alacaklarmı ne
Printable View
alacaklarmı ne
[QUOTE=Astatin;167474]alacaklarmı ne[/QUOTE]
nereye alıyolar patron .. kızacam bak .. hmmmmm :mad:
[quote=jerfin;167471]ben 4 yıl önce normal grip aşısı olmuştum.. onu da kendi isteğimle de değil, benim şirket tüm çalışanlarına grip aşısı yaptırdı.. aşı olduktan sonra hastanelik oldum ben, haftalarca kendime gelemedim.. o yıl bütün kış her grip olduğumda çok ağır geçirdim..
ee şimdi ben gidip de domuz gribi aşısı olmaya kalkarsam kesin gümlerim öteki tarafa..:)[/quote]
Allah göstetmesin bacım
tekrar say selçuklu.. bu dalga 3 ün 2 si.. 3.3 geleceekkkkk::::::.lelele
[quote=selçuklu;167465]sazan abi .. böyle olabilirmi .. sayımın nası abi günlüklerde .. ?? emergency 1000 pints lazım .. üüüüüü .. yoksa ed değilde ld mi bu .. üvvv ... :o .. flatin c si ed gibi bence .. yeni tepeye gider o zaman bu sayım ..:o
[URL="http://img517.imageshack.us/i/adszbd.jpg/"][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/1500/adszbd.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Selçuklum,
Çok celallenmiş, kafan karışmış, daralmış gördüm seni.
Gel hele bir otur. Nefeslen. Al şu damıcana suyunu iç. Oooohhh yarasın.
Şincik iki elinin baş ve işaret barnaklarını birleştir ve OOOOMMMM di.
Hep beraber OOOMMMMMMMM.
Sakinledin mi ?
Yaw dostlar ciddi söylüyorum şimdi elimde long'larla bekliyorum ama düşse stop'um çalışşa zerre kadar üzülmiycem. Hemen short'da dönerim, yeter ki hareket etsin. Bu ne uyuzluktur yaw...
Düşemeyen piyasa çıkar kuralına göre çıkması lazım. Ama çıkamıyor da. Demek ki çıkamayan piyasa düşer kuralına göre düşmesi lazım. Ama düşmüyor. Yatay gidiyor. Uzun süre yatay giden piyasa çıkmalı ya da düşmeli kuralına göre de çıkması ya da düşmesi lazım. Ama yukarıda saydığım kurallar nedeniyle onu da yapamıyor. Bence az sonra el frenini çekip olduğu yerde duracak... :..:
Şimdi Şekil A'da görüldüğü gibi FDOW az önce destek kırdı tepe taklak gidiyor. Şimdi eski ben olsa deliler gibi VOB'u short'lardım, ama yok artık o eski ben... İçimdeki çocuğu öldürdüler... :p
Seans açılana kadar böyle devam eder, en iyisi ben bi önceki pozisyondan kalan kârımı sayayım vakit geçer.
[quote=Para Babası;167482]Seans açılana kadar böyle devam eder, en iyisi ben bi önceki pozisyondan kalan kârımı sayayım vakit geçer.[/quote]
No'oldu Somali'den gelecek ev verisi? IMF haberine döndü o da.... :..:
[quote=Strategist;167481]Şimdi Şekil A'da görüldüğü gibi FDOW az önce destek kırdı tepe taklak gidiyor. Şimdi eski ben olsa deliler gibi VOB'u short'lardım, ama yok artık o eski ben... İçimdeki çocuğu öldürdüler... :p[/quote]
sazan kardeşim,
Damacana suyun varsa Strategist kardeşimizede içirsen...:..:
[quote=ERGEN;167485]sazan kardeşim,
Damacana suyun varsa Strategist kardeşimizede içirsen...:..:[/quote]
Biraz daha VOB böyle yatay devam ederse kendimi jiletlemeye başlıycam... :..:
[quote=Strategist;167487]Biraz daha VOB böyle yatay devam ederse kendimi jiletlemeye başlıycam... :..:[/quote]
Dıbırs,
Bu kardeşimiz biraz daha fahim durumda.
Daha etkili bir zakinleştirme yöntemi uygulayacağız.
Şurdan BALYOZ'u ver evladım.:..: