Alış için fırsat kolluyorm, 400-500 iyi duruyor,
Printable View
Alış için fırsat kolluyorm, 400-500 iyi duruyor,
kapanış 65000 üstü olursa kısa girerim .. hehhhe :)
[quote=Kennym;168332]shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh[/quote]
Çok mantıklı. Forex'de 1:200 kaldıraç var. Oyna ve bi daha bakma. Çok faydalı bi taktik... :..:
[quote=Kennym;168332]hocam saglam bı kurum varsa ben de hesap actırmak ıstıyorum , yada parayı sana gonderelım bızım ıcın de shortla.. battı balık yan gıder.. shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh[/quote]
fx eyle kapatıp brakmaya izlememeye gelmez...aman ha
geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[B]eger tam tutarsa a.t nin heykeli dikilmeli..[/B]
[QUOTE=abka;168337]geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[/QUOTE]
A.Tiedje revize etmiş ama 11.200 görebilir diye:)
Trabzonspor'da takımı unal karaman'ın calıstıracagı duyuruldu
trabzonspor yonetım kurulu, basarısız sonuclar nedenıyle teknık dırektor
hugo broos'un gorevden alındıgını, takımı unal karaman'ın calıstıracagını
duyurdu.
-aa-
[quote=abka;168337]geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[B]eger tam tutarsa a.t nin heykeli dikilmeli..[/B][/quote]
Başkasının EW sayımına güvenerek geceye girmek hemen her zaman felaketle sonuçlanır aman dikkat... Sayım geçersiz hale geldiğinde VOB kapalı olur, seans kapalı olduğundan stoploss falan da çalışmaz.... Dow çok güçlü açtı, buradan döneceğini sanmam.
Geceye, lönnkk, ama sabahki gibin deel,
vay vay vay maksimum kapanış yaptıracaklar..
spot 250 puanlık son sn makyajı yedi ve makas - 250..
herşey pozitif gibi duruyor demekki yarın shortlar gol longlar badem olacak :)
Geceye LÖNK ::: fdow=10470
iyi aksamlar.