-
[QUOTE=Kennym;243666]üvvvv sistem hala alda üvvvv alsammi ki sinyalden 2000 puan karlı durumda suan :)
zaten bide salak hamle yaptık 250 den al yerıne sat gonderdık üvvvvv nolcak halimiz uahauhauhaua ::::::::::::[/QUOTE]
günaydınlar
sayın kennym geçen hafta içinde aynısını ben yaptım.ve poz karlı kapandı.içinizi rahat tutun herşeyde vardır bir hayır.
-
bu işin doğasında, haklılığında çenenin açılıp, haksızlığında susmak vardır.
istediğiniz kadar forum gezin, birkaç istisna haricinde bu böyledir.
ego tatmini her insan için gerekli bir şeydir. ama herşey gibi onun da kararında yapılması gerek. egonuzu tatmin ederken başkalarının da terste kalmış olabileceğini, onların o anda sizden çok daha daha hassas olduğunu anlamak için birkaç gün geriye gidip sizin terste kaldığınız anınızı düşünmeniz yeter.
sevinçleri de üzüntüleri de kararında yaşamak gerek.
longda yakalanan arkadaşlarım, giden paradır. sağlık ya da daha önemli bişey değil. ve biliyorsunuz ki, geri kazanma ihtimaliniz daima var.
yeter ki geri kazanabileceğiniz şansı kendinize tanımış olun. (kaldıraç anlamında)
bol kazançlar...
-
-
100 ort long .. hedefim çok yüksekler değil şimdilik .. yakın istop ..
-
-
[QUOTE=saraylı;243671]Bu sitede moderatör var mı?
Ben şimdi diyorum ki,benim kaydımı silin,bunu bile yapmadınız..:(
Bari bunu yapın da,lafım yerine gelsin.:cool:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum,Daytrader topiğini açtığım için kendime de teşekkür ediyorum.:..:
Belki başka bir ortamda yine görüşürüz,bu ortamlara ahiret alemi de dahildir.:rolleyes:[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=saraylı;243638]demiştim daytrade iyidir diye...:)
bu global ortamda gece poz taşınmaz,olumsuz haberde böyle,olumlu haberde de yukarı uçuyo,yine böyle...:p
en iyisi daytrade yaparak 300-500 puanı almak ve bu limitleri hergün arttıracak şekilde stratejiyi geliştirmek...:)))[/quote]
[quote=selçuklu;243684]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
üüüüüü saraylı abi lütfen
-
long devam stopum dün dediğim gibi 65450 de duruyor dün bir şeyi hesap edemedim dün akşam pala tüm sistemcileri ala geçirmiş orda flat olmam gerekirdi aslında
-
Saraylı tanışmadık ama yorumların çok güzel lütfen devam
-
Sevgili Saraylı Hocam üzüldüm ama size hak veriyorum ,Modaretörler bu forumda sadece seyirci gibi ..
-
Seans topiğinde gorebildiğim kadariyla ilgili uye yasaklanmiş ve son gonderileride silinmiş, Sevgili Saraylı abim katkilarının devamını bekliyor ve diliyoruz.
-
sürü zorlanıyor.. fırsat zamanı....