bu kadar ters olunmaz yaf pozisyon kapatmaya zorladılar boyle adilik olmaz.. ben mı yanlıs goruyorum spot piyasa 58500lerde hala ?
Printable View
bu kadar ters olunmaz yaf pozisyon kapatmaya zorladılar boyle adilik olmaz.. ben mı yanlıs goruyorum spot piyasa 58500lerde hala ?
Ha bir soru selçuklum. Üçgenler bize neyi gösterir.
a .Düşüşün sonuna yaklaştığımız
b. Ortalarında olduğumuz
c.Başında olduğumuz.
[quote=Strategist;167511]FDOW üçgen dörtgen altıgen bilimum geometrik şekli kırdı. Darısı başımıza...[/quote]
[quote=Strategist;167481]Şimdi Şekil A'da görüldüğü gibi FDOW az önce destek kırdı tepe taklak gidiyor. Şimdi eski ben olsa deliler gibi VOB'u short'lardım, ama yok artık o eski ben... İçimdeki çocuğu öldürdüler... :p[/quote]
Bunları yazdığımda her zamanki metoduma göre short'lasaydım şimdi Para Babası benden kredi ister durumda olurdu. Onun yerine herkesle birlikte 5 dk. sonra short'ladık. Bak FDOW'a VOB'da oyna... 1-2 gün korelasyon bozuldu diye bunca yılların kuralını bıraktığım için kendimi teprik ediyorum. Hemen eski metotlara geri dönüyorum.... :)
[QUOTE=Para Babası;167539]Fiberoptik kablo düzelir düzelmez geliyor 1000 puanın kardeşim.[/QUOTE]
gerek kalmadı abi .. yinede sağol .. ben kendim alıyom artık ..yarısını aldım .. kaldı 500 ... :D
[quote=Kennym;167541]bu kadar ters olunmaz yaf pozisyon kapatmaya zorladılar boyle adilik olmaz.. ben mı yanlıs goruyorum spot piyasa 58500lerde hala ?[/quote]
Artık spot 14:20'de açılıyor...
[QUOTE=sazan;167545]Ha bir soru selçuklum. Üçgenler bize neyi gösterir.
a .Düşüşün sonuna yaklaştığımız
b. Ortalarında olduğumuz
c.Başında olduğumuz.[/QUOTE]
abi içinde oluştuğu yapıya bağlı ..
itkiyse 4. dalga demektir ortalarındayız demektir ..
correktifse düşüşün sonunda olduğumuzu ... yukarı kırıldığında düşüşün bittiğini gösterebilir .. duble tree .. triple tree .. olabilir ..
tepede bi üçgense .. ve aşağı kırılıyosa .. düşüşün başında olduğumuzu gösterebilir .. yani şıkların hepside olabilir .. :o
gözünüz faizde olsun, gerisi hikaye,
şu an gösterge iyi yol aldı,
8.87 prim %2.07 dirençi 9.00, üstü kalıcılık ta 50.000 olur,
8.87 ile 9.00 arası ağanın son fake yeri, garantisi tabiki yok,
şort çu sayısına bağlı, faiz bu geldiği yereden bir kaç puan realize olur ise,
ağa bunu kullanır,
inadına işlem 850 den de long.. yamuldum battı balık yan dgider...
Abiler shortların yarısını 850 den verdim,1/2 shortlarla aralık sonuna kadar gidicem..*.*:)
[quote=selçuklu;167550]abi içinde oluştuğu yapıya bağlı ..
itkiyse 4. dalga demektir ortalarındayız demektir ..
correktifse düşüşün sonunda olduğumuzu ... yukarı kırıldığında düşüşün bittiğini gösterebilir .. duble tree .. triple tree .. olabilir ..
tepede bi üçgense .. ve aşağı kırılıyosa .. düşüşün başında olduğumuzu gösterebilir .. yani şıkların hepside olabilir .. :o[/quote]
Üçgenler, daima son dalga öncesi oluşur. (Double ve triple three son dalgası hariç. Burda da o durum yok.)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco[/URL]
endekse en fazla etkileyenlerden garanti 5.25 gitsin.. işte o zaman mokoko....