-
[QUOTE=enorton;166350]Evet aslında piyasada işlem yapan bir çok kişinin mantığı bu malesef... Benim kayınpeder 17 liradan Fener almıştı ve elinde 2-3 yıl tuttu.. .Sonra geçen yıl Fener tavan serilerine başladı.. .Seans arası bir baktım Fener 106 mı ne olmuş... Aradım bunu dedim naptın sattın mı? Yoo dedi, 117 olmasını bekliyorum... Neden dedim... Tam 100 lira kar edicem dedi ::: Dedim git delirme ya, ikinci seans hemen sat... Sonra açılışta vermiş bizim ki 105 den mi ne... Ama 113 görülmüş ve aynı seans içersinde tabana bağladı 1 hafta taban serisinden sonra 55 lerden falan çözüldü :D[/QUOTE]
Geçen günki bahsettiğiğim hareketin grafiği;
[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/4188/fener.png[/IMG]
Şuanda da Mayıs ayındaki fiyatına gerilemiş, ne dersiniz alınır mı?
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/6093/fener2.png[/IMG]
-
:D[quote=selçuklu;168172]bu bandlar aralarında anlaşıp bizi yiyo olmasın patron .. huylandım .. a* ..[/quote]
way**...15 dakıkalık al veriyo..kesinleşire 20 ye döneyim..oda al verirse 60 a döneyim:D:D:D anlarız az sonra patronaj..gerçi son 4 long sinyalin 3 ü zarar etmiş küççüh küççüh ama..du bakalım..bu arada 15 dklık boll bandlar oratyı tost yapmak istercesine daralıyor
-
57 binden sonra şimdide 57200 de tıkandık..
-
Dandik MFI oldu 96...Post Modern MFI ise -10...du bakalım
-
ho da 58200 den 57575 düştük, buralardan koparttılar koparttılar, inceldi çünkü, zemin iyi futbola müsait.......veri neyin kıstı araya,
-
cikamayan piyasa duser.birazda asagida kurtlarla dans.
-
Az sonra (15:30) Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi açıklanıyormuş... Nedir ne işe yarar yenir mi lezzetli midir bilmem ama veridir işte idare edin... Biraz hareketlendir ortalığı belki...
-
[quote=YAVUZHAN;168178]fiyat bi önceki günün altına gerilemediği sürece şuanki apsd ye olumlu bakmak gerekir bence..
vobix bilir en doğrusunu,müsaitse hangi senaryo oynanıyor bi açıklama yapsa ?[/quote]
Hocam doğrusunda gün içi seneryo, yani şöyle sabah + gapla birlikte APS düşseydi şortlar teslim olmuş, flat olmuş demekti, bizde yorum yapmıyor olacak idik, arasıra + yapıp çoğunluk - devam edecekti, zaten bu da 58500 olmuşuz demekti, şimdi sözgelimi kötü veriye adam bu py de longçu bulmuş oluyor, yarısı biz olsak 3000 kontrat eder, iyi para ağa için, sonuçta py ayu genelinde......
-
ilginc olan simdilik asagidada fazla marj yok.
-
[quote=tutku;168184]cikamayan piyasa duser.birazda asagida kurtlarla dans.[/quote]
tabi birde öyle bir durum var..
-
[quote=Strategist;168185]Az sonra (15:30) Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi açıklanıyormuş... Nedir ne işe yarar yenir mi lezzetli midir bilmem ama veridir işte idare edin... Biraz hareketlendir ortalığı belki...[/quote]
pek önemli bir data olmasa gerek..
-
[quote=YAVUZHAN;168189]pek önemli bir data olmasa gerek..[/quote]
Haklısın... Kötü geldi ama dış piyasalar da iç piyasa da sallamadı...