[quote=security;167733]yarış fena kızıştı[/quote]
kuvayı milliye devrede haclı fena sıkıştı,
Printable View
[quote=security;167733]yarış fena kızıştı[/quote]
kuvayı milliye devrede haclı fena sıkıştı,
[quote=jerfin;167740]geceye long kalacak yürekli var mı aranızda..:..:[/quote]
:..::..::..::..:bu sefer melaba demiycem:..::..::..: long diyosun yaww hakaret et daha iyi:D:D:D:D
56.600 diye diye getirtdik sonunda... ee bundan sonra ????:)
[quote=Astatin;167737]daha daha..sabahtan sözüm var 56xxx kapanış için foruma...çok motive edici olur..hatta 567xx olası 56400 bomba[/quote]
çok gaddarsın patron,
fırıncıya söyle ekmekte vermesin bari :..:
boy ayafrim boya..geleni kırmızıya geçeni bordoya...Primary Küskü bu boru deelll
Son 20 dk süper bir yükseliş olmazsa haftasonuna da short *.* :D
kırılır tabi ben bıraktım shortları yamulur 150 de bıraktım 3 sanıye surmedı altına inmesi.. ulan yok benden yatırımcı olmaz.. min kar elde etmek icin her türlü sinyali yolluyo amigdalam bozulmuş.. zarar ederken en tepede karda en azda ayrılıyorum normalde tam tersi olması gerekiyor.. :::
kendımı hındu tapınagına kapatıp amıgdala egıtımıyle bır sure mesgul olucam...
57 bin altından longlar gol olurmu acaba ?
yaw asti bu dalga 3.3 olmasa geceye long girerdim harbi... buradan long olmayacağız da nerede olacağız..bu dalga tepkisiz düşüş demek eğer 3.3 ise.. korkuyorum..)
[quote=jerfin;167740]geceye long kalacak yürekli var mı aranızda..:..:[/quote]
bunun için yürekli olmaya gerek yokki :D
küçük yatırımcıların yüzde 90 ı destekten alıp dirençten satar merak etme buradanda çok kişi alıcı olacaktır nasıl olsa bir gün tutturacaklar:) ama uzun vadede yüzde 90 ı elimine oluyor ky nin;)
900 ort shortcover ve full long ...
[quote=jerfin;167751]yaw asti bu dalga 3.3 olmasa geceye long girerdim harbi... bu dalga tepkisiz düşüş demek eğer 3.3 ise.. korkuyorum..)[/quote]
long için yorum yapmam...:D:D 3.3 de olabilir PRIMARY de olabilir:D:Delim 5700 den kapamaya gidip gidip geliyo ama bilemeyom