Dünden kalma longlar 32275 verildi. Short için atak bekliyorum.
Printable View
Dünden kalma longlar 32275 verildi. Short için atak bekliyorum.
1.663 den dolar short yapasım geliyor..ama dolara bulaşmama ilkem var..euro/dolar paritesinede bakarsak doların geri gelişi hızlı olmalıdır...euro/dolar alda...
[quote=abka;74680]7 ocakda 4960 dan sat veren dax,şimdi 4350 den al verdi...dolarda sat a geçti..[/quote]
fdax birazdan dusecek.
Borsa düşer.
dax da b içok kişi uzunladığına ve veri saati yaklastığına göre .lelele
bizde ise ykb nin5000 alısını doğru dürüst karsılayan buyuk yok
cnbce güzel bir teknik analiz konusu konuşuluyor
cnbc-e de Ali Perşembe var. Teo nun dedikelrini söylüyor.
[quote=VOBiX;74689]cnbc-e de Ali Perşembe var. Teo nun dedikelrini söylüyor.[/quote]
sevgili teo, hemen canli yayina baglan ve dok icini:..:
link atarmısınız nerden bakıyorsunuz.
dolar spot 1,64 kırılırsa kırılıs o kırılıs olur [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/3255/eeeeeeeeeeeeels0.jpg[/IMG]
32400 eğer ikili tepe ise([B]eğer diyorum[/B])
31800 altında 31400 hedef olabilir
[QUOTE=nunu;74690]sevgili teo, hemen canli yayina baglan ve dok icini:..:[/QUOTE]
Hayır, hayır. Topik sırrıdır. Dışarı yasak.:cool:
şu anda elimde derinlik yok ama
anlayabildiğim kadarıyla [B]700-800 kontrat ile dönerek[/B] biri oynuyor piyasayla.
[QUOTE=traderx;74695]şu anda elimde derinlik yok ama
anlayabildiğim kadarıyla [B]700-800 kontrat ile dönerek[/B] biri oynuyor piyasayla.[/QUOTE]
derinlik bile yoksa bu kanıya nereden vardınız ?
Düşecez 32000 altı hızlanır.
[quote=traderx;74695]şu anda elimde derinlik yok ama
anlayabildiğim kadarıyla [B]700-800 kontrat ile dönerek[/B] biri oynuyor piyasayla.[/quote]
size gönderiyim hediyem olsun :D[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/4905/fffffffffffffffffffhq9.jpg[/IMG]
AKBANK ikinci kez eksi oldu.Düşüş devam.
[QUOTE=furkan;74696]derinlik bile yoksa bu kanıya nereden vardınız ?[/QUOTE]
apsd, uzlaşma fiyatı ve fiyat hareketleri üçlüsünden
hangi kurum olduğunu bilemem tabiki:)bu benim izlenimim.
Banka Piyasa Değerleri ..
[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4190/banksmarketcapoz5.png[/IMG]
Kriz bankaları ne kadar da küçültmüş :-(((
[quote=serkanyurttas;74698]size gönderiyim hediyem olsun :D[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/4905/fffffffffffffffffffhq9.jpg[/IMG][/quote]
derinliği fal gibi düşünmek lazım derinliğe inanma derinliksiz kalma :..:
[quote=HKAYIKCI;74701]Banka Piyasa Değerleri ..
[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4190/banksmarketcapoz5.png[/IMG]
Kriz bankaları ne kadar da küçültmüş :-((([/quote]
balon indiğine göre siseceği günler yakın olmalı :..:
[QUOTE=traderx;74695]şu anda elimde derinlik yok ama
anlayabildiğim kadarıyla [B]700-800 kontrat ile dönerek[/B] biri oynuyor piyasayla.[/QUOTE]
Adam söylüyor işte sabah sabah 10 tur attım diye. Aracı kurumu işlem hacminde birinde müneccim olmaya ya da derinlik sahibi olmaya gerek yok gerek yok.
[QUOTE=serkanyurttas;74702]derinliği fal gibi düşünmek lazım derinliğe inanma derinliksiz kalma :..:[/QUOTE]
valla bence derinliksiz kalmak daha iyi helede derinlik sanko foreks derinlikse hiç almayın daha iyi, sanko 150-200 kontrata bile veriyor ama ben almak istemedim,
derinliği çözmek derinlikten para kazanmak herkesin harcı değil helede vobda çok daha zor, bende beceremeyeceğim için almadım, he alsamda kafa yormam kim almış kim satmış diye.
afiyet olsun herkese.
endeks kontratı gerdi beni dolara geçtim bakalım full short
[QUOTE=serkanyurttas;74703]balon indiğine göre siseceği günler yakın olmalı :..:[/QUOTE]
Bence balonu [B]birazcık[/B] şişirirler sonra daha fazla indirmek için :-)
[QUOTE=VOBiX;74704]Adam söylüyor işte sabah sabah 10 tur attım diye. Aracı kurumu işlem hacminde birinde müneccim olmaya ya da derinlik sahibi olmaya gerek yok gerek yok.[/QUOTE]
ne kızıyon yahu biz tersinimi söyledik, hayret bişey ya.
[quote=traderx;74705]valla bence derinliksiz kalmak daha iyi helede derinlik sanko foreks derinlikse hiç almayın daha iyi, sanko 150-200 kontrata bile veriyor ama ben almak istemedim,
derinliği çözmek derinlikten para kazanmak herkesin harcı değil helede vobda çok daha zor, bende beceremeyeceğim için almadım, he alsamda kafa yormam kim almış kim satmış diye.
afiyet olsun herkese.[/quote]
bende renk olsun diye bakıyorum zaten ortama neşe katsın yle trade tipim de yok pek nadir poz değiştiririm
şu an 32250 tekrar 32000-31800 ler gündeme gelebilir dikkatli olmak lazım.
