Sevgili Astatin,
Bu grafiği görünce içine hafif bir ürperti yayılmadı mı ?
(Short korkusu)
Printable View
Sevgili Astatin,
(Short korkusu)
[quote=YAVUZHAN;168202]400 kontrat kadar daha çoğaldı alışlarla beraber ?[/quote]
Ama çok ani oldu 450 yerelerinde, 5500 lere geriledi hemen, çok kısa sürdü, küçükler korktu, bir kısmıda acaba dedi st-by geçti, eller kırmızı tuşların üstünde, soğuk terler döküldü, para tatlı çünkü, bi daha tekrar olur ise iyi izle, ben sana yazana kadar olup bitti zati, tedirgin olacak olanlar shrt lar, kişi para kaybetmek istemez, ağa zorlarsa oda basar flatı, yukarıdan bir daha girerim der, 60200 den, ağa bunu biliyor ama o da spottan çekiniyor, orası hisse veremiyor ky ye, kim alır kardeşim, de git işine modu, makas oyüzden -, orayı hazırlayamıyorlar şimdilik, extra yalan ve itici güç gerekli,
bence düşüş bitti .. tend hala yukarı .. bu düşüş düzeltmeydi tahminim .. yeni tepe bekliyorum ben .. terside olabilir .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin ..
engel kalkti gibi.sakin sakin cayimi yudumlayabilirim artik.
Hareketli ortalama cephesinden son haberler:
Az önce 50 EMA ayın 16'sından beri ilk kez yukarı kırıldı ve trendin döndüğünü müjdeledi.
Aynı anda MACD de yine 16'sında aşağı kırdı sıfır çizgisini o günden bu güne ilk kez yukarı kırarak tamam bu iş dedi.
İnanıp inanmamak size kalmış...
istop **..alt boll bandın ** :)
[quote=sazan;168216]Sevgili Astatin,
(Short korkusu)[/quote]
önce istopladım.sonra grafını gördüm..he valla iyi yapmışım istoplamakla...:..:
[quote=Astatin;168222]önce istopladım.sonra grafını gördüm..he valla iyi yapmışım istoplamakla...:..:[/quote]
yada halt etmişim:::::: görecezz...
Arkama yaslandım, deniz durumu 2 tornalar 200
68000 olur bence :) :)
EUR/USD 1.499'ları zorlarken Dow bayağı bir artı açılır zaten. Bir de son zamanlarda her Pazartesi ralli yapıyor arkadaş. O ralli yapınca eskisi kadar olmasa da biz de biraz olsa etkileniriz diye düşünüyorum...
arkadaşlar matriks de dow jones ın kodu nedir veriler gelmiyor bana...