dehşet baskı var...yurdışını takmıyoruz..nedendir ki?
Printable View
dehşet baskı var...yurdışını takmıyoruz..nedendir ki?
[quote=unlimitted;167955]sanırım ben soruyu yanlış anladım.
ben soruyu "Nikkei ile" olarak yorumlamıştım.
Nikkei'de imiş. yani sorduğun şey Nikkei borsasında hisse alıp satmak ise, cevabım geçerli değildir...[/quote]
yok patronaj, doğru anladın..hisse değil fıçır olayındna bahsediyorum... birazda japonyada şortlayayım diyorum:):)
[quote=Astatin;167946]Bir soru soracağım.. YD Borsalarda işlem yapan arkedaşlar; Nikkei de işlem yaptıran platform var mı? Acildir.[/quote]
Birçok Forex aracı kurumu Nikkei futures ile işlem yaptırıyor. Kastettiğin buysa bir tane önerebilirim.
Uae sabah sabah güldüm yine.. Bazı forumlarda, düşüşü önce ben bildim, yok sen şöyle dediydin ben böyle dediydim, ben bunu demek istemiştim ama sen böyle anladın kavgası başlamış:..::..::..: komikazeler
[quote=sazan;167950]Kalan long'lar maliyetine kapanır. Borsa da beni şaşırtır.[/quote]
Bu gün bir kaç kez daha şaşırabiliriz,
wuuuuuu fffilllaattttttt
[QUOTE=abka;167963]dehşet baskı var...yurdışını takmıyoruz..nedendir ki?[/QUOTE]
imkb belli değil bugün seans sonunda belli olacak düşüşte mi yoksa bi düzeltmemi yapıyor.
[QUOTE=Astatin;167968]Uae sabah sabah güldüm yine.. Bazı forumlarda, düşüşü önce ben bildim, yok sen şöyle dediydin ben böyle dediydim, ben bunu demek istemiştim ama sen böyle anladın kavgası başlamış:..::..::..: komikazeler[/QUOTE]
Boşuna kavga etmesinler, düşüşü en önce ben bildim ::: En çok bana soracaksınız :D
[url]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2238/erol-buyukburc-saksi-degilim-ben[/url]
125 den yine şort... :)
1 çarptım 1 çarpıldım şimdi pozisyon açmaya korkar oldum... Ne biçim manyadı piyasa yaw... Kısa vadeli hareketlerle para kazanmak çok zorlaştı... Saatlik grafik üzerinden mi oynasam ne yapsam...
[quote=enorton;167972]Boşuna kavga etmesinler, düşüşü en önce ben bildim ::: En çok bana soracaksınız :D
[URL]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2238/erol-buyukburc-saksi-degilim-ben[/URL][/quote]
way be ne coşmuş büyükburç...klasik yüksekten düşen sanatçı sendromu yaşamış....
şşşş ayıboluyo bu arada enerton..önce ben bildim .boks..boks. ama beden önce pambık bildi..yok yok cerphin dha önce bilmişti...belki fx ci bilmiştir.. yada stratgeist yada yok yok zeitgeist bilmiş olabilir... yada ne biliyin nostradamus belki ::::::::: ehehehehehe... ne önemi var...:D:D
hhehhee... şort tabiki şort bir tanem...ayyy az önce 950 filat 125 yine şort yapma arasında bi 3-4 dakika geçtiya flat olarak..orda kendimi çıbıldak hissettim... şort tabiki şort bir tanem...