[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1b8d3afd.png[/IMG]
olmuşmu saraylı abi yakın çekim biraz göremiyimm :D
Printable View
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1b8d3afd.png[/IMG]
olmuşmu saraylı abi yakın çekim biraz göremiyimm :D
[quote=Astatin;254072]Yok peşin hükümlü olma bence.. Karısına göre değişir durum..Öyle karılar vardır ki, kocaları boşamak için günde 500 puan vermeye razıdır, öyle karılar vardır ki adama hergün 1000 puan verseniz boşamaz karıyı:::::::::[/quote]
[quote=Astatin;254075]Bir de tabi olaya "karı" açısından değil "sistem" açısından da bakmak lazım..Öyle sistemler vardır ki, adama her gün 2 karı versen sisteminden vazgeçmez, öyle sistemler vardır ki, adam kadın parfümü kokusuna bile vazgeçer sisteminden:::::::::
(Bu "karı" kelimesi çok kaba farkındayım ama nuni kullanmış bizde devam ettik..üwwww)[/quote]
asti formdasın bakıyorum,:)
kedim de gülüyo...:..:
[QUOTE=saraylı;254061]:..:
karıyı boşamaz ,eminim,çünkü arkadaşım bizzat kendisi bayandır...:D
kocayı boşar mı bilemem zaman içinde,ama uyarınız iyi oldu ,[COLOR="Red"]bu konuda dikkat kesilecem,hatta bi özel ajan takayım peşine,nolur nolmaz...[/COLOR];):D:..:
hep söylerim bu vob tam bi derttir,kaybetseniz ayrı dert,kazansanız ayrı dert....:D:..::..::..:[/QUOTE]
hocam, eşinizin de trader olduğunu öğrenmiştik olduk..:..:
[quote=seagate;254082][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1b8d3afd.png[/IMG]
olmuşmu saraylı abi yakın çekim biraz göremiyimm :D[/quote]
olmuş abim,
yalnız 6 ila 10 ağırlıklı ve 55 üssel olcak...öyleyse sorun yok...:)
T..C
[quote=jerfin;254084]hocam, eşinizin de trader olduğunu öğrenmiştik olduk..:..:[/quote]
yok valla jerfin,eşim değil yaa,
arkadaşım bayan,ona öğrettim ve o evli yaa...:)
benim eşim ev hanımı,kızımdan benden ve kedimden sorumlu içişleri bakanı o....:))):p
[quote=nunu;254079]kari kelimesi "eslerden kadin olan kismi" ifade eder.kom
not:asti tarafindan dilbilgime hakaret sezdigim icin bu gereksiz mesaji yazma geregi hissettim, topigi mesgul ettim:::[/quote]
yok gız hakaret makaret...yazarken hakkaten kulağımı kazıdı kazıdı kelime...bir suçlu arayayım dedim..:::::: hepsi odur..yalnız yine bir SAZAN lık durum oluştuüüü:::
iyi ki 73.450 bi daha test edilebilir dedim;:::
adamlar burayımı okuyo ne,3 saattir 72.500 deyiz ,:::
dediğim çıkmasın diye extradan para harcıyo,gibiler...:..::..:
günü 73750 kapayim diyim saraylı ağbi.Ne dersin ?Yarın da 74400.Ağustosta 84000 e gidecem de :D
[quote=hpy;254090]günü 73750 kapayim diyim saraylı ağbi.Ne dersin ?Yarın da 74400.Ağustosta 84000 e gidecem de :D[/quote]
olabilir hpy,
yalnız ağustos ta 84.000 e gitmez bence...diğerleri makul...
ağustosta....:dü:
[quote=Astatin;254072]Yok peşin hükümlü olma bence.. Karısına göre değişir durum..Öyle karılar vardır ki, kocaları boşamak için günde 500 puan vermeye razıdır, öyle karılar vardır ki adama hergün 1000 puan verseniz boşamaz karıyı:::::::::[/quote]
[quote=Astatin;254075]Bir de tabi olaya "karı" açısından değil "sistem" açısından da bakmak lazım..Öyle sistemler vardır ki, adama her gün 2 karı versen sisteminden vazgeçmez, öyle sistemler vardır ki, adam kadın parfümü kokusuna bile vazgeçer sisteminden:::::::::
(Bu "karı" kelimesi çok kaba farkındayım ama nuni kullanmış bizde devam ettik..üwwww)[/quote]
[quote=saraylı;254083]asti formdasın bakıyorum,:)
kedim de gülüyo...:..:[/quote]
Eywallah patron...:..: Fekat cümlelerimin kalıbı Mevlana'nın "ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok" sözünden araktır..:))) Fekat ne zamanki Mevlana nın lafı olur aklıma tuhaf bir şekilde Mimar Sinan'ın adı gelir. Mimar Sinan'ın adı gelince de, Mimar Sinan'ın şu lafı gelir. "geçti bu demde pir mimaran sinan".... eee ne var bunda diyeceksiniz.
