-
solda x30yvade 5dklık, sağda GARAN 60 dklık...ikisi aynı anda kırmızı bayrak çekti...günlük de fiyat üst boll bandın bayaaa bir üzerine çıkmıştı..bu da gol olmazsa ta ** pala..iyi yerden şortum.graşalım lütfen...üğğwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/2rqgkt3.png[/IMG]
herşeey rağmen sadece boll band düzeltmesi de olabilir..du bakali
-
[quote=Astatin;421755]600 den bir adet beta testi maksatlı, sırf şekil olsun deyu 1 adet şortoporto[/quote]
ula bu arada bu tester şort da tarihi bir şort noktasından yakalamış...barbun ve şans oyunları fonlamasına feda ettuk oni..ama ossun..95375 şorttta iyi
-
[quote=seagate;421764]EVLADİYELİK... üstad
usd long
u30 cört
şubat 96200-300 400 500 satış girdiydim ilaveler gelmiştir bugunde ...
ben yazdım heran not artabilir daha yazmıyacam :D totem yapiyorum[/quote]
ula bende diyorum herhalde memügeyt kafayı yedi..yazdığı işlem fiyatları ile x30yvade arasında acaip fark var deyu..dimek orta vadeli dakılıyormuş memü:D atın intikamının peşindeymiş meğer:D
-
[quote=Astatin;421772]ula bende diyorum herhalde memügeyt kafayı yedi..yazdığı işlem fiyatları ile x30yvade arasında acaip fark var deyu..dimek orta vadeli dakılıyormuş memü:D atın intikamının peşindeymiş meğer:D[/quote]
operation name : skyfall :D
-
gorkuyorum fileks...şöyle harrşşşşş diye taban olaydık eyiydi
-
[quote=Astatin;421774]gorkuyorum fileks...şöyle harrşşşşş diye taban olaydık eyiydi[/quote]
niyeti var gibi bu sefer patron
-
Selpatros geleydi bişi cizittireydi
-
[quote=flexy;421775]niyeti var gibi bu sefer patron[/quote]
bana da öyle geliyi amma yinede teyılıng istop çalıştırırım.. kar tatlı sonuçta...+900 puandan eksiye geçersek döverler adamı
-
opswan geleydi bi diametrik bi ranamaying triengıl çizyedi eyiydi
-
[quote=Astatin;421778]opswan geleydi bi diametrik bi ranamaying triengıl çizyedi eyiydi[/quote]
Bu arada fok balıkları çok yalnız, belirtmeden geçemedim.
-
[quote=flexy;421779][COLOR=red]Bu arada fok balıkları[/COLOR] çok yalnız, belirtmeden geçemedim.[/quote]
çakamadım olayı
-
[quote=Astatin;421780]çakamadım olayı[/quote]
[URL="http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fok+bal%C4%B1klar%C4%B1+%C3%A7ok+yaln%C4%B1z"]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fok+bal%C4%B1klar%C4%B1+%C3%A7ok+yaln%C4%B1z[/URL]
Bi anlam ifade etmiyor patron :o:p
-
gorkuyorum fileks...93xxx göreydik iyiydi
-
[quote=Astatin;421784]gorkuyorum fileks...93xxx göreydik iyiydi[/quote]
ahan dedim gidiyo son anda caydı..maç 90dk patron sonuca bakalım :D
-
TAHVİLdeki bugunkü geniş marj ne ayak hacılar..bir fatfinger mı yoksa bi haber filanmı geldi alu
-
[quote=Astatin;421778]opswan geleydi bi diametrik bi ranamaying triengıl çizyedi eyiydi[/quote]
Long live O3 usta....uyk akşam bakicizzz usta..:p
-
GNOME arkadaş da yok bir zamandır...eyi adamdı başına bişi gelmedi işşallah..üğww.iki çizikdireydi iyiydi
-
[quote=Astatin;421788]TAHVİLdeki bugunkü geniş marj ne ayak hacılar..bir fatfinger mı yoksa bi haber filanmı geldi alu[/quote]
Biraz araştırdım ama o hareketi yapabilecek bi haber gözüme çarpmadı patron..:confused:
-
astatin doplantıya kaçar..ve tabiki laptopuyla..treyılıng istop onemli.ehü
-
[quote=flexy;421791]Biraz araştırdım ama o hareketi yapabilecek bi haber gözüme çarpmadı patron..:confused:[/quote]
Ahanda buldum ;
[U][COLOR=#0066cc][B]Global Menkul [/B]@[B]GlobalMenkul[/B] [/COLOR][/U]
[URL="http://twitter.com/search?q=%23Tahvil&src=hash"][COLOR=#0066cc]#[B]Tahvil[/B][/COLOR][/URL] faizi gün içerisinde en yüksek seviyede %5.73 ile. Tahminimiz doğru çıktı.Faizde gerileme TCMB'nin fonlaması kaynaklı.
-
way**..toplantıya 5-10 dakıak gecikecez mecbur..sümbülzade vehbi gelmiş voba izlemeden olmaz biraz
-
bu ikili dip yapmasın hacı... yada *ikili dip :) hehehe..bakalım artık..bye
-
[quote=Astatin;421797]bu ikili dip yapmasın hacı... yada *ikili dip :) hehehe..bakalım artık..bye[/quote]
ii toplanlılar patrostatin
-
Mayaların Sırrı çözüldü
CÖRTLEYENLER 21 ARALIK TA YOK OLMUŞ OLACAK
NOKTA.
