EFFFİİKKSSSÇİİİİİİ,
Bu gün süper bir trade yaptım..Hiç bir şey yapmadım..devir kısalar :..::..::..::..:
Printable View
EFFFİİKKSSSÇİİİİİİ,
Bu gün süper bir trade yaptım..Hiç bir şey yapmadım..devir kısalar :..::..::..::..:
[QUOTE=selçuklu;167654]sen geldin düşmez oldu bak .. git gene toplantı yap ...55600 olur o zaman .. hehheee[/QUOTE]
o benden kaynaklı hocam.. 400 den short actım pıyasa burdan tepkı koyar aksama 59000 kapatırız.. ters indikatorluk mega boyuta ulastı .. hemen bı arkadasımı bulup hesabı devredıcem ben sanalda ıslem yapıp tersını ona yapmasını soylıcem yoksa olmaz boyle portfoyu bıtırırım ben :)
[QUOTE=Astatin;167657]selçuklu patron ayıediyon ha..gözden kaçırdın herhalde...ne vermiyoz tavukmu vermiyoz..demişiz işte sabah daha ne....56xxx primary küskü 1[/QUOTE]
he sağol patronaj ... teprik ederim..
quenn patron nerde .. bi smac çaksın voba ..
fdow 30 dk hidden divergence oldu .. meraklısına ..
Ohaaa nolmuş buraya böyle ya. Kim dağıttı burayı böyle ?
Sistem getiri grafiğindeki trendline'a güzel bir örnek.
(Bakınız : Nalıncı keseri)
[URL]http://img338.imageshack.us/g/vobsystem.png/[/URL]
Bugün çok az teprik yapmışım..Biraz teprik yapayım..
- Ağırlıklı olarak KISA poz da olan tüm VOBORSA ailesini
- Üçgeni için Bay SAZAN ı
- Kaptan swing trade için Cerphin'İi
- Bugünkü teknik analiz ve pivot seviye tespitleri için, vobmatriks.com 'u
- 10 kaplan gücünde çalışan Arthur u ve Selçuklu patronu
ALTIN TEPRİKLERİMİ sunarım.
-Domuz Gribi Paranoyağı PAMBIK'a ise ALTIN ESEF ödülünü veriyorum.
-Efiksciye bugün az mesaj yazdığı için ALTIN FIFA GÖZLEMCİSİ TEESSÜF ödülünü veriyorum...
-Bay Mergen'e BRONZ teselli ikramiyesi
- Buralardan analiz araklayan başka sitelere LALE dalında ALTIN, medeniyet dalında PASLI DEMİR ödülünü veriyorum.
- Mansiyon ödülüne sahip bulamadım.
-Tansiyon ödülünü ise yine PAMBIK a veriyorum
- Pansiyon ödülünü de.....bulamadım sahip...isteyen alsın
:)
Teprike ederim bu curcunaya katkısı olan herkesi..oh beee rahatladım...1 yıllık teprik yükü kalktı üstümden..
[quote=parderi;167667]Ohaaa nolmuş buraya böyle ya. Kim dağıttı burayı böyle ?[/quote]
Özetle: Ben vob hareketlenmezse kendimi jiletlerim dedim... 10 dk. sonra böyle oldu... :..:
Vay anasını dünkü rüyam bu güne çıkmış.
Demiştimya 57475 e kadar düşmüş diye , Hatta bide 475 puan bonus vermiş.
Allahtan cumaya giderken poz. kapatıyorum. Yoksa aklım burda kalınca namazı yanlış kılıyoum.:D
tobomu oldu ne halt oldu .. başlamadı bi türlü 3 ün üçü .. üvvvv
[quote=selçuklu;167673]tobomu oldu ne halt oldu .. başlamadı bi türlü 3 ün üçü .. üvvvv[/quote]
Baslamak uzere.