[quote=sazan;168201]Tam karar yeresi.
Sistem portföylerindeki azaltılmış shortları yerine mi koysak, yohusam SW'de longlasak mı ?[/quote]
shorter is better than longer.... ya da..... shorter is more gooder than longer :::::::::
bilmemki...
Printable View
Sistem portföylerindeki azaltılmış shortları yerine mi koysak, yohusam SW'de longlasak mı ?[/quote]
shorter is better than longer.... ya da..... shorter is more gooder than longer :::::::::
bilmemki...
59.500 uzeri olursa uzunu cikarir short giyerim.
[quote=Astatin;168203]shorter is better than longer.... ya da..... shorter is more [I][B][U]gooder[/U][/B][/I] than longer :::::::::
bilmemki...[/quote]
.dng Mesaj alındı.
57.500 kırar gibi 600 den sonra full long. Burada da kıramazsa uzun bi süre kıramaz.
20 dk ortalamasından ( 57450 ) döndü şimdilik..
2.denemeyi bekliyoruz ve akabinde 57600 çanağını kapamayı..
57700 üstü kapanışlar yarın içinde bi miktar iyimserlik pompalayabilir..
58500 ciddi direnç bölgesi olarak çalışır diye tahmin ediyorum..
[quote=sazan;168205].dng Mesaj alındı.[/quote]
Yok patron sen mesaj falan alma.. Sen mesaj ver bize..Ne diyor EW, SW?
Çanlar kimin için çalıyor
Spot hala meşhur kanal içinde... Şimdi de üst tarafta dolaşıyor...
Haftalık xu100 grafiği.
Sistemler halen short. Ama karar yeresi ile ne demek istediğim şimdi biraz daha nettir herhalde.
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2474/vobsystem.png[/IMG]
fütursuz bir hareket olacak kanaatimce...acaba ne tarafa :)
selçuklu patron bantlar ne alemde ?
[QUOTE=YAVUZHAN;168212]selçuklu patron bantlar ne alemde ?[/QUOTE]
iyiler abi selamları var .. :::
[quote=Astatin;168211]fütursuz bir hareket olacak kanaatimce...acaba ne tarafa :)[/quote]
ben once yukari bir hareket bekliyorum.fakat portforu buyuk olan icin short guvenli olabilirde. sazan hocanin dedigi gibi karar vermenin puf noktasi .