Aps 4839 ...
Printable View
Aps 4839 ...
[quote=juliano;167386]ben de fikrimi değiştirdim. palalar bir di iki oldu.brv jerfin ve asti bi kısa bi uzun forumda ki 100 kişinin aklını karıştırıp buralardan mal topluyolar.:..: benden kaçmaz sizi gidi siziler:D[/quote]
tamam da sen kime katılyorsun...ayrıca metodlarından bahset...bi anlayalım işe yarar mı yaramaz mı:::
Bu Pala kadar rezil bir şahsiyet görmedim. İstisnasız olarak ben long'daysam eksi makas, ben short'daysam artı makas yapıyor... :)))
herkes şırr, şelale, gümmm, 2.000 aşağı derken...
59,500'ün tam sırası. :)))
al-sat-tut-hopla-zıpla-takla tavsiyesi değil, sadece öylesine bir mesajdır...:rolleyes:
7 kontrat usd verdim, 25 -35 bandı, ben emir girince, amca 25-30 oldu, usd leri kaptı, tekrar 30 -35 oldu, diri yani çok diri,
bugun bı patlama yastacaklar ama hadı hayırlısı.. aga yanında gelen kucuk ayucuklara elektrık verebılır yada karsı cıkan bogalara saglam bı ders ıkısınden bırı olucak gibi.. piyasa şişti resmen :)
[quote=Kennym;167400]bugun bı patlama yastacaklar ama hadı hayırlısı.. aga yanında gelen kucuk ayucuklara elektrık verebılır yada karsı cıkan bogalara saglam bı ders ıkısınden bırı olucak gibi.. piyasa şişti resmen :)[/quote]
Ben bu Pala'yı tanıyorsam eğer herkes Cuma'dayken yapar hareketi... :..:
[QUOTE=Strategist;167396]Bu Pala kadar rezil bir şahsiyet görmedim. İstisnasız olarak ben long'daysam eksi makas, ben short'daysam artı makas yapıyor... :)))[/QUOTE]
aynı durumdayız peki madem oyle iken neden aslında dusundugumuzun tersini yapmıyoruz buna anlam veremıyorum :) yanı cıddı anlamda hamle yaparken tam tersını yapıcam bı ara bakalım tutucakmı nasılsa her seferınde terse dusuyorum bu sefer hepsını tutturmamız lazım :)
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
[quote=Astatin;167394]tamam da sen kime katılyorsun...ayrıca metodlarından bahset...bi anlayalım işe yarar mı yaramaz mı:::[/quote]
kimsenin kalbi kırılmasın diye ben hepinize katılıyorum.dng ayrıca metodum pozisyondan nasıl zarar edebilirim metodu. zarar edeceğim poz. giriyorum nasıl olsa tersi olur diye. k. yatırımcı pisikolojisi ama yine de bazen zarar ediyorum:..:
[quote=unlimitted;167399]herkes şırr, şelale, gümmm, 2.000 aşağı derken...
59,500'ün tam sırası. :)))
al-sat-tut-hopla-zıpla-takla tavsiyesi değil, sadece öylesine bir mesajdır...:rolleyes:[/quote]
Can cennet istiyorda,ahhhh şu günahların gözü kör olsun...:)
cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::