-
[quote=selçuklu;167673]tobomu oldu ne halt oldu .. başlamadı bi türlü 3 ün üçü .. üvvvv[/quote]
on the way...:D:D
Patron yaş küçültmüzsün.... eskiden daha büyüktün diye hatırlıyorum..mahkeme kararıyla mı oldu:D:D:D aramızda baya bi kuşak farkı var...
-
Dünkü rüyamı okumuyanlar için bi daha hatırlatim. 59475 de stoploss yapıp bide shorta geçmiştim. Anında 60 bine çıktı benim portföy sıfırlandı birde 40 bin lira borçlanmıştım.
Öff ne .ok yiycemi şaşırdım.
Astiiii, pambıııık söyleyin uzayımmı, kısalayımmı?
-
[quote=Astatin;167669].... -Domuz Gribi konusunda [B][COLOR=red]faydalı bilgileri bizimle paylaşan ve bu arada 2 günde 4.000 pıvanı cebine koyan [/COLOR][/B]PAMBIK'a ise [B][COLOR=blue]ALTIN ŞEREF[/COLOR][/B] ödülünü veriyorum...[/quote]
ne gerek vardı asti? niye zahmet ettin yavrım? :D
neyse verilen ödül geri çevrilmez.bizede almak düşer artık.ödülde cezada hayatın olmazsa olmazları.berhudar ol evladım :::::::::
-
evt unlu bı turk atasozununde dedıgı gıbı dot kısmetten cıkarsa ***** bagdattan gelirmiş. benimkisi o hesap oldu bugun için.. taaa bagdattan geldii gelmeye de devam edıyo.. uahuah 57400 shortlarda kapak olucak bana hueheueh shortcu arkadaslar kusura bakmayın.. karınız gidecek gibi bi miktar.. maalesef benım sabır sınırım dolup short pozu vergiyle beraber agaya teslım etmeden son dalga gelmez gelemez .. üstüne tepki alımları ıle pıyasa fırlar ...
-
[quote=parderi;167676]Dünkü rüyamı okumuyanlar için bi daha hatırlatim. 59475 de stoploss yapıp bide shorta geçmiştim. Anında 60 bine çıktı benim portföy sıfırlandı birde 40 bin lira borçlanmıştım.
Öff ne .ok yiycemi şaşırdım.
Astiiii, pambıııık söyleyin uzayımmı, kısalayımmı?[/quote]
Zor sou patronaj..Buraardan açılan pozisyonun boyu ne uzar ne kısalır :)...güm içi için...ama primary küskü 1 not completed
-
[QUOTE=Astatin;167675]on the way...:D:D
Patron yaş küçültmüzsün.... eskiden daha büyüktün diye hatırlıyorum..mahkeme kararıyla mı oldu:D:D:D aramızda baya bi kuşak farkı var...[/QUOTE]
yaşlandım patron .. iki dakkada 98 yaş yaşlandım .. hehhhheeee :D:D:D
-
[QUOTE=Strategist;167670]Özetle: Ben vob hareketlenmezse kendimi jiletlerim dedim... 10 dk. sonra böyle oldu... :..:[/QUOTE]
Mesajını müslüm babada okumuş, tepriklerini iletmemi rica ediyor.
-
ahanda 3 ün üçü başladımı ne ...
-
5 dak.bayrak formasyonu simdi asagi kirilacak gibi.
-
[QUOTE=selçuklu;167680]yaşlandım patron .. iki dakkada 98 yaş yaşlandım .. hehhhheeee :D:D:D[/QUOTE]
Patron sabah yoktun, bende bayrama helva stokluyor herhalde dedim.
-
[QUOTE=SEYYAH;167677]ne gerek vardı asti? niye zahmet ettin yavrım? :D
neyse verilen ödül geri çevrilmez.bizede almak düşer artık.ödülde cezada hayatın olmazsa olmazları.berhudar ol evladım :::::::::[/QUOTE]
İyi de kaptan rotadan 3000 puan saptık :::
-
yalnız benim doğum tarihimi sistem kabul etmiyor astatin patron .. asıl doğum tarihim .. 1 kasım 1775 ..