-
[quote=Astatin;421777]bana da öyle geliyi amma yinede teyılıng istop çalıştırırım.. kar tatlı sonuçta...+900 puandan eksiye geçersek döverler adamı[/quote]
melaba..beni döveblirsiniz..ama az...+900 puana kadar çıkıp +025 puan (gomisyon kavırıc) ile treyiling stop... ta ** yaw
-
VARAntCILar sıfırlamış ev araba emekli maaşı çocukların velayeti evlilik cüzdanını teslim etmişler...
-
[QUOTE=Astatin;421808]melaba..beni döveblirsiniz..ama az...+900 puana kadar çıkıp +025 puan (gomisyon kavırıc) ile treyiling stop... ta ** yaw[/QUOTE]
patron sende sorun yok, pala p*st.. :)
-
XU30..5 dekika..:p
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6937/sm5.png[/IMG]
-
alla alla nasıl oldu..la...hah.. :) very fast action..nice work good job
-
eyi sahneydi ha...yüzüklerin efendisi nden
Gandalf: Memügate the king fights alone.
Eomer: No, he is not alone...
hehehe...memügate i theoden kendimizi de eomer yapmış olduk ha :)..
Abi herşeye rağmen haal sadece üst boll bandın direncinde oyalanma olabilir sadece..grai gruş demek için erken..vur puanını kaççç engüzeli sanki...
-
-
halalonglivebulls yahu..:)gunaydınlar..
hacılar bu twitter bı alem..zamanında bizim buralarda milleti batıran üstadların hepsi üstad olmuş twittera...))
-
[quote=ATHLON;421825]halalonglivebulls yahu..:)gunaydınlar..
hacılar bu twitter bı alem..zamanında bizim buralarda milleti batıran üstadların hepsi üstad olmuş twittera...))[/quote]
hacı, üstadlık öyle bir şey zaten:D misal iktisat üstadlarının hiçbiri (nice proflar) piyasalarda tek kuruş para kazanamamıştır ve kendleri de bunu söylüyor zaten:D trader'lık teorik değil pratik bir iş...:D
-
misal adam bir hisse de 5 TL alım fiyatı, 4.8 stop, 6 hedef koyuyor... fiyat 4.5 görüp sonra 6.5 olmuş..adam %30 kazandık diyor..hacı stop ne oldu diye soranlara, o 5 dakikalık sarkmaydı sayılmaz diye yanıt veriyor üstad.... ama 6,5 değil 4 e gitseydi fiyat 4.8 den stoplafık zati diyecekti..gibi :) :)
-
vob manzarasına gelince: tarihi zirvede bööyle hüülülülüllü alışlar hüülülülülü verişler daha sonra ki agresif bir harekete hazırlık kanaatimce...mevcut yükseliş trendinin bittiğine dair bir işaret yok..300-500 puan volili yatay da tradeler ves onrasında iki yöne konulacak pivottan hangisi kırılırsa o yöne tuckelberry finn en güzeli..öpüyorum
-
tek ayağı üzerinde duran tarla faresi formasyonu oluştu
-
[quote=Astatin;421826]hacı, üstadlık öyle bir şey zaten:D misal iktisat üstadlarının hiçbiri (nice proflar) piyasalarda tek kuruş para kazanamamıştır ve kendleri de bunu söylüyor zaten:D trader'lık teorik değil pratik bir iş...:D[/quote]
o deil de, F/K değerleriyle vob yapıo adam,millet soruo sonna nerde bitecek diye,yakın dio 3 aydır..30.000 pts aldılar piyasayı,feyk dio..ula 30bin lem:))..sonna "düşünce boalar gununu gorcek" dio,ula sanki düşmeye başlayınca (ki o da düşerse) uzun olanların kapanması ya da reverse etmesi yasak...))neyin kafası lem bu?..insan üzülüo hacılar,gencecik beyinleri iki termınolojı ıkı grafıkle kandırıolar yahu..
-
[quote=flexy;421829]tek ayağı üzerinde duran tarla faresi formasyonu oluştu[/quote]
grafıkle annatabıluu musunuz efem?:)
-
[quote=ATHLON;421830]o deil de, F/K değerleriyle vob yapıo adam,millet soruo sonna nerde bitecek diye,yakın dio 3 aydır..30.000 pts aldılar piyasayı,feyk dio..ula 30bin lem:))..sonna "düşünce boalar gununu gorcek" dio,ula sanki düşmeye başlayınca (ki o da düşerse) uzun olanların kapanması ya da reverse etmesi yasak...))neyin kafası lem bu?..insan üzülüo hacılar,gencecik beyinleri iki termınolojı ıkı grafıkle kandırıolar yahu..[/quote]
beyni spotta barnakları vob da olan arkadaşlar onlar:p
-
[quote=ATHLON;421832]grafıkle annatabıluu musunuz efem?:)[/quote]
ivit bende resimli gösterim alıyım:p