Proceksiyonumu, günlüğe aldım tekrar, dünkü duruşum, yukarıdan iyi yerelerden ayu olmaktı, bu gün bakıyorum, 10 dk lık dolaplara girme modu, hemen fren, yüksek mevki, ve ovaya oradan bakış, düşük yoğunluklu çatışma modu, devam ediyor,
Printable View
Proceksiyonumu, günlüğe aldım tekrar, dünkü duruşum, yukarıdan iyi yerelerden ayu olmaktı, bu gün bakıyorum, 10 dk lık dolaplara girme modu, hemen fren, yüksek mevki, ve ovaya oradan bakış, düşük yoğunluklu çatışma modu, devam ediyor,
[quote=Strategist;167410]Bu yeni Avatar iyi olmadı Jerfin Hanım. Ne zaman görsem yüreğim zıplıyor. :) Konsantrasyonum dağılıyor yanlış işlem yapıyorum. Metotlarımda sorun yok, para kaybetme nedenimi buldum... :..:[/quote]
Aynen ama önceki de çok sıkıydı,
[quote=Strategist;167422][COLOR=red]Kötü bişeyler diyeceksen buradan da diyebilirsin ben alınmam.[/COLOR].. :..: Dur ben sana özelden bir mail adresi atayım da oradan yaz... :)[/quote]
evet alınmaz..ben şahidim:..:
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216874[/url]
Allah'ın sopası yok :)
Zişd..hişt...
[quote=Astatin;167423]abicim nerdesin yawww...gitti 11 trilyon hayret yani..neyse yarın da 3 trilyon var..tuyo alalım:::[/quote]
hayal kurmayı uzatmak adına ben daha bakmadım kuponuma patron.nasıl taktik ama ? tavsiye ederim :)
kaç rakkam yazayım sayısal için ?
On the way....
cümleten selam ... zero işlem kısa devam .. pala tıkanmış ... küskü time bence .. böyle seans olursa dünün intikamını alamayız pala efendiden ... 1000 pointini almam lazım palanın bugün ...
[quote=YAVUZHAN;167430]hayal kurmayı uzatmak adına ben daha bakmadım kuponuma patron.nasıl taktik ama ? tavsiye ederim :)
kaç rakkam yazayım sayısal için ?[/quote]
o zaman ben hayallerini bitireyim....devretti yine.lelele.lelele
bana sayısal için acil 3 sayı lazım..diğer üçünü biliyorum...sorun değil
Bizim borsanın niye düştüğü bulundu... Nedeni Yunanlılar'mış.... :..:
[url]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=683635[/url]
[B]Borsa koridorlarında komplo teorileri[/B]
Son günlerde dünya piyasaları iyiyken İMKB’nin kötü olması piyasalarda çeşitli söylentilerin yayılmasına da neden oluyor. Bunların en ilginci ise Türk piyasasının Yunan hükümetinin satışlarıyla düştüğü. Bu söylentiye göre: ’Yunan hükümeti daha önce Türk varlıkları aldı. AB Yunanistan’a verdiği birtakım paraları geri istedi, Yunan hükümeti Türk varlıklarında satışa geçti. ‘Diğer bir söylenti ise Yunan bankalarının lidikite sorunu olabileceği. Bu bağlamda, ‘AB Merkez Bankası’nın Yunan bankalarına açtığı kredi limitini kapatabileceği...’ Uluslararası piyasalara hâkimiyetiyle tanınan Bender Portföy Yönetimi’nin Genel Müdürü Murat Gülkan söylentileri değerlendirirken, “Piyasada böyle bir dedikodu var. Ancak veriler bunu teyit etmiyor, bakıyorsunuz bonolarda satış yok” dedi
[quote=fXci;167409]cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::[/quote]
Geçmiş olsun fxci.
[quote=selçuklu;167432]cümleten selam ... zero işlem kısa devam .. pala tıkanmış ... küskü time bence .. böyle seans olursa dünün intikamını alamayız pala efendiden ... 1000 pointini almam lazım palanın bugün ...[/quote]
hah arthur da geldi..arayı soğutma paronaj.. ortalık boğa doldu haberin olsun..tam ekşın zamanı şu an..200 altında yıkalım buraları