geceye flat son kısalardan çarpıldım...yemedi..sistemde al da..
iyi akşamlar.
Printable View
geceye flat son kısalardan çarpıldım...yemedi..sistemde al da..
iyi akşamlar.
kısa kısa kısa kısa kısa.......
Gol olur :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KamMOOTW-rU[/url]
775 ten kısa..
cümleten iyi geceler !
Günün Muhasebesi;
İki hatam
1) Sİstemin hem 15 hemde 20 dkda 57100 de gelen al sinyaline uymamak, gec şort kavır ve long yapmak
2) Histemsel 700-725 den açtığım şortları fiyat 400 e geldiğinde sistemlerin alayı hala alda olmasına rağmen 450-500 bandında kapatmamak..
Bu iki major hataya rağmen düne göre -200 pointsdeyim sadece..ama yarın gap acı olabülür..
İyi olan tek şeyse; bugün longdan 200 puan kazanmış olmam :)
geceye full uzun girdim .. cümleten iyi akşamlar ..
AMMA Restim Rest; EURUSD dede şortum VOB dada..EURUSD de trailing stop var 24 saat amma VOB da büyük risk aldık...60 dk lık indiklerdeki görüntüye, ve DJ/DAX ın zaten çok yükselmiş olmasına güvendimki ( bu aslında hikaye)...bakalım faturada ne çıkacak hesap sabah
enorton patron golü atalım .. quennede söyleyin .. yukarı doğru smac çaksın dowa .. .
Güzel gündü, 2005 deki vop lar gibiydi,aklı selim hakimdi, e para da kazandırdı, yarınada sinyal çaktı, makas beklentisi, gap map ne ararsan var, pzişın azalttık, gerekirse furuşuruzda, güzel gündü, ama ağam bunadı galiba, bir deyyuslukta yok değil,
[quote=security;168359]Güzel gündü, 2005 deki vop lar gibiydi,aklı selim hakimdi, e para da kazandırdı, yarınada sinyal çaktı, makas beklentisi, gap map ne ararsan var, pzişın azalttık, gerekirse furuşuruzda, güzel gündü, ama ağam bunadı galiba, bir deyyuslukta yok değil,[/quote]
Akl-ı Selim para getirmiyo ama. Yukarı aşağı farketmez %5 yapsaydı da malı götürseydik daha anlamlı olmaz mıydı? :..:
Tepriklere Gelince; Aklımda en kalanlar (the most yani)
1) Selçuklu Patronu Ceylan trade tarzının güzel örneğini sergilediği için
2) Apka yı 725-400 dönüşünü yakaladığı için
3) Mister SAZAN'ı şort kavır ve graflarla gelen sinyaller için
Teessüf ve Kınamalara Gelince;
1) Kendimi bir miktar teessüf ediyorum ama az.
Vay be..başka teessüf edecek kimse yok...e çoğunlukda lonkk girdi geceye ..demek yarın eksi gAp var...
ha birde ALT Bollinger bandı kınıyorum...işin doğrusu ben önce aşağı yapıp sabahki dibin altına sarkan bir feyk ve ordan yukarı bekliyordum...hikaye oldu... ABB nin ** :)
[quote=selçuklu;168358]enorton patron golü atalım .. quennede söyleyin .. [COLOR=red]yukarı doğru smac çaksın dowa[/COLOR] .. .[/quote]
Manşet onun adı patron..yanlış duanın kurbanı olma:D:D