[quote=jerfin;167378]cıkkk fikrimi değiştirdim vermeyecekler aşağı..:D[/quote]
ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü
Printable View
[quote=jerfin;167378]cıkkk fikrimi değiştirdim vermeyecekler aşağı..:D[/quote]
ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü
[quote=parderi;167367]Ağam herkesi düşüşe inandırdıysa, bende ufak, ufak pozisyon almaya başlayayım.[/quote]
Ağa kendi derdine yansın,p.nin üstün p.h mıçarlar..:::
ya bu VOBORSA krdeşliği grubunun reklamında enn soldaki esmer arkadaş kim..hiç tanıdık gelmedi
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz,üçyüz 5yüz 3 yüz 5 yüz,pala inda hausss...
[quote=mlk1;167368]Strategist 'e canıııııı gönülden katılıyorummm...[/quote]
Ben de Astatin'e canı gönülden katılıyorum. Na'apacaz şimdi? :..:
[quote=Astatin;167380]ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü[/quote]
ben de fikrimi değiştirdim. palalar bir di iki oldu.brv jerfin ve asti bi kısa bi uzun forumda ki 100 kişinin aklını karıştırıp buralardan mal topluyolar.:..: benden kaçmaz sizi gidi siziler:D
[quote=Astatin;167379]ha bu arada ben mesajın hiçbir yerinde metodlarına işe yaramaz demedim.boks.[/quote]
O zaman ben diyorum. Metotlarım işe yaramıyor.... :..:
Ayular henüz korkutulmadı, boğalarda burnundan soluyor, USD den ne zaman indi bindi yapsam, indi binemedi oluyor, 90, +3 devam, hedef 650 linin geçilmesi, o durumda 59500 olabilir,2 çıbık sonra belli olur, 10+10=20 dk
[quote=Strategist;167384]Ben de Astatin'e canı gönülden katılıyorum. Na'apacaz şimdi? :..:[/quote]
sana katılan iki kişi, bana katılan bir kişi, ona katılan sıfırı kişi... mlk hükmen mağlup:D
[QUOTE=Astatin;167380]ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü[/QUOTE]
ben 100-200 puana dönme kararı aldım.. bugün kendi işlem rekorumu kıracağım..:..:
[quote=Strategist;167387]O zaman ben diyorum. Metotlarım işe yaramıyor.... :..:[/quote]
Bende zaten mesajımda,metdoların işe yaramaz demedim dedim...Yoksa metodların işe yarıyor demedim..O zaman metodların işe yaramıyor diyebilirim.. metodların işe yaramıyor:D:D:D
58650 yi gecemeyen endeks olursa 58 binlerin kirilmasini beklicem.yani kisaya devam .