-
[COLOR="Red"]ünlü analist a.t herhalde tutturdu[/COLOR]...10495 den çakarlar demişti..10440 dan çaktılar..
ne demişti.
.[B]sn stratejistin tercümesi::[/B]14 kasımda der ki;
10495'den sonra Crash başlayacak diyor. Crashansage'yi girmiş olduğumuz 5. dalganın hedefi olan 10495'e yapıştırmış. Yalnız uyarmış da, teknik olarak 10550'ye ve 10772'ye gitmesi de mümkün diye.
Sorun kendinize, hisleriniz boğa modunda mı, ayı modunda mı diye sormuş? Ben uzun süredir bu kadar ayı modunda olmamıştım diyor. Çöküşün muhtemelen önümüzdeki hafta başlayacağını belirtmiş.
-
[quote=ATHLON;167515]fake lere tikkat.seans öncesi oyunları...sen şaşırtma yarebbi..(kısa bekliorum,cortlarım bileklerime kafar uzun)[/quote]
herkes feyk derse onun adı feyk olmaz bence:)
-
[quote=selçuklu;167501]yok abi dediklerini yaptım ters tepti .. .. dahada celallendim daraldım .. ::: sayım alayım ben abi günlük .. ... hehheee :D:D[/quote]
Özeline gönderiyorum.
Adı üstünde ÖZEL. (lütfen paylaşmayalım)
-
[QUOTE=sovalye;167514]git gide karizmanız yok olmaya başladı :D
bu son şansınızdı:D[/QUOTE]
bencede karizma falan kalmadı abi .. 1000 points ver dedim onada cevap yazmadı .. para babası olsa 1000 pointin lafımı olur der verirdi ..
sende vardır abi 1000 points .. .. hehhhheeee :D:D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;167531]bencede karizma falan kalmadı abi .. 1000 points ver dedim onada cevap yazmadı .. para babası olsa 1000 pointin lafımı olur der verirdi ..
sende vardır abi 1000 points .. .. hehhhheeee :D:D:D:D:D[/quote]
olsa dükkan senin:..::D(bir yahudi atasözü)
-
lokal dipler lokanta oldu.:)
-
ben benden ote bildigin ters indikator oldum anlamadım kı olayı :) bakalım ya gostere gostere assa basacaklar ben herzamankı gıbı terste kalıcam yada yukarı fırlayacak (binde 1 ihtimal gorunuyo) yuzum gulecek...
ahanda terste kaldım yamulacak gorunuyo piyasa..
-
[quote=abka;167527][COLOR=Red]ünlü analist a.t herhalde tutturdu[/COLOR]...10495 den çakarlar demişti..10440 dan çaktılar..[/quote]
Madem EW'ciyim diye geçiniyo tam tutturacak. Ben anlamam öyle 10440 falan. 10495 diyorsa eğer 10494.9'dan bile dönse sayım yanlıştır. :p
-
57.875 shortların yarısı kapanır. (Üçgen sonrası açılan)
-
üvvvv .. üçgeni ve sazan patronu teprik ederim .. .kimseden istemiyorum 1000 points .. küs ... kendim alırım ...
ya biride çıkıp selçuklu ayıp ediyon al demedi .. alt üstü 1000 point ..
-
[QUOTE=selçuklu;167531]bencede karizma falan kalmadı abi .. 1000 points ver dedim onada cevap yazmadı .. para babası olsa 1000 pointin lafımı olur der verirdi ..
sende vardır abi 1000 points .. .. hehhhheeee :D:D:D:D:D[/QUOTE]
Fiberoptik kablo düzelir düzelmez geliyor 1000 puanın kardeşim.
-
pROCEKSİYON GEREĞİ KAMYONLARI DOLDURDUK BAKALIM NOULCEK,