Ağam herkesi düşüşe inandırdıysa, bende ufak, ufak pozisyon almaya başlayayım.
Printable View
Ağam herkesi düşüşe inandırdıysa, bende ufak, ufak pozisyon almaya başlayayım.
[QUOTE=Astatin;167364]Bize inan:::::::::
Karşılaştırma yanışşş bence..Çünkü sadece alıp sattığın şeyin tekniğine baksan ne kazanmış olacağını bilmiyorsun::::::::: ama kazanıyorsan bilmen de gerekemz zaten..her yiğit yoğurdu farklı mayalar:..:[/QUOTE]
Strategist 'e canıııııı gönülden katılıyorummm...
Hafızam yavaş, yavaş geliyor,ama hala flu görüyorum, ortada sandık var.........
[quote=mlk1;167365]Ya 3 gündür bakıorum paso short short müptelası oldun sen bu shortun.Dİkkat et bağımlılık yapmasın.[/quote]
Short derken?
Ben genelde şeylere bağımlılık yapmasın diye değil yapsın diye bakıyorum:..::..: Hayatta en keyifli şeyler bağımlılık yapan şeylerdir.:..::..:
[quote=Strategist;167361]Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:[/quote]
banka hesabına inanma çünkü o geçicidir yarın olamayabilir. asti ye inanma aramızdaki palalardan biri olabilir (kararları çok sık değişiyo). security e inanma sabahları çok geç geliyo o gelene kadar seni palalar yolabilir sen dayıma inan seni yarı yolda bırakmaz:::
[quote=mlk1;167368]Strategist 'e canıııııı gönülden katılıyorummm...[/quote]
Ben daha önce katıldım :) geç kaldın:::
[QUOTE=mlk1;167365]Ya 3 gündür bakıorum paso short short müptelası oldun sen bu shortun.Dİkkat et bağımlılık yapmasın.[/QUOTE]
Ne 3 günü yav, adam bildim bileli şorta bir dolandı, çıkamıyor bir türlü.
Desene 3 günde analiz yapmayıda öğrendik....
[quote=parderi;167374]Ne 3 günü yav, adam bildim bileli şorta bir dolandı, çıkamıyor bir türlü.[/quote]
Düzeltelim... Şort sinyallere uyar, long sinyalleri genelde flatle karşılar..longolmaz:D
[quote=security;167369]Hafızam yavaş, yavaş geliyor,ama hala flu görüyorum, ortada sandık var.........[/quote]
ALIŞ baskısı var, ancak hedefi bulmaz ise, sıkıcı yatay,
cıkkk fikrimi değiştirdim vermeyecekler aşağı..:D
[quote=Strategist;167361]Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:[/quote]
ha bu arada ben mesajın hiçbir yerinde metodlarına işe yaramaz demedim.boks.