[quote=selçuklu;167944]full short .... baskı var .. %5 düşebiliriz bence ..[/quote]
PAtron böyle araya ayrılıklar koyma yawww:..::..: hoş geldin..semirmiş gördüm arthur u..arada long postu ile hacim yaprı biraz galiba arthur hemite:::
Printable View
[quote=selçuklu;167944]full short .... baskı var .. %5 düşebiliriz bence ..[/quote]
PAtron böyle araya ayrılıklar koyma yawww:..::..: hoş geldin..semirmiş gördüm arthur u..arada long postu ile hacim yaprı biraz galiba arthur hemite:::
[quote=Astatin;167941]Altının onsu 1170 tolarsa tonsu kaç dolardır?
way**...1165 olmuş...aralık vade altın da 56 olmuş..biz bunu 51xxx lerden alıp yılsonuna kadar tutacaktık...erken sattık **...zırlayayım biraz. üwwwwwww[/quote]
1,5 ay taşıdığım altın sözleşmelerini 1,5 gün daha taşıyamadım asti gel istiyosan beraber ağlıyalım:::
Kalan long'lar maliyetine kapanır. Borsa da beni şaşırtır.
palayı teprik ederim güzel küskülüyor .. hehhheee
full flat .. kave içelim sabah sabah yeter bu kadar ..
[quote=Astatin;167946]Bir soru soracağım.. YD Borsalarda işlem yapan arkedaşlar; Nikkei de işlem yaptıran platform var mı? Acildir.[/quote]
metatrader yaptırıyor diye biliyorum.
ben kullanıyorum ancak Nikkei ile hiç işlem yapmadım. yalnız çift tıkladığımda, işlem ekranını açıyor...
[quote=juliano;167949]1,5 ay taşıdığım altın sözleşmelerini 1,5 gün daha taşıyamadım asti gel istiyosan beraber ağlıyalım:::[/quote]
haydi hep birlikte.... üüüwww de üwwww.. üwww üwww de üwww üwwww
[quote=unlimitted;167953]metatrader yaptırıyor diye biliyorum.
ben kullanıyorum ancak Nikkei ile hiç işlem yapmadım. yalnız çift tıkladığımda, işlem ekranını açıyor...[/quote]
sanırım ben soruyu yanlış anladım.
ben soruyu "Nikkei ile" olarak yorumlamıştım.
Nikkei'de imiş. yani sorduğun şey Nikkei borsasında hisse alıp satmak ise, cevabım geçerli değildir...
Tehlikeli bi gün altının şişkinliği insin çoşkuyu o zaman verecekler.... Herşey olabilir.
günaydın arkadaşlar !
epeydir böyle ayrışmıyorduk..
nefes aldırmadan yeni küskü atakları geliyor,enteresan bi durum..
Küsküsel ekşın küskü sel gibi.... 5000 de uzlaşalım diyorum :)