[quote=selçuklu;168305]haftalıklar alda abi .. hehe :D[/quote]
bende haftalıklarda satta patron
Printable View
[quote=selçuklu;168305]haftalıklar alda abi .. hehe :D[/quote]
bende haftalıklarda satta patron
eurusd de 2000 le başladığım macera sabh tariling stop son işlemle 3150 de bakşye...EURUSD de 20 kaldıraçla şortum...RESTTTT **
[QUOTE=tutku;168319]ben geceleri usurum.o yuzden uzun giyinmistim.cikarmayida dusunmuyorum.:)[/QUOTE]
hee o zaman dow'un %3 falan çıkmasını bekliyorsun..:D
[QUOTE=Strategist;168301]Ben o beklentiyi bulan analistleri bir araya toplar bi döverim bi döverim ibret olur... :..:[/QUOTE]
sırf dowa gaz vermek ıcın beklentı busekılde acıklanıyo da olabılır.. bole beklentı mı olur *q 2 bekle %10 gelsın.. tabi cosar dow.. analistler tombala cekselerdı daha yakın beklentı cıkardı herhalde..
[quote=jerfin;168320]short sözkonusu olunca hemen melaba derdin asti sen..:..:[/quote]
yazdımya gı 450-750 arası olursa düşüneceğim..aksi her durum şort
dow a tek taraflı uyan vob var...ve dow%1,65 artıda...DİKKAT
[quote=jerfin;168323]hee o zaman dow'un %3 falan çıkmasını bekliyorsun..:D[/quote]
bir kac hafta bizi oyalar diye dusunuyorum.:D
iki tarafta kapatmaya yanasmıyo acılan pozisyonu.. yarın bırısı haklı cıkacak ve cıfte dograma olusturulacak...
9000 apsd nedir be kardesım fıyat degısımı 500 puan.. lol ki ne lol...
aga yegenlerıyle ınatlastı herhalde ::::::::::::
kapanışta 57700 / 800 aralığında olursak kısa girerim geceye..
57400 ve altında ise uzarım..
bunun harici flat !
hadi bobi, 450 altında kapat cigerini yiyem
[quote=Kennym;168324]sırf dowa gaz vermek ıcın beklentı busekılde acıklanıyo da olabılır.. bole beklentı mı olur *q 2 bekle %10 gelsın.. tabi cosar dow.. analistler tombala cekselerdı daha yakın beklentı cıkardı herhalde..[/quote]
Yaw beklentiden de öte haber zaten açıklanmasından önce tüm haber kuruluşlarına dağıtılıyor. Veri açıklanana kadar yayınlamak yasak ama herkes biliyor. Matrix bile verileri açıklanmasından 5-6 saniye sonra veriyor. Veriler saatler öncesinden bilinmesine rağmen resmi açıklama anında hareket oluyor. Kim kimi kandırıyor anlamadım...
[QUOTE=Astatin;168322]eurusd de 2000 le başladığım macera sabh tariling stop son işlemle 3150 de bakşye...EURUSD de 20 kaldıraçla şortum...RESTTTT **[/QUOTE]
hocam saglam bı kurum varsa ben de hesap actırmak ıstıyorum , yada parayı sana gonderelım bızım ıcın de shortla.. battı balık yan gıder.. shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh