-
[QUOTE=martoniki;167622]Çok teşekkür ederim patronlar,
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
1'er kontrat hediye bekliyom ona göre :D :..:[/QUOTE]
aneoy ::: masallah abi sen sindi onnar dunyaya indiklerinde.... durmadan resmisilerini çekersin... burayada gonder he.. deprika ediyorum
-
[quote=selçuklu;167648]patron dur .. ew live yapıyoruz .. hizteim 57050 yanarken aldaydı .. alamadık a* .. üçün üçünü bekliyorum şimdi .. ahanda geliyomu ne ..[/quote]
Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha 2 dene daha yolda:..::..::..:
-
İlginç ve düşündürücü, hatta endişe verici...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216910[/url]
-
.brvHerkez tebrik ederim, aslanlar gibi çarpışıyoruz ağyla,
-
[QUOTE=Astatin;167651]Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha 2 dene daha yolda:..::..::..:[/QUOTE]
sen geldin düşmez oldu bak .. git gene toplantı yap ...55600 olur o zaman .. hehheee
-
[quote=selçuklu;167639]3 ün üçü gelecek şimdi bence .. üçün ikisi bitti gibi ..[/quote]
Aynen..
-
[quote=Astatin;167651]Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha [B]2 dene daha yolda[/B]:..::..::..:[/quote]
Otobandanmı,karayolundanmı yoksa patikadanmı gelecek...:)
Ahanda kızdım kendime,palanın batan komyonun tekerlerine kum attım...
İblise lanet....dng
-
[quote=Astatin;167490]Kabus Cuma Kapanışı: EURUSD 1.47xx, VOBCI: 56xxx, DJCANSIN: 100xx[/quote]
[quote=selçuklu;167538]üvvvv .. üçgeni ve sazan patronu teprik ederim .. .kimseden istemiyorum 1000 points .. küs ... kendim alırım ...
ya biride çıkıp selçuklu ayıp ediyon al demedi .. alt üstü 1000 point ..[/quote]
selçuklu patron ayıediyon ha..gözden kaçırdın herhalde...ne vermiyoz tavukmu vermiyoz..demişiz işte sabah daha ne....56xxx primary küskü 1
-
Sazan 425 longları, 325'den ztoplar.
-
[quote=enorton;167652]İlginç ve düşündürücü, hatta endişe verici...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216910[/URL][/quote]
Turk adini Turkiye cumhuriyetini Turk milleti ulus kimligini soylemek suc oldu. hemde Turk milletinin kendi yurdunda.
-
eveeet..yeni avatarım hayırlı olsun cümle aleme..daha küçük,büyiicek daha...
-