTE=jerfin;167345]dax 5800 görene kadar 300-400 puana sıkıştırıp sonra da güümmm 2000 point verecekler gibi.. ama bugüne yetişir mi bilmem... nasıl yorum ama..:::[/QUOTE]
Bende tam aksini yazmayı düşünüyor....dum.
Kafamı karıştırdın vazgeçtim:)))
[quote=Strategist;167351]Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...[/quote]
Ben veya pambık veya cerphin veya enErton veya pambık ın yeğenlerinden biri sabah boy boy yazmış..neyi alıp satıyosan onun tekniğine bak..ne eyle daks maks parite marite
çok pis verecekler gibi hissediyorum nedense.. 58.650 shortlarımla tostumu yedim bekliyorum..
[quote=Astatin;167252]Pambık, enorton yada cerphin the coli yapıştırmadan ben yapıştırayım :) Ula yeşil cümle dün aynı beni anlatıyor
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma] Diğer yandan DIS ve MFI gibi temel göstergelerde alçalan trend henüz kırılmamıştır. Fiyat grafiğinin üzerindeki, yeşil alçalan trend [B][SIZE=3]58,725[/SIZE][/B] den geçmektedir ki bu yarın için önemli ilk seviyedir. DIS ve MFI nin alçalan trendi kırması için fiyatın bu seviyenin üstünde kalabilmesi önemlidir. Mavi ile gösterilen barın en düşük değeri olan [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][SIZE=3][B]58,250[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma] ve en yüksek değeri olan [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][SIZE=3][B]59475[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma] ise asıl önemli noktalardır. Bu iki değer arasında dalgalanma olduktan sonra bu değerlerin birinin kırılması ise yeni bir trendin habercisi olabilir [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]([/FONT][/COLOR][/quote]
58250 ...eehiiiiiiiii:D:D:D:D long live shorts, short live longs...:D:D
[quote=Astatin;167357]Ben veya pambık veya cerphin veya enErton veya pambık ın yeğenlerinden biri sabah boy boy yazmış..neyi alıp satıyosan onun tekniğine bak..ne eyle daks maks parite marite[/quote]
Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:
[QUOTE=Strategist;167351]Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...[/QUOTE]
Tamda cesaretimi toplamış bu sistem bizi freaha kavuşuturur demiştim aynen parasal anlamda olmasada sistemden güzel bi tokat yedik.
[quote=jerfin;167358]çok pis verecekler gibi hissediyorum nedense.. 58.650 shortlarımla [COLOR=red]tostumu yedim bekliyorum[/COLOR]..[/quote]
Gız bu ne biçim mesaj.....dng.dng.dng.dng
[quote=Strategist;167361]Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:[/quote]
Bize inan:::::::::
Karşılaştırma yanışşş bence..Çünkü sadece alıp sattığın şeyin tekniğine baksan ne kazanmış olacağını bilmiyorsun::::::::: ama kazanıyorsan bilmen de gerekemz zaten..her yiğit yoğurdu farklı mayalar:..:
[QUOTE=Astatin;167363]Gız bu ne biçim mesaj.....dng.dng.dng.dng[/QUOTE]
Ya 3 gündür bakıorum paso short short müptelası oldun sen bu shortun.Dİkkat et bağımlılık yapmasın.