[QUOTE=Astatin;168225]68000 olur bence :) :)[/QUOTE]
aha long dediiiii ilginc :)
Printable View
[QUOTE=Astatin;168225]68000 olur bence :) :)[/QUOTE]
aha long dediiiii ilginc :)
longgg 1/2
Ağam korkuyor, çok korkuyor, hissecilere güveni yok ağamın, makası sigorta yapıyor kendine, bu durumda hızlı kapanan makas kağıdı kesermi,
[quote=mlk1;168229]aha long dediiiii ilginc :)[/quote]
long değil..68000 dedim..longu spnraki mesajımda dedim..ordada long değil longgg demişimdir muhtemelen.kom
[quote=selçuklu;168214]iyiler abi selamları var .. :::[/quote]
aleyküm selam,bendende çok selam,gözlerinden öpüyorum kerataların :::
[QUOTE=Astatin;168232]long değil..68000 dedim..longu spnraki mesajımda dedim..ordada long değil longgg demişimdir muhtemelen.kom[/QUOTE]
ahhhh pardon heyecan yaptım bende:)
[quote=Strategist;168227]EUR/USD 1.499'ları zorlarken Dow bayağı bir artı açılır zaten. Bir de son zamanlarda her Pazartesi ralli yapıyor arkadaş. O ralli yapınca eskisi kadar olmasa da biz de biraz olsa etkileniriz diye düşünüyorum...[/quote]
umarim.
.lelele
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3446/ciyak.png[/IMG]
şinci pela ne yapmak ister bi düşünelim
önce pelanın ne yapmak ıstedıgını deel de grafın ne demek ıstedıgını annayak
graf zaten 576xx yeresıne gelcegını bellı ettıydı
576xx yeresınden asagı hareket olmasını bekleyoruz deemı
şinci asıl onemli nokta burası
burdan sonrası 576xx yeresının ustunde kalması ne anlama gelir ?
576xx ustunde kalmayı basarması demek yenı long ıstahı yaratması dimek oluyore..
ee efiksçi dı9yelım vop burdan asagı gocmedı ve 576xx ustunde kalmaya devam edıyore ... neresı hedef ozaman ??
deyü sordugunuzda eger ustunde kalırsa 584xx yeresıne kadar yukarı cıkıs tetıkler derim bende
kritikh bolgedeyiz 561xx yeresi hedefimiz emme her an fikrini değiştirip yukardakini yapabilir...
bugun graf tehlikeli hec bulasmamak en ıyısıydı
Spotta kanal mefta oldu. Hedef: Feza... Ben: Full long...
[quote=selçuklu;168218]bence düşüş bitti .. tend hala yukarı .. bu düşüş düzeltmeydi tahminim .. yeni tepe bekliyorum ben .. terside olabilir .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin ..[/quote]
işte bunu demeyecektin patron :..:
sihirli kelimeyi söyledin yine :::
sazan 59 dediydi.:)