-
ne haftaydı be...amigda eğitmeni oldum yemin ediyorum.56.900 den kısalar kapanır 1xxx puan karla geceye full flat..düşen piyasada uzundan para kazanmak istemiyorum.kısalar bu hafta çok ii kazandırdı lakin.şayet uzundan kazanırsamda gaybetsem de duygularım şaşar,makrodan uzaklaşırım.
bütün voborsa ahalisine bu güzel birliktelik ve paylaşımlar için teşekkür ediyorum.herkese iyi haftasonları.güzel dinlenelim...
saygılar...
-
[QUOTE=unlimitted;167811]valla bana tutuşturan credit suisse
57'den longsun. 57'den başlayıp 5.000 kontrat bastığına göre, muhtemel sana tutuşturan da ta kendisi.
kendisini teprik ediyorum burdan. :..:[/QUOTE]
eksi gap olursa long olduğuma değil de shortları kaptırdığıma yanarım..:..:
-
marttan beri karşımda sürekli şort diyen bir kitle yi artık sürekli long derken görüyorum halbuki ben bu arkadaşlarda ayılığın hastalık olduğunu zannediyordum... kazanıyorlarsa gerçekten tebrik ediyorum zoru başardıkları için... kimsenin trade tarzı beni ilgilendirmez ama sadece bir tespit olarak söyledim...
neyse herkese iyi tatiller
-
Son dakika... Askerlere ceza olsun diye el bombası veren teğmene 9 yıl hapis
-
[QUOTE=Kanaatkar;167807]Evvettt işte hayallerimizdeki sistem
Tek sorun kayma yapiyor:..: , tamamen kandirmaca !!!!
(Her sistem sonucunun dogru olmadiğini fazlaca iyi gorunen ve internette satılan sistemlerinde bunun gibi kayma yapan sistemler oldugunun bilinmesi icin ekliyorum)
[URL="http://img18.imageshack.us/i/20111.png/"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5594/20111.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Abi sen ona onbinde 2 komisyon ekleyip bir daha hesaplana, 4 ayda 1000 işlem...
-
[quote=sovalye;167816]marttan beri karşımda sürekli şort diyen bir kitle yi artık sürekli long derken görüyorum halbuki ben bu arkadaşlarda ayılığın hastalık olduğunu zannediyordum... kazanıyorlarsa gerçekten tebrik ediyorum zoru başardıkları için... kimsenin trade tarzı beni ilgilendirmez ama sadece bir tespit olarak söyledim...
neyse herkese iyi tatiller[/quote]
bana göre yanlış bir tespit. :) (long olan [B]kitle[/B] göremediğim için, bekli de ben kaçırıyorumdur bişeyler...)
herkese iyi tatiller...
-
Bir yenin ettimki dönemem ...
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x91qay_nilufer-seni-versinler-ellere-beni_music[/URL]
İyi tatiller herkese....
-
-
[quote=enorton;167818]Son dakika... Askerlere ceza olsun diye el bombası veren teğmene 9 yıl hapis[/quote]
şaka gibi...4 kişinin ölümüne sebep ol 9 yıl yat çık.güzel iş haaa.zaten teğmen muhtemelen yaşı 22-23 tür.9 sene yatsa 31-32 yaşında çıkar dışarı hayatına devam eder.eee ya o pisi pisine giden 4 gencecik çocuk :mad:
ömür boyu yemeliydi...ama nerdeeee...
enteresan bir ülkede yaşıyoruz gerçekten.
-
[quote=enorton;167819]Abi sen ona onbinde 2 komisyon ekleyip bir daha hesaplana, 4 ayda 1000 işlem...[/quote]
Ekledim % 2554 cıkıyor ortkar/ ort zarar 3,98. Tabiki uygulanabilirliği yok sistemin ,sadece bu ornekte oldugu gibi fazlaca karlı olan sistemlerin sahte oldugunu gostermek istedim.
Ama hakkınıda yemiyelim cok janjanlı reklamı yapilacak sistem :..:
-
[QUOTE=selçuklu;167789]haftasonuna full long .. bereket versin .. dünün intikamını aldım paladan .. cümleten iyi haftasonları .. .[/QUOTE]
ne longu lo... kısa devam......
long sırasımı şimdi......:mad::mad:
-
[quote=QUEEN;167828]şort bitanem...[/quote]
teprik ederim...