gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar
Printable View
gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar
Ben flat'ledim. FDOW 10.235'i kırmadan VOB da buradan 1 puan düşmez... (Eski halime tam geri döndüm. Teprik ederim...)
[QUOTE=sazan;167575]Way grafiği görmemiştim. İlginç.[/QUOTE]
::::::::::::
57500 den flat..paralar cepde soğusun...gelecek hafta yine bakarız...
Fiyat düştükçe komisyonlar da düşüyor... Çifte kazanıyoruz... Heh heh heh he.... :D
USD/TRL 1.5001.... Hayırlı olsun...
[quote=QUEEN;167576]gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar[/quote]
biz kırdı diyeceğiz sende long yapacaksın
yok öyle beleşe ters indikatörlük:..:
[FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR]€/$ paritesinde 1.48 seviyesi kritik, bu seviyenin aşağı yönde kırılması durumunda paritedeki düşüşün 1.46’ya doğru sürmesi riski bulunuyor. Bu seviyenin kırılması durumunda USD alınmasını öneriyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT]
[QUOTE=sovalye;167587]biz kırdı diyeceğiz sende long yapacaksın
yok öyle beleşe ters indikatörlük:..:[/QUOTE]
yok ben her dalgayı alıyım diyorum:p..iniş çıkış..yok gıı..bekliyorum valla.kaç gündür..dün kapanışta longları döndüm sabah..uslu ayuyum.dng
işc 5.15 kırarsa üffff
[quote=QUEEN;167576]gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar[/quote]
56100 de boynu, yani obo içinde OBO var, birinci obo tamam, ikincisinin bonu 56100 de, burası aynı zamanda tepki yeresi, o da tamamlanınca ver elin 48000, obo obo içinde obo obonun içinde...........
martoniki patron hoşgeldin .. nerelerdesin patron .. :)