bu vob tepse tepse max 59.500 teper.. orası bile %30 ihtimal bana göre.. bu ayuluk hastalığına da bi aşı üretseler yahu..:..:
Printable View
bu vob tepse tepse max 59.500 teper.. orası bile %30 ihtimal bana göre.. bu ayuluk hastalığına da bi aşı üretseler yahu..:..:
Kabus Cuma Kapanışı: EURUSD 1.47xx, VOBCI: 56xxx, DJCANSIN: 100xx
[quote=jerfin;167471]ben 4 yıl önce normal grip aşısı olmuştum.. onu da kendi isteğimle de değil, benim şirket tüm çalışanlarına grip aşısı yaptırdı.. aşı olduktan sonra hastanelik oldum ben, haftalarca kendime gelemedim.. o yıl bütün kış her grip olduğumda çok ağır geçirdim..
ee şimdi ben gidip de domuz gribi aşısı olmaya kalkarsam kesin gümlerim öteki tarafa..:)[/quote]
sen domuz gribi mikrobuna bile çamur yaparsın. :D
[quote=Strategist;167487]Biraz daha VOB böyle yatay devam ederse kendimi jiletlemeye başlıycam... :..:[/quote]
Ruhsuz yatırımcı derlerya,olunuyormu diye deniyorum...lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Strategist;167484]No'oldu Somali'den gelecek ev verisi? IMF haberine döndü o da.... :..:[/QUOTE]
Borsamızın güçlenmesini istemeyen kişilerce örtbas edildi bu veriler, lakin güneş balçık ile sıvanmaz +4000 çok yakın.
ofbeya sıkıldım ama...şok bir haber mi açıklasam acaba...cerphin hakkında veya barney hakkında...yok yok en iyisi sazan hakkında şok bir açıklama yapayım ben...çok rating alır..
Az önce Forex'de baktım. USD ne kadar para birimi varsa hepsine karşı atağa geçmiş....
[QUOTE=unlimitted;167491]sen domuz gribi mikrobuna bile çamur yaparsın. :D[/QUOTE]
domuz ve çamur... ee birbirini tamamlıyorlar işte..::::::.dng
[quote=Astatin;167467]hula bi kır 200 üde [B]gidip sigara içeyim[/B] yahu...
küs :([/quote]
zıkkım iç :mad:.dng
100 puana al-sat yapıyorum.. 400 puana ulaştım heee...:::
çamuru bile solladım beaahhh.kom
[quote=SEYYAH;167498]zıkkım iç :mad:.dng[/quote]
içtim..50 puan daha kazanmışım gelene kadar:D küsüüü
[QUOTE=sazan;167479]Selçuklum,
Çok celallenmiş, kafan karışmış, daralmış gördüm seni.
Gel hele bir otur. Nefeslen. Al şu damıcana suyunu iç. Oooohhh yarasın.
Şincik iki elinin baş ve işaret barnaklarını birleştir ve OOOOMMMM di.
Hep beraber OOOMMMMMMMM.
Sakinledin mi ?[/QUOTE]
yok abi dediklerini yaptım ters tepti .. .. dahada celallendim daraldım .. ::: sayım alayım ben abi günlük .. ... hehheee :D:D