[QUOTE=jerfin;167768]bu dow bu gece düşmezzz.. kötü teper...
e belli olmaz düşebilir de tabi..:D[/QUOTE]
Çok aydınlatıcı oldu, teşekkür ederiz.
Printable View
[QUOTE=jerfin;167768]bu dow bu gece düşmezzz.. kötü teper...
e belli olmaz düşebilir de tabi..:D[/QUOTE]
Çok aydınlatıcı oldu, teşekkür ederiz.
[quote=jerfin;167782]cıkkk bu sefer teperse biz de teperiz, destekteyiz..[/quote]
senin dediğin gibi, depebiliriz ama depmeyebiliriz de...:..:
bugün kaç destek badem oldu:D
[QUOTE=unlimitted;167779]paritelerdeki TOBO'ları gördün dimiiiiiiiiiiiiiii
seni gidi seniiiiiii
bugün efsane yazdım. msn'de olmalıydın. :..:[/QUOTE]
sen her zaman bi efsanesin zaten...+. konsantrasyonum bozulmasın diye bugün açmadım hiç msn yi.. tühh kaçırdım mı çamur'un tradelerini..:..:
sistemler satta, histem flatte, içgüdülerde sat da...2-1 şort önde...geceye şort
yuhhh 300 eksi makasla kapattılar.... yok yok bu kesin 3.3 dalgada...
haftasonuna full long .. bereket versin .. dünün intikamını aldım paladan .. cümleten iyi haftasonları .. .
waşşşşşş CREDITS son anda pis bir kırmızı boya attı.......Hatta ACE attı...
Süper gün oldu...Hiç işlem yapmadım...Tüm forumu teprik ediyorum..Longcu forumdaşlar umarım hasarsız atlatmıştır (Efiksci umarım dünkü longşaynelerini erken def etmişsindir..üwww)....İyi haftasonları
sistem bu ay şu ana kadar +5.600 pıvan...
ekim sonundan kalan ve 2 kasımda kapanan bir pozu var +2.950 puanlık onu katmıyorum.onu bu aydan sayarsak +8.550 pıvan...la zati 9.000 pıvan düştük :::
durumlar fena sayılmaz...
çok yaydık yafu...neyse 1 hafta daha bekleyelim...sonra işimize bakalım...biraz kafa dinlemiş olduk bu arada...rektifiye yani :p
piyasada fırsatlar bitmez diyelim...
dow kapanış tahminim .. 15658.57 kaıtlara geçsin .. hehhheeee
[quote=jerfin;167786]sen her zaman bi efsanesin zaten...+. konsantrasyonum bozulmasın diye bugün açmadım hiç msn yi.. tühh kaçırdım mı çamur'un tradelerini..:..:[/quote]
ehehe.
kapandı nasıl olsa. söyleyebilirim.
geceye long. hemi de güzel yerden! bence pazartesi + gap var.
çok nara duydum. şelale naraları. altın kurallar devreye girdi hemen.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
e beni biliyosun, az biraz anarşistik! long kalmam gerekiyodu. hemi de geceye. hemi de hafta sonuna. acilen IMF haberi ısıtılaaa! :D
yalnız şaka bi yana, çamur'un bugünkü trade'leri inanılır gibi değildi.
kendini aştı meret. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;167792]dow kapanış tahminim .. 15658.57 kaıtlara geçsin .. hehhheeee[/quote]
DJ kapanış tahminim 3, vob açılış tahminim 2.boks.
Yaw eskiden gece istatistiği yapardık...Pozlar itibarı ile...
S: enerton, Astatin
L: Unlimitted, Selçuklu, Arthur, Cerfin
F: Pambık
(Sazan Multilateral portfoy yönetimi yaptığı için onu bir gruba dahil etmedim)..
Tammalayalım arkedaşlar hadi....HErkes Pozunu eklesin..FLatler yazmasada olur..PAMBIK teşhir olsun diye yazdım sadece F leri :)