56800 altı küsküçağ olur
Printable View
56800 altı küsküçağ olur
bence bir PU daha badem olacak.... Civciv çıkacak kuş çıkacak... Arthur çok pis saldıracak, enginlere sığmayacak taşacak, .....ama bence...tersi olurs aşaşırırmıyım..yo niye şaşırıyım
yuvarlak dip oluyor bence .. geleceği parlak olabilir .
57.600'ün üstü ve 56.700'ün altı görülene dek hayatta gıpraşmam...
[quote=selçuklu;168101]yuvarlak dip oluyor bence .. geleceği parlak olabilir .[/quote]
"Yuvarlaktan" bişe çıkmaz...:::
ilk etapda 56350 ile sevişmek daha sonra 55800 ile tanışmak mümkün olabiilir demiyeyim, olursa süper olur. diyeyim.ama olur kesin diyemem..olmazda diyemem... SPK ne der acaba..üüüüüwwww
[QUOTE=Strategist;168102]57.600'ün üstü ve 56.700'ün altı görülene dek hayatta gıpraşmam...[/QUOTE]
Üstadımm aynı görüşteyiz canı gönülden katılıyorum...
Selçuklu Patron,
Alt bollinger bandın selamı var abi..Az sonra fiyatın bana yapışmasını bekliyorum dedi..Selçuklu anlar dedi :)
TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Berra Besler, yasa dışı dinlemelere tepki gösterdi: Halkın yargıya güven duygusu sarsıldı. Hukuk gözardı ediliyorsa durum çok ciddidir, vahimdir ve üzerinde dikkatle durulmalıdır. TBB: Telekulak skandalları toplumun huzurunu bozdu Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Berra Besler, yargı bağımsızlığını yok etmeye yöneylik uygulamaların halkın yargıya güven duygularını temelinden sarsan boyutlara ulaştığını söyledi. 18. Baro Başkanları toplantısı Türkiye Barolar Birliği’nde yapıldı. Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Besler, açılış toplantısında yaptığı konuşmada, telefon dinlemelerine değindi. Besler, üzerinde çalışılacak önemli ve öncelikli konuların hukuk devletinin en önemli özelliği olan yargı bağımsızlığının siyasi iktidarın keyfi uygulamaları ile alınan, onarılmaz yaralar ile anayasa ve insan hakları ihlali taşıyan gizli telefon dinlemelerinin ve konu ile ilgili hukuka aykırılıklar olduğunu söyledi. Besler, “Ülke gündeminde yer alan, toplumu korkuya sevk eden huzuru bozan, bazı gizli telefon dinlemeleri, yüksek yargı makamlarına kadar ulaşmıştır” dedi. Besler, şöyle devam etti
Durum çok vahimdir “Hangi hallerde telefon dinlemelerinin yapılacağı bellidir. Bu dinlemeler Cumhuriyet’in temel organlarında görev yapanlara yönelik ve hukuk düzenimizdeki belli usul ve esaslara uyulmadan ve hukuk kuramları göz ardı edilerek yapılıyorsa; o zaman durum çok ciddidir, vahimdir ve üzerinde dikkatle durulmalıdır.” Besler, Türkiye Barolar Birliği olarak hukuk devletine çok önem verdiklerini vurgulayarak, “Hukuk devletinin en önemli özelliği olan yargı bağımsızlığının özenle dikkatle korunmasını isteriz. Örselenmesine de müsaade etmeyiz” diye konuştu.
[QUOTE=Astatin;168107]Selçuklu Patron,
Alt bollinger bandın selamı var abi..Az sonra fiyatın bana yapışmasını bekliyorum dedi..Selçuklu anlar dedi :)[/QUOTE]
üst bandında sana selamı var .. ben açılmadan fiyat alt banda yapışmaz dedi .. alt bant fyatı bana doğru zıplatır dedi .. :::::::::
[quote=selçuklu;168110]üst bandında sana selamı var .. ben açılmadan fiyat alt banda yapışmaz dedi .. alt bant fyatı bana doğru zıplatır dedi .. :::::::::[/quote]
bu **nelerden biri yalan söylüyo ama hangisi acaba :) walla ben altt boll bandın yalancısıyım..60 dklık grafa günlük grafa bir daha baksın dedi....