[QUOTE=catedral;74639]%2 yukardan açıldık... Daha ne...dng[/QUOTE]
bende onu diyorum zaten dahada gidemiyorsa realize gelir mi anlamında dedim di .dng
Printable View
[QUOTE=catedral;74639]%2 yukardan açıldık... Daha ne...dng[/QUOTE]
bende onu diyorum zaten dahada gidemiyorsa realize gelir mi anlamında dedim di .dng
[QUOTE=catedral;74632]11. dalga tutuklamalar başladı...[/QUOTE]
Ala ala dışarıda adam bırakmayacaklar.
madem apple iyi bilanço açıkllamış verilere kadar sat sonra al gider
ama ford motor noktayı koyar bugün :)
:)simdi dax açılır 1 2 yukarı atak sonra ver asağı her zaman aynı muhabbet
dax hasta gibi sert :D verecekler
Bakın long sakat niyet çok yüksek aşağı.Sert satacaklar gelene haberiniz olsun.
32000 yarım long.
[QUOTE=kegen;74646]Bakın long sakat niyet çok yüksek aşağı.Sert satacaklar gelene haberiniz olsun.[/QUOTE]
Bunun bir göstergesi de APSD düşerken artıyor çıkarken azalıyor.
gözümü korkutmayın yahu 31800 stop seviyem.
Böyle satışların sonunu iyi biliyorum.3 5 gün soluksuz düşüş.
Burası bugün 38200 e nasıl düzeltmesiz 200 puan bile düzeltme olmadan çıktı.Aynı bugün de 200 300 puan tepkisiz düşebiliriz.
ALLAHTAN stop etmediydin.
İşte az önce daxın gördüğü en düşük yere bir daha gelip oranın altına düşerse düşüş sertleşecek.
[quote=BORSACIOZGUR;74652]ALLAHTAN stop etmediydin.[/quote]
Kim ben mi?Ben isem eğer ben sabahtan beri 10 tur dönüyorum.
dolarda pek etkilenmedi akb neden alısta değil
açık pozisyonun fiyatlarla birlikte 189000 ve üstüne atması lazım, yoksa 32000 denediler tehlikeli olabilir uzunlar.
ikindi namazına yetiştirirz vobu..
[QUOTE=traderx;74656]açık pozisyonun fiyatlarla birlikte 189000 ve üstüne atması lazım, yoksa 32000 denediler tehlikeli olabilir uzunlar.[/QUOTE]
32000 aşağı kırdılar oyüzden uzunlar tat vermedi 32025 geri verdim malı:)
closing 32025.
XU100 de [B][COLOR=red]24.000[/COLOR][/B] yeresi çok mühim.....aşağısı BOŞ.......
[QUOTE=kegen;74654]Kim ben mi?Ben isem eğer ben sabahtan beri 10 tur dönüyorum.[/QUOTE]
Garantinin ensesindesiniz.
[I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#333399]22 Ocak 2008, Perşembe 9:15[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#808080]İMKB’de olumlu açılış sonrası yurtdışı piyasalardaki haber akışlarına paralel seyir bekliyoruz [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#333399]Beklentilere paralel gelen IBM karı teknoloji hisselerinde olumlu hava yaratırken, olumsuz bilanço rakamları ve sermaye ihtiyacı duyabileceklerine ilişkin endişelerle son günlerde baskı altında kalan finansal hisselere gelen alımlarla ABD endeksleri günü %4.6’lara varan yükselişlerle kapattı. Dow Jones %3.51, Nasdaq ise %4.60, S&P ise %4.35 yükselişle günü tamamladı. Bank of America CEO’sunun hissede alım yaptığını açıklaması ve ABD Başkanı Obama’nın bir kaç hafta içerisinde açıklanabilecek geniş kapsamlı bankacılık sektörü kurtarma paketi üzerinde çalıştığına yönelik haberler sektör genelinde olumlu hava yarattı. Diğer taraftan GM’in satışlarını %11 düştüğünü açıklaması ile hissede %8 kayıp yaşandığını da not edelim.
ABD’de seans sonrası açıklanan Apple bilanço rakamlarında 27 Aralık'ta sona eren ilk çeyrek karının %1.9 artışla 1.61 milyar dolar (hisse başı 1.78 dolar ) seviyesine işaret etmesi bugüne yönelik beklentilere olumlu yansırken bu sabah itibariyle Asya piyasaları genelinde sınırlı olumlu hava hakim. Yen’deki güçlenme ile oto şirketlerine satış gelirken, dünyanın ikinci en büyük tüketici elektroniği şirketi Sony son 14 yılda ilk defa zarar açıklayabileceğini ifade ederken üretim kısıntısına gideceğini ve 2000 kişinin işine son vereceğini açıkladı. Çin’de açıklanan 4Ç büyüme verileri %6.8 ile son yedi yılın en düşük seviyesine işaret ederken Güney Kore ekonomisinin son çeyrekte %5.6 ile beklentilerin üzerinde gerileyerek Asya krizi sonrasındaki en kötü düşüşe işaret ettiğini not edelim. Ekonomik gidişatın belirgin bir şekilde kötüleştiğini ifade eden Japonya Merkez Bankası ise herhangi bir faiz değişikliğine gitmeyerek gösterge faiz oranını %0.1 seviyesinde bıraktı. Ancak bankanın ticari kağıt alımını genişletebileceği ihtimali konuşuluyor.
Makro veri tarafında bugün 12:00’de Euro Bölgesi AB - Sanayi Siparişleri ( beklenti: -5.0% önceki:-4.70%), 15:30’da ABD Konut Başlangıçları ve İzinleri (beklenti:605.000 önceki:625.000) ve Haftalık İşsizlik Başvuruları (beklenti:543.000 önceki:524.000) verileri takip edilecek. Bilanço tarafında ise bugün Microsoft ve Google kar rakamı izlenecek.
