-
[quote=jerfin;167390]ben 100-200 puana dönme kararı aldım.. bugün kendi işlem rekorumu kıracağım..:..:[/quote]
Bu yeni Avatar iyi olmadı Jerfin Hanım. Ne zaman görsem yüreğim zıplıyor. :) Konsantrasyonum dağılıyor yanlış işlem yapıyorum. Metotlarımda sorun yok, para kaybetme nedenimi buldum... :..:
-
[quote=fXci;167409]cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::[/quote]
Allah göstetmesin,
-
-
çok acayip bir stres birikti piyasada..
kısa vadede yön kararı vermeye az kaldı sanki ?
kısa vadede 58 bin üstünü destek yapabilirsek oluşan pozitif uyumsuzluklar piyasayı 59 bin üstüne atabilir gibi duruyor..
61 bin ve üzeri bir süreliğine çok zor..
58 bin altında 57500-56500-55000 seviyeleri sırasıyla gündeme gelebilir..
-
[SIZE=4]1İLD...[/SIZE]
Bunu yazan ben miyim... Kendimi tanıyamaz oldum... Sabahtan beri 1 poz açtım daha kapatmadım... Resmen son 4 ayın en az işlem yaptığım günü oluyor... Bu stop-loss'u uzağa koyma olayı slow-trader yaptı beni...
-
GBP/USD aşırı satım bölgesinden son derece aşırı satım bölgesine girdi.
hatta yuh lem yeter aşırı satım bölgesi de denebilir. :D
paritelerin şahı bu bea...ayarı yok. tam benlik. :)))
ismini boşuna deli komadık zati. :..:
-
[quote=Strategist;167410]Bu yeni Avatar iyi olmadı Jerfin Hanım. Ne zaman görsem yüreğim zıplıyor. :) Konsantrasyonum dağılıyor yanlış işlem yapıyorum. Metotlarımda sorun yok, para kaybetme nedenimi buldum... :..:[/quote]
Anladım anladım,yerin dar geliyor...:)
-
[quote=fXci;167409]cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::[/quote]
geçmiş olsun fx çi kardeş.
bende 10 gündür aynı durumdayım..ilk 2 gün yüksek ateş ve sıtmalanma vardı sonrasında kuru öksürük kaldı ve devam ediyor halen.
geçte olsa zencefil-bal karşımına başladık bakalım :..:
-
[QUOTE=Strategist;167416][SIZE=4]1İLD...[/SIZE]
Bunu yazan ben miyim... Kendimi tanıyamaz oldum... Sabahtan beri 1 poz açtım daha kapatmadım... Resmen son 4 ayın en az işlem yaptığım günü oluyor... Bu stop-loss'u uzağa koyma olayı slow-trader yaptı beni...[/QUOTE]
Strategist özelden ulaşmaya çalışıyorumda mesaj hakkım yok nasıl özelden konuşabiliriz.
-
[quote=ERGEN;167418]Anladım anladım,yerin dar geliyor...:)[/quote]
Yaw Ancelina gözünün önünde olsa akşama kadar vob mob takip edebilir misin abi? :..:
-
[quote=mlk1;167420]Strategist özelden ulaşmaya çalışıyorumda mesaj hakkım yok nasıl özelden konuşabiliriz.[/quote]
Kötü bişeyler diyeceksen buradan da diyebilirsin ben alınmam... :..: Dur ben sana özelden bir mail adresi atayım da oradan yaz... :)
-
[quote=YAVUZHAN;167406]kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..[/quote]
abicim nerdesin yawww...gitti 11 trilyon hayret yani..neyse yarın da 3 trilyon var..tuyo alalım:::