Geçti = kef (g) 20 + Ye (i) 10 + Cim (c) 3 + Dal (d) 4 + Ye (Y) 10 = 47
bu demde = Be (b) 2 + Vav (v) 6 + Dal (d) 4 + Mim (m) 40 + Dal (d) 4 + He (e) 5 = 61
pir = Be (p) 2 + Ye (i) 10 + Rı (r) 200 = 212
mimaran = Mim (m) 40 + Ayın (a) 70 + Mim (m) 40 + Elif (a) 1 + Rı (r) 200 + Elif (a) 1 + Nun (n) 50 = 402
Sinan = Sin (s) 60 + Nun (n) 50 + Elif (a) 1 + Nun (n) 50 = 161
47 + 61 +113 + 212 + 402 + 161 =996 buluyoruz. 996 da Mimar Sinan'ın Hicri Takvime göre ölüm yılıdır.
3 ay, Mimar Sinan gerçekten bu sözü söylemiş miyi belki 100 yere sordum ve hatta araştırdım bile..sonucunu söylemeyeyim.:cool:
VOB la ne alaka diyeceksiniz... Sayılar ve Geleceği Kestirme...:cool:
(ula görende bizi arapçı sanacak ha..zinhaarrr)
[quote=saraylı;254093]olabilir hpy,
yalnız ağustos ta 84.000 e gitmez bence...diğerleri makul...
ağustosta....:dü:[/quote]
Temmuzda gitsdin o zaman.Olma mı ağbi.lelele
[quote=hpy;254096]Temmuzda gitsdin o zaman.Olma mı ağbi.lelele[/quote]
temmuzda 80.000 olabilir hpy..:)
[quote=saraylı;254103]temmuzda 80.000 olabilir hpy..:)[/quote]
AĞbi 75 ten yeniden 70 e gelme şansı var diyordun yanlış anımsamıyorsam.ben aylık barlarda bu ihtimal zayıf olduğunu görüyorum.ben de yalnış düşünüyor olabilirim elbette.Son durumda senin aynı fikrin devam ediyor mu?
ema trader sat vermeden döndü şimdilik..
ya gap sonrası çekilmeyi biliyi sistemler sonra günün geri kalanında çalişmıyor :( üwwwwww
[quote=Astatin;254095]Eywallah patron...:..: Fekat cümlelerimin kalıbı Mevlana'nın "ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok" sözünden araktır..:))) Fekat ne zamanki Mevlana nın lafı olur aklıma tuhaf bir şekilde Mimar Sinan'ın adı gelir. Mimar Sinan'ın adı gelince de, Mimar Sinan'ın şu lafı gelir. "geçti bu demde pir mimaran sinan".... eee ne var bunda diyeceksiniz.
Geçti = kef (g) 20 + Ye (i) 10 + Cim (c) 3 + Dal (d) 4 + Ye (Y) 10 = 47
bu demde = Be (b) 2 + Vav (v) 6 + Dal (d) 4 + Mim (m) 40 + Dal (d) 4 + He (e) 5 = 61
pir = Be (p) 2 + Ye (i) 10 + Rı (r) 200 = 212
mimaran = Mim (m) 40 + Ayın (a) 70 + Mim (m) 40 + Elif (a) 1 + Rı (r) 200 + Elif (a) 1 + Nun (n) 50 = 402
Sinan = Sin (s) 60 + Nun (n) 50 + Elif (a) 1 + Nun (n) 50 = 161
47 + 61 +113 + 212 + 402 + 161 =996 buluyoruz. 996 da Mimar Sinan'ın Hicri Takvime göre ölüm yılıdır.
3 ay, Mimar Sinan gerçekten bu sözü söylemiş miyi belki 100 yere sordum ve hatta araştırdım bile..sonucunu söylemeyeyim.:cool:
VOB la ne alaka diyeceksiniz... Sayılar ve Geleceği Kestirme...:cool:[/quote]
çok enteresan,
ama esasında pek te enteresan değil,şöyle:
Mimar Sinan 'ın öğrencisinin yaptığı Mostar Köprüsü'nü sırp topçusu zor yıktı,çünkü köprüde epoksinin doğal atası olan keçi kılı ve yumurta akından oluşan bir özel çimento kullanılmıştı.....brvhala ne olduğu tam çözülemedi....
