-
[QUOTE=Astatin;268955]ula deytreydır mı olsam acaba...üwww gün içi gelen kar buhar oldu..ve sıkı durun!!!!
sistem şortta kaldı.. ben de ...
selpatros şu güne adamları koysana abi yanıt olarak bana..üww..
evet ben geceye şort[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
en sağdakinin sen olduğuna dair ... söylentiler çoğaldı patron .. üvvvv ... ::::::
daytrade iyi bence patron .. clup üyeliği devam ediyor bildiğim kadarıyla .. sarayl abi ı girişleri kapatmadıysa ...kapattıysada senin için açar tahmniim .. .canın sağolsun patron ... dow çöksün istiyorum senin için .. .. üvvvv ...
-
[QUOTE=abka;268927]poz. kapandı..geceye flat............
str tüm sinyallere uydum..550 den kapattım..
575 puan kar oldu...
gerçi bu marja az ama..Allah bereket versin.[/QUOTE]
Şu işlemleri yazabilir misin bi ara, kontrol için, sağol...
-
[quote=hpy;268948]Gün içi tradeler nerdeyse fifti fifti kaldı.geceye long devam.[/quote]
bende 275 puan zarar son hareketle zararı düşürdüm son gelen sat sinyali zararını daha sonra glen al ile telafi etti sayılır ama genede zarar bu havada zarar yazmak koyuyor ya :mad: üüü
-
Oy oy oy...AKşamcılar için..Jelibos patrosada göndereyim bunu ben...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=b4wnc3VnFXg&feature=related[/URL]
-
[QUOTE=mur@t;268960]Şu işlemleri yazabilir misin bi ara, kontrol için, sağol...[/QUOTE]
farklı str var..
-
halbuki ilk al sinyali 73400 de gelmişti ondan sonra ki sat feyk NK ye göre ama biz ne yaptık aç-kapa derken hem komsiyona çalıştık hemde kardan olduk, hiç kımıldamadan durmayı bi becerebilsem şu sisteme güven olayı çok zor önceki zarar sinyalleri yüzünden güveni sarsılıyor insanın :( psikoloji dersi almam lazım acilen bu konuda kitap tavsiye edebilecek varmı arkadaşlar.Yatırımcı psikolojisi falan gibi gerçi bizede pek yatırımcı denmez ya neyse ::: ::: :::
-
[quote=selçuklu;268959][URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
en sağdakinin sen olduğuna dair ... söylentiler çoğaldı patron .. üvvvv ... ::::::
daytrade iyi bence patron .. clup üyeliği devam ediyor bildiğim kadarıyla .. sarayl abi ı girişleri kapatmadıysa ...kapattıysada senin için açar tahmniim .. .canın sağolsun patron ... dow çöksün istiyorum senin için .. .. üvvvv ...[/quote]
sağol patron...
amma DOW un günlüğünü aç, bir de altına MACD, RSI aç..manzaraya bak...ayvayı yedik sanırsam:(:(:(
-
[QUOTE=abka;268965]farklı str var..[/QUOTE]
olsun...
-
bence Asti hocanın matriksinin verilerinde problem var gene AL geldide veriler falan eksiktir ondan al çıkmamıştır gene anlamıyorum 75650 de sat gelipte 76450 hatta 625 i gördü Al gelmemesi enterhasan değil mi asti hocam :confused: :confused: :confused:
-
[quote=a.kaya;268973]bence Asti hocanın matriksinin verilerinde problem var gene AL geldide veriler falan eksiktir ondan al çıkmamıştır gene anlamıyorum 75650 de sat gelipte 76450 hatta 625 i gördü Al gelmemesi enterhasan değil asti hocam :confused: :confused: :confused:[/quote]
değil...:::
-
[quote=mur@t;268969]olsun...[/quote]
bencede
-
[QUOTE=mur@t;268969]olsun...[/QUOTE]
gecikme olmadan..tam yerinden uygulansaydı...
sabah 75150 uzun..75.000 den kapat -150 puan
75500 uzun..75925 flat +400
75800 kısa..75925 den kısa kapat -125
75925 den uzun 76500 den kapat(son 10-20 dakikada flat olunur)+600
net yaklaşık tabi; +700 olmalıydı..
.bende daha az var..bazen yetisemedim..bazen komisyonu kurtaralım diye biraz bekledim harekete sonradan dahil oldum..
ama bu 55 yerine başka filtre kullanmak lazım..yoksa geç veya agresif hareket oluyor..
kaldıracıda full değilde 7-8 gayet iyi...çünkü gün içinde aynı kontrat ile dönmek için..