Buraya gözünü kırpmadan çakacak adm lazım efg gibin,
Printable View
Buraya gözünü kırpmadan çakacak adm lazım efg gibin,
[quote=selçuklu;168152]astatin patron 15 dk boll üst bandın selamı var sana ..::: alt bandın a* dedi . .hehhee :D:D:D[/quote]
alt band selamda ısrar ediyor patron.. erken öten bandı keserle diyo valla... ben ise kararsızım..sistem al verirse flatlayıp..bandların birbirinin ** sını bekliyeceğim.kom.kom
[QUOTE=Astatin;168147]yok abicim yok..bu forumda kimsenin gözünde hür teşebbüs ışığı göremiyorum..beyle iş fırsatı bulmuşunuz..yorumlara bak beee.......şunların avatrlarına bak... :)
arada 150 puan ittirmişlerlafa tuttunuz yaww:)[/QUOTE]
ülem hep bir bahanen var zaten aste ::: 150 pıvan + da olsaydın..... savolun arkdaslar sayenızde 150 pıvan aldım deycekmıydın :::
[quote=Astatin;168150]yo..işler yahşide..artık güzel bir iş kurup yırtmak istiyorum..bu mesai olayı ağır geliyo artık;)[/quote]
ben zaten "miyendis adama mesai ücreti neymiş" lafını ilk söyleyen adamı bi bulayım o adama öyle bi şortlayacağım ki...
ulem okumuş adamlar olarak kalfa kadar hakkımızı arasak, ingiltere emsali maaş alırdık.
kimse kalfaları küçümsediğimi düşünmesin, bilakis özentimden yazdım.
300+ puan daha kurtarsa kafa rahat ondan sonra :)
[quote=fXci;168157]ülem hep bir bahanen var zaten aste ::: 150 pıvan + da olsaydın..... savolun arkdaslar sayenızde 150 pıvan aldım deycekmıydın :::[/quote]
:D:D:D kaar nedne olan işlemi forum yaptırmış olsaydı derdim...ama burda konu farklı... lafa tutulduğum için pozisyon kapatamamak ayrı bir şey:D:D
emme ben zati foruma pozisyon almak için değil fikirleri gmörmek için giriyorum:D:D:D alına pozisyondan forumu sorumlu tutman:D:D ama izlenemeyen ekrandan tutarım...karı kendimden zararı paladan bilirim:::::::::AS USUAL FOR THE SMALL INVESTOR (dorumu lem pambık :))
Pambık bugün kapris yapıyo galiba ... küs
[QUOTE=Astatin;168156]alt band selamda ısrar ediyor patron.. erken öten bandı keserle diyo valla... ben ise kararsızım..sistem al verirse flatlayıp..bandların birbirinin ** sını bekliyeceğim.kom.kom[/QUOTE]
ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::
şu baskıya 57600 çanağını kapayabilsek bari..
biraz yeşillenelim yahu gına geldi kırmızıdan.
yukarı giden piyasanın coşkusu ta bi şahane oluyor vallahi.
Mola, araya dolar aldık, bi daha basmaları için, hafif toparlaması lazım,1.50 yi kırarsa rahatlar py, aksi sürünürüz,
[quote=selçuklu;168161]ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::[/quote]
süper demişsen...ama orta band ihmal edilmekten dolayı üzgün olabilir...onada bi numara ayarla:::
[quote=selçuklu;168161]ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::[/quote]
alt-üst bant derken iki bant arası çift kaşarlı tost yapmasın pala bizi :::
yaparmı yapar zira yapmışlığı var evvelden :..:
APS artı 6000-7000 bu iyi deyil, tersi olsa idi iyiydi,