-
[quote=Astatin;167946]Bir soru soracağım.. YD Borsalarda işlem yapan arkedaşlar; Nikkei de işlem yaptıran platform var mı? Acildir.[/quote]
Evet bir cok future platformdan Nikkei future işlemi yapabilirsiniz, forex kurumlarını tercih etmeyin.
1 kontratlik Güniçi işlem icin gerekli olan teminat 3125 $ olup kademe basina 5 dolar kar/ zarar getirisi vardir.
Kurum ve Platformun kullanim kolayliğini dusundugumuzde Open E Cry one cıkıyor.
-
[quote=sazan;168032]If market moves as I expected, after waves become more clearer, I will present graph.[/quote]
But,we need to be lighted :) by your expectations before market moves. What can I do with delayed expectations declarations..:)
(Çok ağır oldu, çevirisi: Amma bizim market hareket etmedne önce sizin beklentilerinizle aydınlanmaya ihtiyacımız var..Gecikmiş beklenti açıklamalarını ben ne edem....
PS: Sazan patron, cümlende feci bir gramer hatası var..benim için sorun değil de, bunca zaman yazılılardan Z- verdiğin pambık sana aynı şeyi demk için fırsatı kaçırmayabilir):D:D:D dimi lem pambık
-
Kapanış 55xxx ile 59xxx arasında bir yerde olur :) ey gidi ey..güzel insan CANS geldi aklıma şimdi
-
[quote=selçuklu;168035]alım çılgınlığı bekliyorum sazan abi hadi hayırlısı ..[/quote]
Bu sabah için ben de 59'a kadar bir yukarı beklyordum ama :confused:
-
[quote=selçuklu;168035]alım çılgınlığı bekliyorum sazan abi hadi hayırlısı ..[/quote]
BJK Bile şampiyon olur ama alım çılgınlığı olmaz patronaj:..:
-
[quote=abka;168019][B]bazen iyi niyetli olmak,önyargılı olmak APTALLIK durumuna kadar ilerliyor...[/B]
[B]Aziz nesinin [/B]yazdığı hikayesi gibi...
adam ,eşini yabancı bir erkekle ,kendi evine doğrui, elele yürürken görüyor...
ben eşime sonsuz güvenirim diyor...
kadın ile yabancı adam eve giriyorlar...perdeleri çekiyorlar...ışıkları söndürüp,kırmızı gece lambasını yakıyorlar....
tüm bunları yakın mesafeden takip eden adam hala ''ben eşime sonsuz güvenirim '' diyor...[/quote]
Bu sefer rüya deyilmiymiş :::,Nesin genelde rüyada işlemleri yapar sonrada uyandırır..:::
-
-
[quote=Astatin;168039]But,we need to be [B]lighted[/B] :) by your expectations before market moves. What can I do with delayed expectations declarations..:)
(Çok ağır oldu, çevirisi: Amma bizim market hareket etmedne önce sizin beklentilerinizle aydınlanmaya ihtiyacımız var..Gecikmiş beklenti açıklamalarını ben ne edem....
PS: Sazan patron, cümlende feci bir gramer hatası var..benim için sorun değil de, bunca zaman yazılılardan Z- verdiğin pambık sana aynı şeyi demk için fırsatı kaçırmayabilir):D:D:D dimi lem pambık[/quote]
Sen benimkini zülemeden ben zeninkini züliyim. (Bold kısımı bir kere deha düşün.)
Benimki "The"'lardan dolayı ise, "The"'lardan hiç hazzetmem. Gavur icadı işte.:..:
-
Vay beee.. Herifler spot kapalıyken korsan küskü denemeleri yapıyolar... Pala yepyeni oyun tarzları geliştirdi kendine.. Tam çözdüm diyorsun bi bakıyosun herif innovasyon yapmış yepyeni yöntemlerle çarpıyor...
-
[quote=Astatin;168041]Kapanış 55xxx ile 59xxx arasında bir yerde olur :) ey gidi ey..güzel insan CANS geldi aklıma şimdi[/quote]
Sorma mareşal,
Atladım kara trene gidiyordum,cuma bir rüvaşata yapayım dedim,ayaklarım boşa geldi,sırtımın üstüne gürpeden düştüm...:::
-
[quote=sazan;168046]Sen benimkini zülemeden ben zeninkini züliyim. (Bold kısımı bir kere deha düşün.)
Benimki "The"'lardan dolayı ise, "The"'lardan hiç hazzetmem. Gavur icadı işte.[/quote]
:) yaww ben sonuna sırıtma işaretini koyuyosam, farkındayım ama komik olsun diye yazdım demek...tarzanca türkçe ingilizce çeviri olarak:D:D:D
(Dİğer konu : "more clearer" :eek::eek:):rolleyes:
-
[QUOTE=Astatin;168043]BJK Bile şampiyon olur ama alım çılgınlığı olmaz patronaj:..:[/QUOTE]
onu dokuzu anlamam BJK şampiyon ... longlarda gol olur tahminim .. .
çok alımlı bir çılgınlık olacak tahminimce .. :D:D:D:D