CEO LARIN TELIKELI OYUNU....
Dün WALLSTREET de,resmen ayni oyun oynandi : shortcular yine piyasayi pompaladi ve sonradan bastilar...... Yani DOW 300 puan likbir dalgalanma yasadi resmen....
Sebebini sorarsaniz : JPMORGAN ve BAC CEO lari panik içinde kendigi hisse senetlerini almak karari, dün çok düsen bankalar da, sert yükselislere neden oldu... Fakat sunu unutmiyalimki bu bankalarin fiyatlari o kadar düstüki, otomatik olarak "bargain hunters leri"
çekiyor..... (CITI 2.80 gelince, alis veris yapanlar alim a geçiyor)..
Diger sebebi ise, her zaman gibi ayni oyun : shortcular bu kadar düsük fiyat dan short yapamiyorlar ve pozisyon kapatip tekrar yükseltip ve dügmeye basiyorlar
Ote yandan, CEO lar ve maalesef hükümetler (bu konuda TIMOTHY BOND pek yeni bir sey açiklamadi) çok telikeli bir oyun oynamaktalar : daha fazla hisse senet alinca, bu banka hissedarlarin aleyine oluyor :hissedarlarin elinde bulundugu hisse senetleri tamamen sulanma tehlikesi tasiyor ("dilution").... Bu hikaye nin sonu iste el koyma ile devam eder ve ondan sonra hisse senet lerin sifira gitmesi.....
Bu korku yuzünden, ingiliz bankalari bir hafta dan beri çok ciddi sekilde düstüler.....ve bu yüzden CITI ve BAC hisse senetleri bu endise tasiyor...
Yani bu bankalar tamamen "zombi" banka durumuna geldiler ve ne yazikki hükümetler ve CEO lar bu "zombi" leri ayakta tutmaya çalisyorlar.....
Son haberlere göre , bankalarin ithiyaçlari 1 Trilyon dolari geçebilir (BLOOMBERG NEWS).....
Öte yandan IBM 2009 için beklentilerini bozmamasi IBM olumlu etkiledi ve ayni anda DOW u da. (ilk defa 4 aydan beri IBM ..90 dolari kirdi),,,Fakat IBM in finansal pozisyonu, son söylentilere göre, daha çok bir banka ya benzemeye basladi......
Bugün brokerlerin en büyük beklentileri MICROSOFT bilançosu (kapanistan sonra)...: burada MICROSOFT un isçi çikartmalarina dikkat edilecek...
FITCH UBS I DOWNGRADE ETTI...
FITCH , bu sabah UBS in görünümü negatife aldi ....sebebi...bankadaki endise verici türev pozisyonu...
Su an UBS 12 lerde
Ayni anda CREDUIT SUISSE nin notunda düsürdü...
GE DE BASKI DEVAM EDIYOR...
Bugünlerde GE hisse senetleri muhazzam baski satis altinda ....Sebebi : dün UBS downgrade etmesi (GE 2009 da temettüyü dagitabilecekmi) ve yazdigi rapora göre, GE hisse senetleri 5-6 dolara kadar gidebilirmis (su an 13 dolar).... Yani -50% bir düsüs daha demek oluyor....GE için....
Aslinda daha önceden yazdigim gibi, GE asil problemi nakit provisyonlari : su an "illikit pozisyon u" (LEVEL 2 and LEVEL 3)endise verici... Cevap yarin ögleden sonra ..GE bilancosuyla beraber....
Baybar Sezen
[QUOTE=traderx;74708]ne kızıyon yahu biz tersinimi söyledik, hayret bişey ya.[/QUOTE]Yok yawf kızmadım öyle anlaşıldıysam ksuura bakma.
[QUOTE=VOBiX;74704]Adam söylüyor işte sabah sabah 10 tur attım diye. Aracı kurumu işlem hacminde birinde müneccim olmaya ya da derinlik sahibi olmaya gerek yok gerek yok.[/QUOTE]
10tur atmayla yön verilmez bence piyasaya bende 8tur atmışımdır heralde :)
25000 üstünde kalıyoruz gibi.Dikkat edin.
sistemde dolar short devam ediyor...dax al da..bizim vob hala flat de..
39 hitler almanyasına hosgeldınız!!!
siyasal sıstemlerı merak eden genc arkadaslar ıcın soyluyorum,
faşizm işte boyle birsey!
[QUOTE=furkan;74713]10tur atmayla yön verilmez bence piyasaya bende 8tur atmışımdır heralde :)[/QUOTE]
yok o 10 tur sabah ilk açılış anındaydı. Yön veriyor değil oynuyor dedi arkadaş.
[quote=furkan;74713]10tur atmayla yön verilmez bence piyasaya bende 8tur atmışımdır heralde :)[/quote]
2 kişi emirleri 500 500 girersen boru gibi atar hem de.Yön zaten veremiyoruz.Kar ediyoruz sadece.
bende 10 günde bir tur atıyorum:)
BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN, 29 MART YEREL
SECIMLERINE ILISKIN, ``HALKIMIZIN HUR IRADESIYLE EMNIYET ICINDE, HUZUR ICINDE OY
VERMELERI ICIN NE GEREKIYORSA ONU YAPMALIYIZ`` DEDI.
böyle giderse yakında dışarda oy verecek adam kalmayacak
[quote=abka;74715]sistemde dolar short devam ediyor...dax al da..bizim vob hala flat de..[/quote]
dolar nasıl satta ayı tuzağı o yoksa boğamıydı :..: