[QUOTE=Astatin;167696]Çok iyi çalışıyosunda, çalışmanı gösteremiyosun:D:D:D:D
teprik ederim en-derundan[/QUOTE]
Hade be! 8.467 mesaj atmışım daha ne yapayım... :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;167696]Çok iyi çalışıyosunda, çalışmanı gösteremiyosun:D:D:D:D
teprik ederim en-derundan[/QUOTE]
Hade be! 8.467 mesaj atmışım daha ne yapayım... :D
dow kıpırdatacakmı bakalım biraz ?
baskı var ..
Sazan 500 puvan civarı yukarı hareket beklemektedir.
Fakat Pozisyon almaz. Sadece bekler.
[QUOTE=YAVUZHAN;167700]dow kıpırdatacakmı bakalım biraz ?[/QUOTE]
[url]http://fanatik.ekolay.net/Sercan-otobanda-260-yapti_3_Detail_88_153667.htm[/url]
Şu adama hakim olun biraz yaw, genç yaşta yokolup gidecek...
[QUOTE=SEYYAH;167691][COLOR="DarkOrange"]bende domuz gribi salgını nedeniyle poz yok [/COLOR]:D
ama histemsel olarak sanalından buradan LONG luyorum maliyet 57.000 şu an kardayım :..:
bayram sonnasına kadar her poz sanal böyle :D[/QUOTE]
Ya pambıkcım korkuttun beni şimdi sen. Vob pozu ilede bu hastalık bulaşıyormu acaba? Ben niye duymadımkinem ?
yahu şaka gibi ne ara long girsem 5 dakıka ıcınde pıyasa yamuldu .. ne ara short gırsem 5 saat aynı sevıyede durdu.. banamı gıcık bu pıyasa anlamadım kı ..
İsyan bastırılıyor, şimdilik......
Bu dow akşama + kapar, 10000 üstüne çıkmaz diyodum şimdide inmez oldu:) 10700 üzerine gider, oralarıda geçerse 11200 ler gündeme gelir, psikolojiden paydalanıp fonlarına artı yaptırıyo bazıları, fena faka bastırıyolar milleti, şeytan bunlar şeytan... fakat bizim piyasa ittirmeden yukarı yapmaz, çıkışın başladığını görmeden yukarı hareket için umutlanmamalı, saygılar....
[quote=security;167708]İsyan bastırılıyor, şimdilik......[/quote]
e inceldiği yerden koysun o zaman, kim efg,
Vade başından itibaren pastayı verebilecek bir arkadaş varmı şimdiden teşekkürler.
[quote=parderi;167706]Ya pambıkcım korkuttun beni şimdi sen. Vob pozu ilede bu hastalık bulaşıyormu acaba? Ben niye duymadımkinem ?[/quote]
yok bulaşmıyormuşta ben protesto amaçlı bir hareket içindeyim.isyankar bir tavır benimkisi :::