İç tarafta ana resimde olumlu yönde gelmeye devam eden enflasyon rakamları ile birlikte devam eden faiz indirimleri ve resmi temaslarına başlayan IMF ile ilgili süreç olumlu beklenti yaratsa da içerdeki artan siyasi tansiyon ve yurtdışı piyasalardaki özellikle de bankacılık sektörüne yönelik endişelerle bir miktar geri planda kalıyor. Özetlemek gerekirse özellikle global mali sektör ile korelasyonu yüksek olan İMKB'nin de bu sektörden etkilerini görmeye devam ediyoruz. Öte yandan piyasadaki düşüşün kısa sürede bu kadar keskin olması nedeniyle zaman zaman tepki alışlarının gerçekleşebileceğini düşüncemizi dün de aktarmıştık. Bu bağlamda ilk yukarı tepkinin bugün başlayacağını düşünüyoruz. Global risk iştahında (örneğin finansal hisseler, Yen/$ ve Yen/Euro pariteleri) ve büyümeye ilişkin öncü göstergelerde (örneğin bakır gibi emtialarda) kalıcı toparlanma görmeden kısa vade için temkinli (nötr) taktiksel piyasa duruşumuzu değiştirmeyip devam ettiriyoruz. Ayrıca bugün basında yer alan ve IMF ile görüşmelerde bir sorun olduğu, bazı pürüzlerin aşılamadığı şeklindeki gayri resmi haber/yorumlar da piyasa tarafından olumsuz algılanabilir. Bu sabah itibariyle TL’de yatay seyir gözlenirken yurtdışı piyasalardaki genel olumlu havanın etkisiyle bugün İMKB’de olumlu açılış sonrası yurtdışı piyasalardaki haber akışlarına paralel seyir bekliyoruz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
garantiyi fazla çomaklama, illa onada el atacam diyorsan alttan gıdıkla zıplasın:D
yahu gün geçmiyor birilerini içeri alıyorlar arkadaş.nereye gidiyor bu işin sonu?
ben yaşım gereği 12 EYLÜL dönemini hatırlamıyorum.çok küçüktüm.o günlere mi benziyor?
Garanti ikinci oldu günlük hacimde
Bugün 25000 üstünde kapanmalıyız.Kapanmazsak yarın da düşeriz.
[quote=VOBiX;74660]Garantinin ensesindesiniz.[/quote]
Artık herkes bizim ensemizde şu andaki derinlikte..dng.dng.lelele.lelele
Borsamız genel tahmin yaparsak düşme eğilimli.En iyi paraları usdjpy ye bakarak yaptık.Dün gece de öyle olacaktı ama yine dipten aldılar.Şimdi yine usdjpy moda olabilir.Usd jpy faizler önceden abdde düşükken önemli idi.Şimdi önemsiz.En son pozisyon 225 ten short.Eğer 275 olursa stop olur.Ama ona kadar bir sürü dönerim.Akbank bir daha eksiye geçerse düşeriz.Yön aşağı olur.
kanki, sen niye kisa actin?, senin cok sevdigin birsey olusuyor.:..:
ama ben simdilik almiyim:p
sistem 32.000 den shortcover oldu..şimdi flatde..
[QUOTE=traderx;74656]açık pozisyonun fiyatlarla birlikte 189000 ve üstüne atması lazım, yoksa 32000 denediler tehlikeli olabilir uzunlar.[/QUOTE]
apsd direncimiz:D 189000 değip değip adamakıllı üste çıkamıyor, 5-10 dakikadır:)
dax 2,20 + da daxın 2 .20 üzerinde gün boyu kaldığı kaç gün olur yılda çok az vericeklerde vericekler piyasaya para girişi kaç gündür çıkış şeklinde dün - 15 milyon ytl hacim dar dolar saatlikde düzeltmesini tamamaladı çıkısa hazır yorumlarım pozisyoneldi r :D
Bugün imkb ya eksi kapayacak.Yada 25000 üstünde kapayacak.Ortası yok.
[QUOTE=nunu;74668]kanki, sen niye kisa actin?, senin cok sevdigin birsey olusuyor.:..:
ama ben simdilik almiyim:p[/QUOTE]
Ben 31.950 kapattım kısaları.. Uzadım.. Üstüne 225 ten tekrar kısaldım.. Siz bana bakmayın:..:
adamlar ne kadar mal versek o kadar iyi diyolar heralde 25000 üzerinde :)
longlar devam bugunun zararı cıkar tahminimce 33000gostericekler
[quote=catedral;74673]Ben 31.950 kapattım kısaları.. Uzadım.. Üstüne 225 ten tekrar kısaldım.. Siz bana bakmayın:..:[/quote]
trade çok güzelde hani çevirince kar yazacakken zarar yazınca çok kötü oluyor hem kar edicektim hemde zarar ettim * 2 oluyor terside bi o kadar sevindirici :..:
dax şimdi çif tepe yapıyor 4368 :..:
[QUOTE=traderx;74670]apsd direncimiz:D 189000 değip değip adamakıllı üste çıkamıyor, 5-10 dakikadır:)[/QUOTE]
189000 üstündeyiz 32250 üstü kaldımı, 32400 deneriz 32600 ikinci hedef:)
nasibimiz yokmuş uzunlardan.
buralarda çok tehlikeli saatliklere al verdirir 32300 ler dax saatlikler alda
7 ocakda 4960 dan sat veren dax,şimdi 4350 den al verdi...dolarda sat a geçti..