-
[quote=Para Babası;167502]Arkadaşlar bu hareketsiz ortamdan sıkılmamanız için az önce gerekli talimatları verdim çok yüklü bir alım yapacağım, birazdan hareketlenme başlayacaktır. Umarım can sıkıntınızı bir nebze olsun azaltabilirim.[/quote]
git gide karizmanız yok olmaya başladı :D
bu son şansınızdı:D
-
fake lere tikkat.seans öncesi oyunları...sen şaşırtma yarebbi..(kısa bekliorum,cortlarım bileklerime kafar uzun)
-
[quote=jerfin;167499]100 puana al-sat yapıyorum.. 400 puana ulaştım heee...:::
çamuru bile solladım beaahhh.kom[/quote]
unutturma da bi gün 5'lik [B]çamur[/B]'un her al-sat yaptırdığı yeri sana yazayım.
sonra sen de önce yukardaki cümle için bi saygı duruşuna geç, sonra da bana de ki, "ulem ne çalışıyosun, altun yımırtlayan davuu bulmuşun ya işte!" :D
histemi bu işin kralı yapan şu içimdeki "insan makinayı yener" coşkusunun gözü körolsun. :..:
-
-
nasıl niyeti bozmuslar yaf - makasta debeleniyo piyasa... ben mi yanlıs goruyorum abav...
-
[quote=sazan;167437]Üçgen.!
VOB 5 dk.
Seans arasında bir tarafa kırılacak gibi.
[URL="http://img8.imageshack.us/i/vobsystemq.png/"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5964/vobsystemq.png[/IMG][/URL][/quote]
sazan hocam sizde asagi kirilmasini bekliyorsunuz. diye dusunuyorum.
-
[quote=security;167455]BU proceksiyon hassaslaştırılarak 58100-300 arasından alırım, 59 üstüne pozişın artırırım, dabi 100 ile 59 arasın da duramam 550 üstü yereden eklerim, insanlık hali, hepimiz insanız, ağa deyiliz, insanız............şeklinde revize edilmiştir,..(bu proceksiyonda emeği geçen 30 dk lık grafa teşekkürler,)[/quote],[/quote]
HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN
-
5 dakkada 2000 apsd artısı oldu :S makas eksilerde dolunmaktan ote spot piyasadan ayrıstı resmen piyasa..
-
[QUOTE=sovalye;167514]git gide karizmanız yok olmaya başladı :D
bu son şansınızdı:D[/QUOTE]
Aracı kurum ile holding binamız arasına çekilen fiberoptik kabloyu fareler kemirmiş, bu aksaklık yüzünden verdiğim emir iletilemedi.
-
225 ten long sanırım babalara gelicem derken 125 e duştü :S dur bakalım 57750 stop loss ya herro ya merro mod on :)
-
[quote=Para Babası;167523]Aracı kurum ile holding binamız arasına çekilen fiberoptik kabloyu fareler kemirmiş, bu aksaklık yüzünden verdiğim emir iletilemedi.[/quote]
kesin sanko'dur :D
-
[quote=security;167455]BU proceksiyon hassaslaştırılarak 58100-300 arasından alırım, 59 üstüne pozişın artırırım, dabi 100 ile 59 arasın da duramam 550 üstü yereden eklerim, insanlık hali, hepimiz insanız, ağa deyiliz, insanız............şeklinde revize edilmiştir,..(bu proceksiyonda emeği geçen 30 dk lık grafa teşekkürler,)[/quote],[/quote]
[quote=Kennym;167524]225 ten long sanırım babalara gelicem derken 125 e duştü :S dur bakalım 57750 stop loss ya herro ya merro mod on :)[/quote]
kENİMİN MALA GİRMESİ NEDENİYLE PROCEKSİYONU GÖZDEN GEÇİRME KARARI ALDIM,