istop ** .. arturda iş yok dedim ya .. değiştirecem avatarı ..
Printable View
istop ** .. arturda iş yok dedim ya .. değiştirecem avatarı ..
[quote=selçuklu;168023]istop ** .. arturda iş yok dedim ya .. değiştirecem avatarı ..[/quote]
bence sabahki terslerinin intikamını alıyor arthur...sopalı gangster i getir patronaj o avatar iyiydi..arthur da iyide..illede değiştireceksen gang olsun
5 daklıklarda cumadan beri 3 dip yapmışız..3 ündede pu var..macd a çok daha net bu..
Yine, Triangle oluşacak sanırım. (Oluşacak ise 2 dalga bitti, kaldı 3 dalga)
[QUOTE=Astatin;168024]bence sabahki terslerinin intikamını alıyor arthur...sopalı gangster i getir patronaj o avatar iyiydi..arthur da iyide..illede değiştireceksen gang olsun[/QUOTE]
hep senin yüzünden oldu patron .. ben şaka yapıyodum .. sen öyle yazınca ciddiye aldı artur .. hehehehe :D:D:D
[quote=sazan;168026]Yine, Triangle oluşacak sanırım. (Oluşacak ise 2 dalga bitti, kaldı 3 dalga)[/quote]
mor klarifikeyşıns piliz
[QUOTE=sazan;168026]Yine, Triangle oluşacak sanırım. (Oluşacak ise 2 dalga bitti, kaldı 3 dalga)[/QUOTE]
yukarı itki olsun abi mümkünse .. 70.000 projeksyonu olsun .. .lelele
[quote=selçuklu;168027]hep senin yüzünden oldu patron .. ben şaka yapıyodum .. sen öyle yazınca ciddiye aldı artur .. hehehehe :D:D:D[/quote]
beni yiyosan sorun değilde, atrhuru yiyosan çok ayıp ediyosun patron..:..::..::..:
[quote=Astatin;168028]mor klarifikeyşıns piliz[/quote]
If market moves as I expected, after waves become more clearer, I will present graph.
Türkçe meali : He gülüm.
[quote=sazan;168026]Yine, Triangle oluşacak sanırım. (Oluşacak ise 2 dalga bitti, kaldı 3 dalga)[/quote]
Triangle değil Three angel olsun patron mümkünse...her bir angel 10000 den, three angel eder 30000...35000 vobda buluşalım...
60 lıkta 175 yeşil oluyoruz, altında kırmızıya zaten devam, bir iki denedik ancak kalıcılık olmuyor, fakat yeni durum için makas takas hepsi uygun, du bakalım hhıııımmmmmm.....!!!!!!!
alım çılgınlığı bekliyorum sazan abi hadi hayırlısı ..