Ayrıca yüzlerce yıl depremlere karşı duran Süleymaniye Camiinde ,temelinde 6 m lik bir özel sarsıntı sönümleyen katman vardır,bu katmanın oturması için Mimar Sinan inşaati 6 ay bekletmiştir,bunu İran elçisi görünce,bir sürü cevher ve kıymetli taş güya Osmanlı'ya hediye edüben:..:,Muhteşem Süleyman bu manzara karşısında celallenip.boks.,din kardeşlerimizin hediyesi karşussunda hislenip,tüm bu kıymetli cevahiri ,o katman harc ına karıştırma talimatı vermişlerdir...:):..::p:cool:
Osmanlı ve Mimar Sinan budur işte....:).brv
T..CT..CT..CT..C
[quote=saraylı;254103]temmuzda 80.000 olabilir hpy..:)[/quote]
çok fazla şişirildi! esas mesele büyük bir düşüşün sonunda paraların nereye gideceği! vah çocuklarımız vah!!!!!
[quote=hpy;254105]AĞbi 75 ten yeniden 70 e gelme şansı var diyordun yanlış anımsamıyorsam.ben aylık barlarda bu ihtimal zayıf olduğunu görüyorum.ben de yalnış düşünüyor olabilirim elbette.Son durumda senin aynı fikrin devam ediyor mu?[/quote]
hpy ,
5.dalganın iç dalgalarının değişebileceğini dün demiştim,
şu anda nası yapacak tam bilmiyorum??
75.000 den gelecek düzeltme ile 70.000 e tam inmeyebiliriz..??
hiçbir şey sürpriz değil,Mimar Sinan gerekli...:):..:
[quote=saraylı;254112]çok enteresan,
ama esasında pek te enteresan değil,şöyle:
Mimar Sinan 'ın öğrencisinin yaptığı Mostar Köprüsü'nü sırp topçusu zor yıktı,çünkü köprüde epoksinin doğal atası olan keçi kılı ve yumurta akından oluşan bir özel çimento kullanılmıştı.....brvhala ne olduğu tam çözülemedi....
Ayrıca yüzlerce yıl depremlere karşı duran Süleymaniye Camiinde ,temelinde 6 m lik bir özel sarsıntı sönümleyen katman vardır,bu katmanın oturması için Mimar Sinan inşaati 6 ay bekletmiştir,bunu İran elçisi görünce,bir sürü cevher ve kıymetli taş güya Osmanlı'ya hediye edüben:..:,Muhteşem Süleyman bu manzara karşısında celallenip.boks.,din kardeşlerimizin hediyesi karşussunda hislenip,tüm bu kıymetli cevahiri ,o katman harc ına karıştırma talimatı vermişlerdir...:):..::p:cool:
Osmanlı ve Mimar Sinan budur işte....:).brv
T..CT..CT..CT..C[/quote]
Bence yine de enteresan patron. Şöyle ki; yukarıda verdiğin iki örnek Sinan'ın, zekasının derecesini gösteriyor.. Ve fekat, kendi ölüm tarihini önceden bilmek ve ölmeden önce hazırlattığın mezarının taşına şifreli olarak yazmak farklı bir durum...:eek::eek::eek:
70,800 bendeki hedeflerde var.
[quote=saraylı;254116]hpy ,
5.dalganın iç dalgalarının değişebileceğini dün demiştim,
şu anda nası yapacak tam bilmiyorum??
75.000 den gelecek düzeltme ile 70.000 e tam inmeyebiliriz..??
hiçbir şey sürpriz değil,Mimar Sinan gerekli...:):..:[/quote]
[quote=Astatin;254119]Bence yine de enteresan patron. Şöyle ki; yukarıda verdiğin iki örnek Sinan'ın, zekasının derecesini gösteriyor.. Ve fekat, kendi ölüm tarihini önceden bilmek ve ölmeden önce hazırlattığın mezarının taşına şifreli olarak yazmak farklı bir durum...:eek::eek::eek:[/quote]
Tevafuk olamaz mı bu durum.Kendi ölüm tarihini bilmem işkence olur nefisler için.Mimar sinan bile olsa bu durum değişmez diye düşünüyorum.Yine de herşeyin doğrusunu Allah bilir ve belki ona bu yeteneği vermiştir.
bugun için 72,600 onemli fiyat seviyesi gecilirse yukarı 74,400 hedef haline gelir.
olmadı her durumda 70,800 onemli destek noktamızdır..
