fx çi kardeş şu 57600 çanağına senin yorumun nedir,işimiz olurmu ?
Printable View
fx çi kardeş şu 57600 çanağına senin yorumun nedir,işimiz olurmu ?
[QUOTE=YAVUZHAN;168162]şu baskıya 57600 çanağını kapayabilsek bari..
[B]biraz yeşillenelim yahu gına geldi kırmızıdan.[/B]
yukarı giden piyasanın coşkusu ta bi şahane oluyor vallahi.[/QUOTE]
Valla bana hiç gelmedi, aksine az bişey artsak moralim bozuluyor :)
patronaj bu ğst band açılmıyo ha ..sölimm sana..yalan demiş olabilir..illa aşağı göndercem diyo topu ama yalanda diyo olabiilr
[quote=security;168166]APS artı 6000-7000 bu iyi deyil, tersi olsa idi iyiydi,[/quote]
fiyat bi önceki günün üstünde olduğu için olumlu senaryoya girmiyormu apsd nin artışta olması ?
Momentumun dirilmesi için, 5-6 kademelik bir hareket iyi olur,
[QUOTE=Astatin;168169]patronaj bu ğst band açılmıyo ha ..sölimm sana..yalan demiş olabilir..illa aşağı göndercem diyo topu ama yalanda diyo olabiilr[/QUOTE]
bu bandlar aralarında anlaşıp bizi yiyo olmasın patron .. huylandım .. a* ..
[quote=enorton;168168]Valla bana hiç gelmedi, aksine az bişey artsak moralim bozuluyor :)[/quote]
postu sırtıma geçirmişim ben bilmem merkez bilir diyosun yani :..:
[quote=YAVUZHAN;168170]fiyat bi önceki günün üstünde olduğu için olumlu senaryoya girmiyormu apsd nin artışta olması ?[/quote]
İyide 6000 aşağı dönerse, yine 950 oluruz, sürünürüz, oysa fiyat artarken - aps sortları kazıyor demektir, bu + aps bizsek tepkici ky yani oayarlar valla, ikinci bir şık 400 üstüne atakalarda azalım yaparsa, sortlar yine rahatsız oldu demektir, hayırlısı......
aşırı satımdayız,pozitif uyumsuzluklar gayet belirgin,makas sıfır..
zemin futbola elverişli ama icraat yok !
Spotta kanal aynen devam.... Yalnız dikkat edin aşşaaa doğru kırılacam az sonra der gibi duruyo...
[QUOTE=YAVUZHAN;168167]fx çi kardeş şu 57600 çanağına senin yorumun nedir,işimiz olurmu ?[/QUOTE]
treyderlık ıcgudulerım bıralarda. vopla dans etmek cepten yedirir deyor....
ondan grafa accuk bakıyorum.. sonra baska seynerlen ugrasıyorum...
risk katsayısı yüskek buraların yuaw... herhangi bi formeyşının hedefine gitmesini engelleyecek cok ara destek direnc var buralarda.... formeyşın guvenılırlıgını sarsasr onnar..
[quote=security;168174]İyide 6000 aşağı dönerse, yine 950 oluruz, sürünürüz, oysa fiyat artarken - aps sortları kazıyor demektir, bu + aps bizsek tepkici ky yani oayarlar valla, ikinci bir şık 400 üstüne atakalarda azalım yaparsa, sortlar yine rahatsız oldu demektir, hayırlısı......[/quote]
fiyat bi önceki günün altına gerilemediği sürece şuanki apsd ye olumlu bakmak gerekir bence..
vobix bilir en doğrusunu,müsaitse hangi senaryo oynanıyor bi açıklama yapsa ?