Arkadaşlar bu hareketsiz ortamdan sıkılmamanız için az önce gerekli talimatları verdim çok yüklü bir alım yapacağım, birazdan hareketlenme başlayacaktır. Umarım can sıkıntınızı bir nebze olsun azaltabilirim.
Printable View
Arkadaşlar bu hareketsiz ortamdan sıkılmamanız için az önce gerekli talimatları verdim çok yüklü bir alım yapacağım, birazdan hareketlenme başlayacaktır. Umarım can sıkıntınızı bir nebze olsun azaltabilirim.
şşş patron..arthura bişi de yaa..sabahdan beri **t büyütüyo afedersin..
[quote=Astatin;167500]içtim..50 puan daha kazanmışım gelene kadar:D küsüüü[/quote]
evet küs asti...attığın keleklerin sayısı 1000 i geçti...
gak guk...kem küm... o kadar başka bi icraat yok...
küs üüü
ahaaaaa...dubra tepişka
[QUOTE=Para Babası;167502]Arkadaşlar bu hareketsiz ortamdan sıkılmamanız için az önce gerekli talimatları verdim çok yüklü bir alım yapacağım, birazdan hareketlenme başlayacaktır. Umarım can sıkıntınızı bir nebze olsun azaltabilirim.[/QUOTE]
para babası patron .. 1000 points lazım emergency ... yap bi babalık .. hehhhheeee :D:D ..
dubraaaaa dubraaaa
tepişkaaa tepişkaaa.hadi be patronaj 200 yıkılsın 1 milyon çiçek açsın
Sanal parayla FDOW'u short'lamıştım.. Hayatımda bir arada görmediğim kadar para götürdüm... :))) Bu Forex'deki sanal para olayı çok kötü hayal kurduruyo insana.... :..:
1 dikadan- 100 yıla kadar hiç bir periyotta al kalmadı..herşey satta... yoksa yukarı zamanımı ...eheheheheeüüüheheheh
FDOW üçgen dörtgen altıgen bilimum geometrik şekli kırdı. Darısı başımıza...
ahanda sazan patronun çizdiği üçgen kırıldı ... küskü gol olur bence ..
Dayandılar küffarın kalelerine...
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=-3990095313895215540#docid=-5802888339839306401[/URL]