-
[QUOTE=Astatin;167991]ne üşümesi patron ayıbediyon yaw..ayı dediğin üşürmü ü[url]www..[/url] o şortları biz postun üstüne sembolik giyiyoz..:D:D:D bu arada kırdığın ceviz kırkı aştı, arthur un yüzünde bir gerilim var.. sana bozuluyo bence.. zırt pırt long açmanı kınıyor bence..;);) ingiliz kemali geçtin patron..ne öyle long monk:::[/QUOTE]
patron bu arturdan şüphelenmeye başladım ben .. senin yeğen doğru söylüyo .. oyuncak bu .... hahhahhaha :D:D:D:D:D
-
[quote=Astatin;167991]ne üşümesi patron ayıbediyon yaw..ayı dediğin üşürmü ü[URL="http://www.."]www..[/URL] o şortları biz postun üstüne sembolik giyiyoz..:D:D:D bu arada [B]kırdığın ceviz kırkı aştı[/B], arthur un yüzünde bir gerilim var.. sana bozuluyo bence.. zırt pırt long açmanı kınıyor bence..;);) ingiliz kemali geçtin patron..ne öyle long monk:::[/quote]
Şömüne başında [B]ayu postu üstünde[/B] ceviz kıranlar cezsını ağır ödeyeckler...:::
-
Sazan uzun zamandır, (neredeyse 1 yıldır) yapmadığı bir şey yapar.
Sistem portföylerindeki shortların miktarını yarıya indirir (875-925 aralığında short kapatır)
-
[QUOTE=ERGEN;167995]Şömüne başında [B]ayu postu üstünde[/B] ceviz kıranlar cezsını ağır ödeyeckler...:::[/QUOTE]
cevizi boşver patron .. shortlar badem olursa .. badem kırarız .. hehhehee :D:D
-
[QUOTE=sazan;167996]Sazan uzun zamandır, (neredeyse 1 yıldır) yapmadığı bir şey yapar.
Sistem portföylerindeki shortların miktarını yarıya indirir (875-925 aralığında short kapatır)[/QUOTE]
hayırlı olsun abi .. teprik ederim .. :D
-
[quote=selçuklu;167994]patron bu arturdan şüphelenmeye başladım ben .. senin yeğen doğru söylüyo .. oyuncak bu .... hahhahhaha :D:D:D:D:D[/quote]
Yok patron..oyuncak olsa yüz ifadesi değişir mi yaw.. bak arkasındna ağır konuşuyosaun adamın...depkisi sert olmasın sonra... bu arada aklımabir fıkra geldi..:..::..::..:
YAvru kutup ayısı düşünceli bir vaziyette annesine gelmiş sormuş "anne ben sizin oğlunuzum dimi".....annesi "tabiki yavrucum" demiş..ufaklık oflayıp puflayıp 15 dakıka dolanış, yine gelmiş annesine aynı soruyu sormuş..anne bu sefer hafif kızgın bir sesle "tabiki yavurum nerden ıkarıyosun böyle tuhaf sorular" demiş..bizim kerata yine biraz dolanmış ve annesine yine aynı soruyu sormuş..artık annenin iyice tepesi atmış ve sağlam bir fırça kaymış... bizimki de yüksek bir sesle "la madem kutup ayısıyım niye üşüyorum **" demiş:..::..::..:
birde horozla aslan'ın hikayesi var..o VOB a daha uygun ama onu başka zaman anlatayım..
-
hafif bir korku tedirginlik oldu arturun yüzünde ..çaktırmamaya çalışıyor ama tırsıyor bence ...vay artur vay ... hehhehee :D:D:D:D
-
-
Walla patronaj..ben bir gram:) tanıyosam :) arthur u..bu laflarına fena içleniyordur..yazıyordur bir kenara..telafisi olmayabilr ptronaj..bilemiyorum
-
-
[quote=Astatin;167984]bence efiksçi enerton u döver .... baksağa kaslı maslı ridik bir adam yanni..enerton ise psikopat felan ama çıtkırıldım bi şey... efiksçiye 1 e 4:::[/quote]
ne bu ya nerden cıktın sen ya ::: ben bukadar vicdansız adam deelim ya ::: yarın gitçem intahar etcem yua... gerçekten sinirlendim şindi gayri yua.... adama bak ... nerden buldunuz bunu yua :::
[URL="http://tinypic.com/r/2mnlk49/6"]ŞOKŞOK ŞOK fxci ÇILDIRDI [COLOR=Red][B]TIKLAYIN İZLEYİN[/B][/COLOR][/URL]
-
[quote=Astatin;168005]ştşbt[/quote]
Vurduğun yerde gül bitiyor,maraşal...:)