[quote=Astatin;254119]Bence yine de enteresan patron. Şöyle ki; yukarıda verdiğin iki örnek Sinan'ın, zekasının derecesini gösteriyor.. Ve fekat, kendi ölüm tarihini önceden bilmek ve ölmeden önce hazırlattığın mezarının taşına şifreli olarak yazmak farklı bir durum...:eek::eek::eek:[/quote]
asti,
enteresan değil demekle şunu kastettim,
[B]bu tip adamlar, Tanrı'nın hediyesidir,[/B];)
[B]Mimar Sinan , dehanın ta kendisidir...[/B].brv
tüm olağanüstülükler onlara yakışır....lelele
hem eserleri ve hem de şahsiyetleriyle...
kaldı ki geleceği öngörme olayı Osmanlı'da çok önemli idi...
ilm-i ebced,ilm-i nücm ve tasavvuf ilimlerinde çok değerli kişiler vardı,ama belki topluma yayılmamıştı...
tahta çıkma töreninin saati, meydan muarebesinde ana hücum saatini,müneccimbaşına sorarlardı...:confused:
T..C
geldim .. long devam istop patlamamış ... yalnız sıkıntı var gibi ...:o
mimar sinanda pc internet ve vob olsa neler yapardı kimbilir?
zamanlama ile ilgili ilginc bir durum var gecerlimidir bilmem fikri olanlar
paylaşsınlar lutfen.
1 dusuu dalgası 277 işgunu surmus
suanki ilerleyen dalgada 396 iş gunu olmus
benim fikrimde fibo oranları ile zaman da uyumlu olursa
1 dalga x1,618 =277x1,618=448 iş gunu ediyor.
bu var sayımla da 52 iş gunu trend yukarı devam edecekmiş duruyor.
zamanlama son gunu de 1 eylul gibi cıkıyor. :) tam da kontrat degişim gunu ne hikmetse..
izleyip gorecez
işlem olmuyor desek yeridir..
gol olur bence yani .. üvvv ..
Yazar ılhan selcuk vefat ettı
cumhurıyet gazetesı ımtıyaz sahıbı ve
basyazarı ılhan selcuk, tedavı gordugu hastanede yasamını yıtırdı.
Alınan bılgıye gore, bır suredır vehbı koc vakfı amerıkan hastanesı yogun
bakım servısınde tedavı goren selcuk, vefat ettı.
Selcuk'un vefatıyla ılgılı hastaneden acıklama yapılması beklenıyor.
-aa-
[quote=hpy;254123]Tevafuk olamaz mı bu durum.Kendi ölüm tarihini bilmem işkence olur nefisler için.Mimar sinan bile olsa bu durum değişmez diye düşünüyorum.Yine de herşeyin doğrusunu Allah bilir ve belki ona bu yeteneği vermiştir.[/quote]
rastgele bir nefis için ölüm zamanını bilmek işkence olabilir ,ama
eli Tanrı'nın eli ,ayağı Tanrı'nın ayağı, dili Tanrı'nın dili olmuş bir nefis için,
ruhunun bu cesetten uzaklaşma zamanını bilmek ancak bir şenlik olur tahminimce....brv
tarih iyi incelenirse,görülür ki,bizim kültürümüzde bu hale ulaşmış ,bir çok büyük ruhaniyetli kişi mevcuttur....;)
astinin verdiği örnekle anlaşılan o ki,Mimar Sinan da onlardan biridir...
ve bu böyledir....:)
Saraylı abi pala STR sistemini mengene arasına almış sıkıyor abi
[quote=ordi;254139]Saraylı abi pala STR sistemini mengene arasına almış sıkıyor abi[/quote]
sorma ordi yaa...:)
trend olcak ama bi tarafa,
o zaman yakalaycaz abi....boks.
[quote=selçuklu;254127]geldim .. long devam istop patlamamış ... yalnız sıkıntı var gibi ...:o[/quote]
patron hoşgeldin. .brvvarmı 1dk lık sayım?
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/93ead42a.png[/IMG]
gün içinde sistem nasıl badem olur ühühühühühüh bu kadar sinyale moralim bozuluyor psikoloji kalmyiir :)
mav larda içiçe geçmiş :D tam yatay üwwwww
siz varken bana yorumlamak düşmez abi ama bana öyle geliyor ki py özel bir hazırlık içerisinde
şimdi genel olarak algılar olumlu py bunu en azından kullanmak ister hazır yükselişe inanmış algılar varken
bunu yapabileceği gibi birde yükselmek için esniyormuş gibi yapıp bir daha yukarı denemeden ver elini aşağıya bakalım hangisini yapacak
yeterki biz doğru vagonda olalım katar istediği yöne gidebilir
abaaaaavvvvvvvvvvv:::
[quote=unlimitted;254145]abaaaaavvvvvvvvvvv:::[/quote]
merhaba burada olduğunu bilmiyordum hemen yapardık bir pazarlık:::
gerçi ben yeni geldim de ekrana:..:
[quote=ordi;254146]merhaba burada olduğunu bilmiyordum hemen yapardık bir pazarlık:::
gerçi ben yeni geldim de ekrana:..:[/quote]
yok sabahtan beri ekrana yeni baktım da. enteresan bişiler gördüm ehehe :..:
ziztemin bakırsaklarında mı?
[quote=unlimitted;254147]yok sabahtan beri ekrana yeni baktım da. enteresan bişiler gördüm ehehe :..:[/quote]
acaba nedir nedir:..: