son açtığım 30975 uzun pozu 31.700 flatledim ve geceye flat girdim .. fdow çok önemi yok aslında ama graflarında uyumsuzluklar var .. bu nedenle flat girdim .. iyi akşamlar herkese ...
Printable View
son açtığım 30975 uzun pozu 31.700 flatledim ve geceye flat girdim .. fdow çok önemi yok aslında ama graflarında uyumsuzluklar var .. bu nedenle flat girdim .. iyi akşamlar herkese ...
sankonun forexinde bi sorun yaşamadım ben bu gün
rekabeti getiren bir kurum olmasından dolayı haksız vede aşırı yüklenilmemeli bence.
sabaha -1000puan gap istiyorum 30600 açalımm
[QUOTE=jerfin;74508]ahh ahhhh mersi.. lsizleri longa geçirmek için zaten yapılan bu hareketler..[/QUOTE]
evet son anda farkettlim hemen 650 den kapadım +.
[quote=chn69;74513]sankonun forexinde bi sorun yaşamadım ben bu gün
rekabeti getiren bir kurum olmasından dolayı haksız vede aşırı yüklenilmemeli bence.[/quote]
FX2000 diyorsanız sankonun olması farketmez FX2000 kullanan herkes sorun yaşar. Vob terminal diyorsanız sorun yaşamadım bugün.
yanlız dow'da ve dax'da pozitif uyumsuzluklar var.. gerçi trendde güvenilmez bu uyumsuzluklara ama.....
uyumsuzluktan dolayı biraz tepse bile böyle dip olmaz, olamaz.. yeni dipler mutlaka gelecek.. ben bunu bilir bunu söylerim:)
hatta son sert dalga olacak bu ve dax 2500 e inecek.. diplerde aşağı yukarı sert hareketler olur, 1 ay 500 puanda git-gel yapmaz.. dax'da 4000 in kırılışı ile bu teyitli hale gelecek.. o sert inişte longda olanların çok canı yanar çokkkk... onun için şu aralar short kapa-aç en güzeli..
Yen 88de bir nefes alır soluksuz gidiyor aşagı
[QUOTE=furkan;74518]Yen 88de bir nefes alır soluksuz gidiyor aşagı[/QUOTE]
hayvan terli furkan .. hehe :)
FX2000 16:54 civarı dondu 17:05 civarı da geldi. Aracı kurumla alakalı değil Foreks firmasıyla alakalı.
[QUOTE=selçuklu;74519]hayvan terli furkan .. hehe :)[/QUOTE]
hayvan geldi abii durduramıyorlar :)
31150 uzun kaldım bu dow bugünde düşerse varya
[QUOTE=selçuklu;74512]son açtığım 30975 uzun pozu 31.700 flatledim ve geceye flat girdim .. fdow çok önemi yok aslında ama graflarında uyumsuzluklar var .. bu nedenle flat girdim .. iyi akşamlar herkese ...[/QUOTE]
fdow dediğim uyumsuzluk buydu.... o yüzden flat girdim .. bu uyumsuzluğu düzeltip yukarda kapatabilir tabi .. ... kısa girmedim çünkü sistemli poz olmayacaktı 5-15 aldaydı vadelide .. bizdede 15 uyumsuz kapattı .. sabah duruma göre pozumuzu alırız .. dimi catedral abla.
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/adsizde930.jpg[/img][/url]
[QUOTE=selçuklu;74523]fdow dediğim uyumsuzluk buydu.... o yüzden flat girdim .. bu uyumsuzluğu düzeltip yukarda kapatabilir tabi .. ... kısa girmedim çünkü sistemli poz olmayacaktı 5-15 aldaydı vadelide .. bizdede 15 uyumsuz kapattı .. sabah duruma göre pozumuzu alırız .. dimi catedral abla.
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/adsizde930.jpg[/img][/url][/QUOTE]
aslında tam kısalıkmış şu teknik manzara selçuklu..
dow çok erken eksiye geçti beee.. biraz daha yukarılarda oyalansaydıda son saatlerde verselerdi:)
[QUOTE=jerfin;74524]aslında tam kısalıkmış şu teknik manzara selçuklu..[/QUOTE]
jerfin grafik 15 dk yarın için pek fikir vermeyebilir .. birde dedim ya 5-15 vadeli sistem aldaydı cesaret edemedim .. açıkçası .. flat daha iyi ..
dowda 8120ye kadar problem yok kısacılar için..herkese ii aksamlar dilerim
MS de 30 dklik datalari editlemek istiyorum bunun icin5 dk lik grafigi geitirip 30 dklik yapip edit data dedigimde yine 5 dklik datalar geliyor excele atmadan ansil yapariz bilen varmi.
[quote=asyalı;74493]herkezzz bolee olmusss eee ucuz etın yahnısııııııı[/quote]
Ucuzmu?Sanko piyasada en pahalı kurumlardan birisi şu anda.Önceden çok ekmeğini yedim ama artık pahalı o rakamlar.
araci kurum tartismasi oluyor bazen bende fikrimi soylemek isterim.tecrubeme dayanarak:finansinvesti secmeyin bence. hem hizmet sifir -telefonda ve webde- hemde pahali.
Yav bugün aracı kurumda herkes boğa ellerinde hisselerle bekliyor borsa artacak diye.Ben gebercek diyorum herkes de bir sessizlik bana bakıyorlar.Pat o arada efg 30700 lere veriyor.Uçacaz diyorum hepsi gülücükler eşliğinde izliyor.Son işlemler 31450 flat 31425 short 31525 long 31575 550 short 31650 ye çıktı vermedim.Sonra 31475 500 den flat.Sonra 31675 700 725 geceye short.31625 bir kere daha düşseydi geceye flat olacaktım düşmedi shortum.
25000 üstü önem yeresi.25000 üstüne çıkarsak bu bir ayu tuzağı olmuş olur.Vobta da önem yeresi 32000.
[quote=Dantes;74535]araci kurum tartismasi oluyor bazen bende fikrimi soylemek isterim.tecrubeme dayanarak:finansinvesti secmeyin bence. hem hizmet sifir -telefonda ve webde- hemde pahali.[/quote]
vob ta onbınde 2 veren banka varsa hayırlı olsun hemen değiştirirm valla kurumu ...ustune derınlıkte verecek.valla dunya kadar kurum degıstırdım bankayla olmaz bu ısler..
Bugün vobta iki kişi vobun hacminin yüzde 14 ünü yaptı.İş yatırıma gücümüz yetmedi.Ama yapı kredi yatırıma yetti.
Federal hükümetin 20 milyar dolar sermaye enjekte etmesi Citigroup´un
3 yıl süre ile 1 senten fazla temettü vermesini yasaklıyor...
[quote=kegen;74539]Bugün vobta iki kişi vobun hacminin yüzde 14 ünü yaptı.İş yatırıma gücümüz yetmedi.Ama yapı kredi yatırıma yetti.[/quote]
ozel olmazsa hangı kurum bu bankamı aracı kurum mu
[quote=asyalı;74541]ozel olmazsa hangı kurum bu bankamı aracı kurum mu[/quote]
Sen daha üç gün önce Gökhan Fındıkı çok iyi tanıyorum Amerikaya tatile gitti falan diyordun.2 ay kaldı diyordun.Sen benim hangi kurumda olduğumu nasıl bilmezsin.Derinliğiniz yokmu?İşyatırım 1.Tera 2.Yapıkredi 3. oldu bugün.
[quote=kegen;74542]Sen daha üç gün önce Gökhan Fındıkı çok iyi tanıyorum Amerikaya tatile gitti falan diyordun.2 ay kaldı diyordun.Sen benim hangi kurumda olduğumu nasıl bilmezsin.Derinliğiniz yokmu?İşyatırım 1.Tera 2.Yapıkredi 3. oldu bugün.[/quote]
ya senın adını su pıyasada duymayan mı kaldı doktor.amerıkandan ne zaman dondun ne yaptın.mılletın dılınee.meshur bırsın artık mobıus bıle adını duymus haberın olaaaaa
dow fena gıtmıyor
kapanış 8200 ne dersınız
bank of %10 eksıden dondu.ama bakalım bu seferde ford %8 asagıda benım umudum yok bakalım shorta devam
[QUOTE=okansak;74544]dow fena gıtmıyor
kapanış 8200 ne dersınız[/QUOTE]
Allah derim:D
bu akaşam uzun gırdım
bır kumar oynadık ama hayırlısı
seyyahında dedığı gıbı
yanlış yaptıysak yarın cezayı öderız
biz kapanırkene dow veya fdow kactı?
[QUOTE=okansak;74544]dow fena gıtmıyor
kapanış 8200 ne dersınız[/QUOTE]
çok iyi olur.. mahsuru yok.....:D
[QUOTE=rcp;74548]biz kapanırkene dow veya fdow kactı?[/QUOTE]
dow 8060 fdow 8016
[QUOTE=rcp;74548]biz kapanırkene dow veya fdow kactı?[/QUOTE]
artı 1.45 gibiydi
son yarım saat show var
astatın ve catedralde ortada yok
ozmanan showwwwwwwwwww
zamanı
çıksın boğalar ((abartma sanatı)
Fdax da 4325 geçerse güzel tobo var
gerçi erken oten horozu........
hadı bakalım hayırlısı
Ev verileri birazcık iyi gelmiş bu önemli işaret kriz adına bitsin artık kriz boğalar gelsin senettekiler kazansın
usd-jpy %1.25 ılgınç geldı
bır haber falanmı var acaba