-
[quote=mbm;16686]ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...[/quote]
MERYY LİNCH ZATEN BATMIŞ piyasa demiştir sen mi benim notumu düşürdün meryy tencere dibin kara seninki benden kara olmuştur ben shorta devam ediyorum bugün işlem yapmamk iyi geldi yatay çarpdılar yine milleti
uzun kalmak akıl karı değil kanımca 200 puan altta kalan vob nasılki 47500 e giden borsada 500 puan marj açıp 48000 açılamadıysa bunuda değerlendirmek lazım dowda 12200 kırar zaten ahada kırdı
-
[quote=mbm;16686]ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...[/quote]
MERYY LİNCH ZATEN BATMIŞ piyasa demiştir sen mi benim notumu düşürdün meryy tencere dibin kara seninki benden kara olmuştur ben shorta devam ediyorum bugün işlem yapmamk iyi geldi yatay çarpdılar yine milleti
uzun kalmak akıl karı değil kanımca 200 puan altta kalan vob nasılki 47500 e giden borsada 500 puan marj açıp 48000 açılamadıysa bunuda değerlendirmek lazım dowda 12200 kırar zaten ahada kırdı
-
dusur bakalim merrill efendi ben satmiyorum :)
-
dusur bakalim merrill efendi ben satmiyorum :)
-
batttı batacak diyen tırı -vırı kurumlar bize gelince ağa kesiliyorlar..bende senin notunu düşürüyorum.
-
batttı batacak diyen tırı -vırı kurumlar bize gelince ağa kesiliyorlar..bende senin notunu düşürüyorum.
-
ya bu dow eksi 2.5 -3 olmazsa harbiden gece teper....ihtimaller dahilinde....
flat girsek eksi 2.5-3 olursada yarınki gab gider.....
gelde çık işin içinden.....
-
ya bu dow eksi 2.5 -3 olmazsa harbiden gece teper....ihtimaller dahilinde....
flat girsek eksi 2.5-3 olursada yarınki gab gider.....
gelde çık işin içinden.....
-
Su alan denizaltı gibi dibe doğru gidiyoruz görünümündeyiz.
-
Su alan denizaltı gibi dibe doğru gidiyoruz görünümündeyiz.
-
[quote=abka;16688]goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..[/quote]
sayın abka
hala long girmeyi düsünüyormusunuz?
2 kere düşünün derim
-
[quote=abka;16688]goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..[/quote]
sayın abka
hala long girmeyi düsünüyormusunuz?
2 kere düşünün derim